🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 198
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 870
Къде е бременната крава? Казаха ,че били 2 кози и една крава?!

# 871
  • София
Там е. Просто нея не я доят и затова казват, че има една крава за оправяне.

# 872
Каквато ще да е Цвети, но Виктор да мята цялата вина за своята “обърканост” върху нея е 🤮 Видиш ли, тя знаела, че той обвързан, ми той що забрави?!
Ми тя го е накарала сигурно😁
Хич не обичам безхарактерни мъже!

# 873
Каквато ще да е Цвети, но Виктор да мята цялата вина за своята “обърканост” върху нея е 🤮 Видиш ли, тя знаела, че той обвързан, ми той що забрави?!
Ми тя го е накарала сигурно😁
Хич не обичам безхарактерни мъже!
Този е наистина безхарактерен!Ако от такива неща се депресира,като го почнат проблемите какво ще прави?!

# 874
Много хубав номер спретнаха на Любо, Коце и Пламен.😂😂😂
Коцето какво вика, че бил невинен. Голям е актьор и той. 😂

# 875
Тоя па мърльо Киро (има нечистоплътен вид!), се едно е първа младост той, та Чавдар му бил пенсионер. Некои хора са се самозабравили...

# 876
Не знам за кого да викам на този дуел, честно.
Изненадвам се сама, ама Ивайло поне вади някакво чувство за хумор, та ще пуска лафове.
Чавдар сакън да не се засмее, че ще си развали образа.
Наистина не знам за кого да съм.

# 877
Ивайло е толкова гнусен, че халал да ви е на всички, които го харесвате. По-противен човек скоро не съм срещала! 🤢🤮 Заедно с цялата му агитка от отвратителни хора!

# 878
Ивайло е толкова гнусен, че халал да ви е на всички, които го харесвате. По-противен човек скоро не съм срещала! 🤢🤮 Заедно с цялата му агитка от отвратителни хора!
Еее, това е само едно риалити, което даже не е много риалити - снимано преди месец, монтаж, сценарий... Grinning
Не го приемай чак така драматично и категорично Flowers Hibiscus

# 879
Халал да са ми 🙂 Нищо против нямам.

# 880
Че аз тоя го приемам като такъв с появата му в това риалити, не щото сега е на дуел. Просто концентрацията на гадостта му сега я излъчват тройно по-мощно!

Опосумите почват с психоатаките! 😈

# 881
Цветелина била ранобудна - ставала в 7 без 15. Аз започвам съвсем да се обърквам - много народ тръгва за работа и училище по това време. В различни светове живеем. Стига с тази лИбов, ясно е, не се получава. Да си стискат ръцете и мирно да си съжителстват. Цветка и Виктор не са един за друг, те си го казват, ама защо измъчват драгия зрител.

# 882
Чочи много пъргав на втората битка.
Цвети нали е била стюардеса, така че ставане рано не трябва да и е проблем.

# 883
  • София
Много добро представяне и от двамата.

# 884
Хареса ми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт