🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 068
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 915
Живка е много различна тази седмица. Преминават през всички неща много спокойно, без спорове и надцакване кои кой. Като изключим на Мартина опитите да е интересна. Но Живка много се сдържа да не ѝ отвръща и да не изпуска контрола.
Халбите бяха много хубави ! Ралица има златни ръце, въпреки че не ми е симпатична.

# 916
@DamaPika, тази таблица е много полезна. Дори трябва да е на първа страница на всяка тема, защото е удобна и прегледна.
Скрит текст:
Иначе да, сметката дори и да не излиза.. напълно е възможно заради супер лошо време, проливен дъжд или... знам ли, да са отложили дуел за следващия ден, защото няма как да направят снимките. Между другото през октомври имаше един период, в който в София валеше нонстоп в продължение на 7-8 дни, от един четвъртък като се започна, та до следващия петък (7-15 окт.). Нищо чудно и в с.Шума да е било така, в цяла Зап.България беше такова.

Имам спомен, че един от двамата опосуми каза в някое от сутрешните предавания на БТВ, че снимките на Фермата са започнали на 31 юли. Тогава са ги снимали мъжете в микробусите.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 00:40 от diziler

# 917
Каквато ще да е Цвети, но Виктор да мята цялата вина за своята “обърканост” върху нея е 🤮 Видиш ли, тя знаела, че той обвързан, ми той що забрави?!
Покрай другите драми и дуела не мога да изкоментирам Виктор. Според мен той е изключително незрял, въпреки че има претенции за сериозен мъж с ценности. Интелигентно момче е, чете и се интересува от доста неща явно, но в отношенията си с жените е абслолютно недорасъл. Не може ти да се умилкваш един месец около това момиче, да й говориш какви емоции поражда в теб, да й обясняваш, че си забравил за приятелката си навън и след това да си измиеш ръцете с едното “тя ми прати смесен сигнали, ама аз като я опознах се отдръпнах”. Най-много ми падна в очите като каза, че тя е знаела, че е обвързан и носила вина…много ми е смешно, когато мъже не могат да поемат отговорност за постъпките си и измиват ръцете с жената. Не харесвам Ивайло, но в разговорът им във вчерашния епизод, коментарът му беше изключително точен и на място.

# 918
Излезе клипчето https://fermata.btv.bg/videos/zrelishte-koeto-shte-vi-ostavi-bez … -vav-fermata.html за утре. Ще има обрати и ще има 7ма битка, а Ивайло беше изнервен на играта с памет/където Цоньо се оплете/.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 01:11 от shokomen

# 919
Редактирал си вече... мерси за линка Wink

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 01:17 от diziler

# 920
Еее, да беше дал линк де. Мързи ме да ровя по нощите. Думата "клипчето" я правиш на активен линк към промото и готово Wink

Не знам как става, поправих се за мързелите по нощите, а и сутрините Wink

# 921
  • София
Виктор можеше поне да говори с Цветелина. Да й каже какво мисли, какво е решил, а не изведнъж да млъкне без никакво обяснение. Едната вечер- целувки, да видели какво ще се получи между тях, да имали незнамсикаква фермерска връзка, а на сутринта - мълчание и игнор. Мишка. Тя му била изпращала противоречиви сигнали, щото пък той на нея не й изпращаше същите…. Каквато и да е Цветелина- не е заслужила да се отнесе с нея по този начин. А в кошарката при животните, когато тя нареждаше колко е такова, онакова и грозно поведението му - той избухна в смях зад гърба й. Страшна простотия! Язък му за всичките претенции за принципи и възпитание.
Не знам с какви очи ще й проговори оттук нататък.

Не можах да повярвам Чавдар как се омота в първата битка с реденето. Подобна битка играят във всеки сезон. Трябваше да има готова стратегия как да подреди тия пирони.

Стефан все повече ми харесва с разсъжденията и гледните си точки. Може и да изглежда многословен на моменти, но се аргументира много добре.

ПП Който не иска да знае изхода от дуела, да не чете коментарите под снимката на Ивайло във ФБ - тази, на която е до голямата гума. Пак е имало гаф. За кратко в БТВ плюс са качили утрешния епизод.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 01:51 от Vivi

# 922
  • София
Браво и на двамата дуелисти. Ето това е мъжка битка вече. 🙂
И двамата се хвърлиха много здраво и се представиха повече от достойно. Първата битка Ивайло я измъкна заради тактиката си да нахвърля пироните до постамента и благодарение на Теодора, която за пореден път дава много точни наставления по време на дуелите.
Втората битка ако имаше 4-ти курс, Чочо щеше да я измъкне, видимо Ивайло се умори много по-бързо, което не му е сефте. ОФП-то на Чочо при разлика от 20 години близо е похвално, но играта бе повече за спринт и експлозия и там младостта трудно може да се бие.
Утре със сигурност Чочо ще измъкне няколко игри, но 7-0 си е много сериозно отстояние. Разликата е, че на Чавдар му трябват задължително 2 игри от високите стойности, а Ивайло може да мине и с една + малките или евентуално равенство и да се гледа кой повече битки е спечелил.

Цвети е ратай за пример, браво! 🙂
А Викторчо все повече се излага и олеква пред всички.

# 923
Винаги ли излиза епизода предварително? За първи път виждам един ден напред и пусто любопитство превъртях го и видях резултата..
Развали ми се шоуто утре..Този изтекъл епизод инцидент ли е?

# 924
  • София
Как така??? Във войо ли нещо пак?
Пак ли гаф на тези аматьори от БТВ?
Напротив, никога не излиза предварително.
Айде много моля да не издавате нищо и всеки да пише в скрит текст. Писна ми вече от тези простотии на тия палячовци.

# 925
  • Sofia
Даа,и в БТВ плюс и в play tube го имало епизода. Grin

# 926
  • София
е, добре, че са го изтрили, така че едва ли са го гледали много хора.
Ама тези там са за уволнение до един.
Няма такива идиоти.
Това им е за 1234 път сигурно.

# 927
  • Sofia
За БТВ плюс не знам,но в play tube продължава да си го има.
Изгледах го преди малко.Интересен е епизодът.
Обаче няма да гък-на. Wink

# 928
Моля те, гъкни на лични🌺

# 929
Моля те, гъкни на лични🌺
И аз искам на лични моля

Общи условия

Активация на акаунт