Кое е най-странното име на дете което сте чували? 2

• 22 780
  • 320
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Писах и в първата част на темата, ще се включа и сега:
Ниа-Велика   Rolling Eyes
Страхомир  Rolling Eyes
Беловир  Shocked
Цветомила  Rolling Eyes

# 76
Звучи ми малко ала сапунен сериал- доня Роза

# 77
# 78
а един познат се казва Ташо ooooh!
Навремето инструктурът ми по кормуване се казваше Ташо Ташев

# 79
  • София
Грозданка

Мазен/арабче/ Mr. Green

# 80
  • София
Не отдавна даваха по телевизията един полицай,който се казваше Федя Капитанов,а преди името му беше длъжността комисар
Как звучеше само комисар Федя Капитанов Shocked Умрях от смях Joy

Ми, аз май го знам Mr. Green

# 81
  • София
Преди малко по телевизията /май в бтв новините/ гледах една журналистка, май е осъдила България или нещо такова, имаше супер странно име. Обаче ми бяга - ако се сещате помагайте. Иначе си имах една съседка Цветония

# 82
А какво ще кажете за Маратонка?/ едната баба Мара, а другата Тонка/Или  за Тетрадка?Тази Тетрадка беше една баба от нашето село.
И аз като видях заглавието на темата се сетих за тази Маратонка.Иначе пак по би ти ви чух и за едно момиченце на име Смехотерапия!! Grinning Laughing

# 83
Ами име като Гроздан- добре, ама с фамилия Лозев.
живущ в Виноград.
Сериозно,Напиках се от смях,а после ми стана и тъжно.

# 84
  • Sofia
На майка ми бившите колежки - Горичка и Полянка...Работеха в една стая...Сега като се замисля, майка ми се казва Снежанка... newsm78

# 85
какво ще кажете за шкафка,мавруди или например памела трайчова. no

# 86
На майка ми бившите колежки - Горичка и Полянка...Работеха в една стая...Сега като се замисля, майка ми се казва Снежанка... newsm78
hahaha Joy

# 87

newsm62

# 88
Комшийката ми е доктор и се казва Елена Газуркова, чувала съм и,за smile3534 Благородна Газибарова.........

# 89
Имам братовчед който се казва Нягол. На мен не ми е странно , но на доста хора покрай мен им е странно.

Общи условия

Активация на акаунт