Кое е най-странното име на дете което сте чували? 2

• 22 830
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
На майка ми бившите колежки - Горичка и Полянка...Работеха в една стая...Сега като се замисля, майка ми се казва Снежанка... newsm78

newsm62

не, не, няма такъв емотикон .. горичка , полянка и снежанка в една стая.. smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 91
Аз познавах една Венциноса Simple Smile
А защо никой не уважи Ричард Груев ? Sunglasses

# 92
Извинявам се, че ще разваля хубавата тема от български имена, обаче имам един италиански екземпляр, който много заслужава да бъде включен Mr. Green

Малко предистория... Запознавам се аз с един италиански младеж при едно пътуване до Милано, местата ни са едно до друго. Той един хубааав Heart Eyes Страшен симпатяга, чаровник, забавен... Абеееее, направо бях забравила, че отивам при гаджето и вече имах нова любов Blush
Накрая ще си разменяме и-мейлите и той започва да си диктува името и казва: Crazy
Джузепе (до тук добре) Локурчо ...  Joy Joy Joy
Ееее, не мога да ви опиша как съм се мъчила и задушавала, за да не му се изхиля в лицето hahaha

Иначе у наше село (пак в Италия) си имаме и един Путини Whistling

# 93
Страхил, Прокопи ... Наскоро разбрах, че съществува и име като Люлин.

# 94
Имам позната,която си го кръсти: Доца!
Каза,че било фешън!На мен ми е грубо,за дете!!!!

# 95
Имам позната,която си го кръсти: Доца!
Каза,че било фешън!На мен ми е грубо,за дете!!!!

По нашия край Доца е умалителното - какво умалително - на Тодорка!

Прокопи - от Неочаквана ваканция - винаги ми е било смешно,но не и странно име. Нягол - пак се среща по нашия край! А за Горица и Полянка - се сещам за една жена с име Писана. Това ми е странно име. Въобще мога да кажа,че в Благоевград да срещнеш странно име е нещо нормално! Напр. д-р Коричкова, сем. Йомови и т.н.

# 96
На майка ми бившите колежки - Горичка и Полянка...Работеха в една стая...Сега като се замисля, майка ми се казва Снежанка... newsm78
Мисля, че знам къде работи майка ти или поне имената на колежките и съвпадат Wink
Иначе имахме в нашия курс ПЛАШИМИРА СТРАШИМИРОВА....също и ГОРКА

# 97
На една почивка преди много , много години се бях запознала с момич на име Палмира.

# 98
Сетих се,че познавах една Пелагия!

# 99
Сетих се,че познавах една Пелагия!
Така се казваше една мама ,която представяха в "Такъв е животът" по btv.Беше забременяла ин-витро ако не се лъжа.

# 100
на една приятелка майка и се казва Пръвка, защото била първо дете Joy
и Гюлка

# 101
на една приятелка майка и се казва Пръвка, защото била първо дете Joy
и Гюлка

smile3501

# 102
Пиша отново, че темата ми  е актуална ... Wink
Днес получих един именник, 'щото ще трябва скоро.....та ако взема да списвам там какво се помества !!!!!
То са едни имена, просто не можеш да се начудиш, чак толкова са много че не мога да ги запомня.
Запечата ми се обаче Тимон и Тимур, а имаше и Сульо / не е майтап ! /

# 103
Днес получих един именник, 'щото ще трябва скоро.....та ако взема да списвам там какво се помества !!!!!
То са едни имена, просто не можеш да се начудиш, чак толкова са много че не мога да ги запомня.
Вярвам, вие няма да се водите при избор на име от въпросния именник!

# 104
Вярвам, вие няма да се водите при избор на име от въпросния именник!

Ах, вярвам и аз искрено, че здравият разум ще надделее  Wink Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт