Кое е най-странното име на дете което сте чували? 2

• 22 805
  • 320
  •   1
Отговори
# 120
Днес се сблъсках с една МОНЕТКА е една институция.

Така се казва дъщерята на братовчед ми Нягол.

# 121
..чувала съм и,за smile3534 Благородна Газибарова.........
Aко познавах Благородна Газибарова, веднага щях да и кажа да се  прекръсти на  Благодатна Гъзибарова!

# 122
  • най-шареното място
Бърза Пушкова

не я познавам, но е реален човек.

# 123
  • Countryside
С удоволствие ви преоставиям следния линк с РЕАЛНИ имена на хора, при това са дадеи и техните егн-та Mr. Green

http://img124.imageshack.us/img124/166/img0926nz6.jpg

# 124
И Прилеп да се казвам, и Петър, пак би ми било страшно неприятно някой да ми публикува ЕГН-то по форуми разни. Да се присмиваш на хорските имена, добре, ама чак пък и личните им данни да разкриваш Naughty

# 125
  • Countryside
И Прилеп да се казвам, и Петър, пак би ми било страшно неприятно някой да ми публикува ЕГН-то по форуми разни. Да се присмиваш на хорските имена, добре, ама чак пък и личните им данни да разкриваш Naughty
Този линк е от друг форум, т.е. може да се намери без никави усилия. И искам да уточня,че не съм го публикувала с каквато и да е користна цел Naughty  Naughty  Naughty
Ако модераторите сметнат могат да изтрият постинга Crossing Arms

# 126
  • най-шареното място
без ЕГН - Храбър Пъдарев.
И аз не мисля, ч е ЕГН-тата са за тук...

Както и предното име дето съм написала малко по-нагоре - Поздравления за остроумните родители!

# 127
Кочан...../приятелите го наричат Кочи/

# 128
  • ВАРНА
Желан Бурсуков........родителите му явно не са го желали достатъчно за да го кръстят така.

# 129
  • Букурещ
Витош на дядо му Тодор  #Crazy

# 130
Аз искам да попитам за името ПЕРСИЛ - наистина ми звучи странно - но може да е накокво древно, старо, да произходжа от някъде?

Моля не ми се смейте.

И само да вмъкна че името БАЯН е старо българско име и нищо смешно няма в него.
На хан Кубрат големия син се е казвал така и са го наричали БатБаян (Големият Баян).

# 131
Имам позната която се казва Аблена странно ми беше, а и в началото бях решила че не съм дочула и си мислех че се казва Албена. После като избирахме име за дъщеря ми прочетох че аблена означава ябълка. Друго странно име ми е Стефанини.

# 132
Баба ми ми е разправяла за едно подхвърлено бебе.
Когато го намерили било много слабо и с влошено здраве. Настанили го в дом, където то бързо се оправило и служителите от дома му дали името Океан Късметлийски.

# 133
  • Му Кинд Оф Плаце
Имам позната която се казва Аблена странно ми беше, а и в началото бях решила че не съм дочула и си мислех че се казва Албена. После като избирахме име за дъщеря ми прочетох че аблена означава ябълка. Друго странно име ми е Стефанини.
Доколкото знам името е Аблена, но на Йовков не му допада като звучене и си кръщава героинята Албена и оттам добива гражданственост.

# 134
  • София
Безистена Якимова, на галено Бистра.

Общи условия

Активация на акаунт