Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 423
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Преди 2 седмици имаше слух, че Керем и Ханде заминават за Америка след 25 ноем и търсят къща под наем за 3 месеца....
Само дето адреса на къщата не беше написан.

Явно този слух ще се окаже верен.

Вчера в интервюто, Ханде си потвърди, че плануват пътуване за Америка. Аз някак си от думите й останах с впечатление, че Керем има дом там.
Но пък според слуха са търсили къща под наем.... т.е. ако имаше къща там нямаше да си търсят под наем Thinking
Сигурно метафорично е казала, че за него е като връщане у дома.

# 16
  • София
Привет от мен в новата ни тема.
Диди, обеща ни красоти и наистина ги сътвори. За шапката съм УАУ.  Не само, че е актуална, с най-новите снимки на Керем, но и е толкова мила и сантиментална, с това красиво и мило куче. А Керем е фълшебник. Животните никога не лъжат в преценката си. Това куче веднага разпозна добрият човек в Керем.
В новата тема имаме от всичко. Добре подредена и достатъчно богата като информация. Благодаря ти мила за труда и старанието.
От сърце това е за теб.

# 17
Ново интервю на Керем . На английски е с испански суб , идеално Stuck Out Tongue Winking Eye

https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1452647356705427458

https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1452648152486617099

https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1452649783932424193

https://mobile.twitter.com/zaynsbursin/status/1452650256089460745

Утре 26.10 от 22ч ще публикуват май друго интервю на уеб сайта на Divinity

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 18:19 от mikipoli

# 18
Лудите , тук съм , тук съм
Розичке 🌹 , мерси за новата 🏡

# 19
  • София
Докато Ханде чакаше Керем на аерогарата, журналист я попита дали има нови проекти. Тя отговори, че чете няколко, но засега няма нищо ново.
Та аз веднага съчиних един сценарии. Чудя се как да й го изпратя. Вярвам, че много ще й хареса. Ето го:

Цитат
След няколкогодишен престой в Истанбул и раздяла с дългогодишната му приятелка, той реши да се върне в САЩ, къде живее семейството му. Смяташе да си потърси там работа и да продължи своята кариера в Холивууд. Тъкмо щеше да позабрави болката от раздялата. Но най-неочаквано, поради появата на нов смъртоносен вирус в света, се наложи границите на всички страни да се затворят. Пандемията промени изцяло неговите предварителни планове. Иии... той остана в Турция.  Точно в този сублимен за него момент му предложиха нов договор за ново дизи. След кратко колебание той реши да го приеме. Докато нещата се поуспокоят. Но му беше интересно, с коя точно актриса ще му се наложи да изиграе новата си роля. Все пак заслужава ли си. Да не си губи напразно времето. За негова голяма изненада, когато  я видя, веднага разбра, че е срещнал любовта на живота си...Толкова беше развълнуван от това, което виждаше, че без да се усети изяде 1,5 кг. сливи, докато не спираше да гледа втренчено в нейното красиво лице. Дори не разбра как и кога подписа договора.  След една година двамата, решиха да заминат заедно в неговият дом, в САЩ. Изпълнени с огромна любов и много нови надежди. Любовна история, достойна за филм...

# 20
И аз да благодаря за новата тема Simple Smile

# 21
  • София
Странен е въпросът на журналистът към Ханде, дали Керем ще я придружава в САЩ. Тя много добре му отговори. Това наистина е негов дом и е нормално да я придружава. А дори и да не е негов дом, защо да не я придружи. Та нали са официално заедно. Нормално ли е тя да замине в друга страна сама, без да знае езика, при положение, че той го говори перфектно. Той има доста познати там. Така тя по-лесно ще се адаптира.  Нали точно в такива моменти трябва двамата да са си опора един на друг. Да не говорим, че те са млади хора. Една такава по-дълга раздяла не е препоръчителна.

# 22
Да се включа в новата тема.
Огромно благодаря за новата тема. Както винаги е прекрасна.
И тя започва с нещо ново от нашите любимци Ханде и Керем.
Какво винаги Ханде е ослепително красива.

Какво споменахте в коментарите си относно интервюто на Керем го рекламират в интернет с този пост.

Дано има линк за да го гледаме.

# 23
:

Flowers Four Leaf Clover Благодаря, благодаря ..., новата тема е чудесна!
В анкетата съм отговорила с Не знам, обосновавам се защо :
Керем е много, много добър актьор и човек. Още е в началото на творческия си път,  ще ни изненадва тепърва...
Има  всички заложби за още повече и мисля, че ще го докаже. Animal DolphinСега тябва малко да прекипи, след това да се уталожи и убере малко и тогава ще е, като качествено отлежало вино. Wine GlassНаздраве!

# 24
До преди сериала Почукай на вратата ми не бях гледала Керем в някой негово проект, но сега много съжалявам за това защото в този сериал той разгърна потенциала си и доказа заедно с Ханде разбира се че са прекрасни актьори и професионалисти.
Ново от гостуването в Испания

Кога нашите тв(или незнам кой се занимава с това) да покани такива актьори в нашата страна дани гостуват както преди години Сонгюл Оден беше в България и и бе гост в "Шоуто на Слави"

# 25
  • София
Вижте какъв панел за телефон е получило едно момиче от сестра й за рожденият й ден.
AMANIM  и двете сплетени ръце на ХанКер.  Прекрасно. Ако го намеря и аз ще си го купя.

# 26
  • Dupnica
Flowers Hibiscus И аз  се записвам тук в новия дом.Прекрасно подреден с новите фотки от Испания
Благодаря 
Revolving Hearts Да я пишем с радост и любов!
А тези двамата да не ни оставят без новини!

Щастлива вечер! Nature Sparkler

# 27
Здравейте момичета 🍒💐,
Благодаря за новата тема, 🍀
Няколко дни не съм поглеждала нищо, време е 😉
Връщам се да ви чета ☺️🤗

# 28
Азисия, освен Сонгюл Йоден са гостували и други турски актьори в България Wink Бену Йълдъръмлар, и тя в "Шоуто на Слави". Бъръш Кълъч, Фуркан Палалъ и още някакъв по повод Дните на турското кино. Хазар Ергючлю също. През различни години, де.
Имах неблагоразумието да гледам участието на Хазар при Гала. Rolling Eyes И само какви въпроси й задаваше - да се смее ли човек, да плаче ли...

Та, мисълта ми беше, че всичко е възможно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 29
Бро, засичай кога ще станат 9,6М. Stuck Out Tongue

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт