Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 35 089
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Animal Tiger

Най-страхотната Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 16:21 от midnight__sun

# 241
  • София
Слънце, всеки път си казвам "Е това вече е най-хубавото", но явно Ханде не се умори да вдига летвата все по-високо. За мен тя е перфектна. Не мога да й намеря никакви дефекти.

Nocturne

# 242
Ханде

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 17:37 от sani1212

# 243
  • София
Впечатляваща красота, сексапил и дарба съчетани в едно

# 244
# 245
Линде, прекрасна е! Sparkling Heart

Пишат, че Ханде е достигнала 1 милион харесвания за 40 минути. За това време световноизвестни имена с двойно и тройно повече последователи, не могат достигнат тези резултати. Simple Smile

# 246
  • София
Привет от Ханде от Ню Йорк!  Обичам го това момиче. Може да бъде ослепителна, като модел, но и в дрехи, които много от нас не биха облекли. На нея обаче няма нещо, което да не и стои добре.

# 247
# 248
  • София
Щом и чичо Огюз е започнал да следва Ханде, вече можем да кажем, че Бамби е официално призната за любимото момиче на Керем, от цялата рода.

А Ханде не спира да ни залива със снимки и спомени от N.Y.  Време е вече да си прибира. Нейното момче я очаква с нетърпение и копнеж. Дали пък няма да ни изненадат утре по някое време. Но си мисля, че този път няма да направят тази грешка със снимка от самолета. Защото веднага ще цъфнат папараците на летището.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 10:16 от БлагаВест

# 249
Коментара на Керем

И отговора

# 250
Коментара на Керем

И отговора

Обичам ги! Revolving Hearts

Няма емоджи, няма думи Бюрсин Бей. Твоето си е най-хубаво.  Sparkling Heart Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 23:24 от midnight__sun

# 251
  • София
Коментара на Керем

И отговора

А Ханде му отговаря: "Липсваш ми, липсваш ми, липсваш ми"

Уау, настръхмам, настръхвам, толкова са влюбени и щастливи....
Аз не мога да позная това нашето момиче Ханде ли е? Ханде, която никога до сега не си е позволявала открито да говори за любовта си, а камоли да го напише. Та тя го е изкрещяла пред целия свят. Не мога да го повярвам. Изгоря ни момичето. Изпепелена е от любов. Какво направи този Керем с нея, не знам.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 23:38 от БлагаВест

# 252
Бро, абонатите вчера пак паднаха, но не само при него. За още няколко профила бяха писали в Туитър.

Линде Relaxed Sparkling Heart

Много им се радвам!

# 253

Пишат, че Ханде е достигнала 1 милион харесвания за 40 минути.

Ще събере, много ясно. Аз обяснявам от не знам кога, че Ханде с червено е... Не мога да го кажа, че ще ме блокират 😆
А сега е Ханде, но с червена светлина, което прави червена Ханде и това е.. пак ще ме накажат.
А бе Ханде и червеното са адска комбинация. Съжалявам мъжете, които само я гледат и блазе му на Керем 😆😆😆

# 254
  • София
В Туитър вече започнаха да коментират написаното от Керем и отговора на Ханде. Един фен е написал с чувство за хумор:
"С тази скорост Керем ще я чака на летището с букет цветя и брачен служител... "      

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 23:59 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт