Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 35 071
  • 740
  •   1
Отговори
# 315

БРО Ханде без да се усети ни е дала адреса, където се намира в Ню Йорк.

Дано Меги има късмета да я види отблизо Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

В първите години когато се излъчваха турски сериали у нас интереса беше огромен. Сега... Странно защо някои от премиерните заглавия (включително и тези, които са били успешни в Турция) минават първо през нишовите канали.

Вече сме с час назад и ще спим повече. Не ги обичам промените, но кой ме пита... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 316
  • София
Добро утро момичета.
В Интернет правят съпостовка между дрехата която носи Ханде и Керем. Казват че е една на един от тях. Явно двамата двамата обичат да си носят дрехите един на друг.

Якетата, които са облекли Керем и Ханде са различни.

Добро утро момичета. Върнахте ли си часовниците с един час назад. Пожелавам ви един спокоен неделен ден.

# 317
Добро утро момичета.
В Интернет правят съпостовка между дрехата която носи Ханде и Керем. Казват че е една на един от тях. Явно двамата двамата обичат да си носят дрехите един на друг.

Якетата, които са облекли Керем и Ханде са различни.

Добро утро момичета. Върнахте ли си часовниците с един час назад. Пожелавам ви един спокоен неделен ден.

Така е права си, но поне са в един стил и цвят. За това коментара ми беше такъв.

# 318
Добро утро! ❤️❤️❤️
Целувчици от Ханде и Керем 😘😘😘

# 319
# 320
  • Dupnica
Добрро утро!
С час по късно кафе Yum
Наистина вече не се гледат толкова сериали по телевизия.
А за турските ги гледам директно по турските канали и чакам превод.
Но след "Почукай на вратата ми" не мога да гледам нищо. Не гледам и телевизия.
Нужно ми е време някой друг да ме завладее, а и работата не ми позволява
/докато не ни пак затворят, дано не/ Rage
Това е мястото, където за първи път писах и приятната компания и емоциите  тук
са прекрасни. Пожелавам си да имам повече време да чета и споделям с вас, момичета! Flowers Hibiscus

Хубав слънчев ден от мен и още новини за ХанКер

# 321
Здравейте,  гледам какво споделят Керем и Ханде,  и се усеща колко много си липсват.

# 322
Добро утро!

Интервю на Керем за испанския вестник La Vanguardia

Керем е поразен от броя на феновете в Испания "В Турция съм известен, но не съм си представял цялата тази суматоха в Испания

"Имах учител в гимназията г-жа Карсън, която промени живота ми. Тя ме насърчаваше да действам и винаги ме подкрепяше. В университета се записах на уроци по драма и спечелих награда"

"Аз съм фен на романтичните комедии, харесва ми, защото моят герой не прилича на мен. И когато приключих със снимките беше като да свалям маска. Не съм гледал сериала. Мениджърът ми хареса историята и настоя да прочета сценария точно преди пандемията"

"Искам да мога да правя по рискови истории и да предавам съобщения с тях, да ангажирам жените не само пред, но и зад камера"

"Бих искал да работя с Виола Дейвис, тя е любимата ми актриса. Харесвам Джордж Клуни, Хавиер Бардем и особено Бенедикт Къмбърбач" Като дете идолите му са Жан Клод Вам Дам и Антонио Бандерас. "Гледах Зоро и си помислих кой е този актьор"

Защитник на устойчивостта и рециклирането "По време на снимки се ядосвам, когато видя, че има един единствен кош за всичко или когато се използват пластмасови бутилки за еднократна употреба"

"Ние известните хора имаме отговорност и би било хубаво да дарим част от приходите си за залесяване например. Казвам на феновете си да не ми изпращат подаръци, а да отделят тези пари за блеготворителни каузи или за околната среда"

Харесва турска и индонезийска храна, запален по готвенето, което го отпуска точно като миенето на чинии и гладенето. "Не спазвам рецепти, но опитвам нови смеси и съставки"

"Надявам се следващият агент 007 да бъде жена" Yum

https://mobile.twitter.com/NatiNatilya
https://www.lavanguardia.com/gente/20211031/7828853/actor-kerem- … urco-canaria.html

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 10:54 от Miraland

# 323
  • София
Керем е мъж мечта значи! Щом и готви…

Ето че по нещо си прилича със Серкан - уменията в кухнята. Сигурна съм, че има още прилики. Но много ми харесва това, че Керем изтъква колко различен е от Серкан Болат, а в същото време беше толкова истински в тази роля, толкова достоверен. Така му пасна и така я предаде, че се влюбих и в Керем, и в Серкан. Simple Smile

# 324
Добро утро!

Скрит текст:

Керем е поразен от броя на феновете в Испания "В Турция съм известен, но не съм си представял цялата тази суматоха в Испания

"Имах учител в гимназията г-жа Карсън, която промени живота ми. Тя ме насърчаваше да действам и винаги ме подкрепяше. В университета се записах на уроци по драма и спечелих награда"

"Аз съм фен на романтичните комедии, харесва ми, защото моят герой не прилича на мен. И когато приключих със снимките беше като да свалям маска. Не съм гледал сериала. Мениджърът ми хареса историята и настоя да прочета сценария точно преди пандемията"

"Искам да мога да правя по рискови истории и да предавам съобщения с тях, да ангажирам жените не само пред, но и зад камера"

"Бих искал да работя с Виола Дейвис, тя е любимата ми актриса. Харесвам Джордж Клуни, Хавиер Бардем и особено Бенедикт Къмбърбач" Като дете идолите му са Жан Клод Вам Дам и Антонио Бандерас. "Гледах Зоро и си помислих кой е този актьор"

Защитник на устойчивостта и рециклирането "По време на снимки се ядосвам, когато видя, че има един единствен кош за всичко или когато се използват пластмасови бутилки за еднократна употреба"

"Ние известните хора имаме отговорност и би било хубаво да дарим част от приходите си за залесяване например. Казвам на феновете си да не ми изпращат подаръци, а да отделят тези пари за блеготворителни каузи или за околната среда"

Харесва турска и индонезийска храна, запален по готвенето, което го отпуска точно като миенето на чинии и гладенето. "Не спазвам рецепти, но опитвам нови смеси и съставки"

https://www.lavanguardia.com/gente/20211031/7828853/actor-kerem- … urco-canaria.html
Много благодаря за превода Kissing Heart
Керем е мъж мечта значи! Щом и готви…

Мда, личеше си, че не го прави за пръв път Wink

# 325
  • София
Освен да готви, Керем обича да мие чиниите и да глади. Е, това ако не е мъж мечта, здраве му казвам. Ханденце да си го пази, да не й го вземат, че кандидатки много.
Шегувам се, разбира се. Керем да не е луд да си изпусне такова момиче, като Бамби. Двамата са си лика прилика. 

# 326
Керем обича да мие чинии и глади!?, знам от личен опит , че е като разтоварване и все пак в днешно време има и миялни машини, а материите в повечето случаи минават и без гладене. Пък и на Ханде пъповейките и късите панталони нямат какво да им се глади 🙄.

# 327
Още малко от интервюто

Неговата любима рецепта е „чили ориз, спагети с морски дарове и сьомга в корейски стил“. Твърди, че е приготвял това за Ханде 😂

Всички тези неща на едно ли се готвят 🙄 Не благодаря😄😄

# 328

Heart Heart

Ако й го приготвя често, а тя се оправдава, че не е гладна - ето защо е толкова слабичка. Шегичка Satisfied

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 11:58 от Margarita N.

# 329
Добро утро!

Скрит текст:

Много благодаря за превода Kissing Heart

Марги, преводът не е мой, а на чичко Гугъл, може и да има неточности 😘

Много ми хареса на мен уважението към учителката, която го е подкрепила в мечтите му. Надявам се и тя да го помни както той нея ...

"Турският актьор Керем Бюрсин е и художник в кухнята"
"Мъжът и жената са свързани чрез стомаха" - това е мнението на Керем 😂😂😂
"Няма да говоря за Ханде, защото не ми позволяват" 😁 казва Керем смеейки се... 🤪

Общи условия

Активация на акаунт