Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 946
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Естествено че няма да дават информация на журналистите, които ги следват по петите постоянно. Съвсем нормално е да не споделят плановете си. Предполагам, че Ханде е отишла да си провери нещата и т.н. Тоест е за кратко. Ще се прибере след няколко дни, най-много седмица в Турция и тепърва ще предстои “пътуването”. Но пак ми е странно, че Керем не е с нея. Не само са двойка, ами той е отраснал там. Thinking
И аз така мисля.😊
Иначе не ми е странно това, че Керем може би не е с нея. Вероятно има някакви работни ангажименти и няма възможност. Поне така предполагам.🙃
Може пък и сторитата да са снимани предварително и просто сега да ги поства.🤷‍♀️

# 61
Ханде и Керем са две отделни личности, със собствени ангажименти,  особенно сега, когато на гребена на вълната. Така че, е нормално единия там, другия другаде. Не могат нонстоп да са заедно. Мое мнение,  а и Ханде в Америка сигурно може и без Керем бей да се оправи.  Пък после, те си знаят.😉
Права си Славе , аз също съм от тези , които също го твърдят това ,че са отделни личности и професионалисти , НО ако наистина заминават за САЩ и то за месеци  ми се щеше да са заедно ...
Освен Ханде да отива за кратко по работа .

# 62
Здравейте Ханде ще е с Бенсу в Ню Йорк защото преди 2 часа тя е качила това стори

# 63
  • София
Здравейте Ханде ще е с Бенсу в Ню Йорк защото преди 2 часа тя е качила това стори

Сани, и аз видях снимката на Бенсу в сторито й. За секунда ми мина през главата, но си помислих, че там може да се видят. А сега ми се струва, че двете може да са пътували заедно. Ханде не е никак на ти с английския, може би Бенсу го говори. Какво правят двете сами не разбирам. Ако ще седи с месеци сама там, това никак не ми харесва. Да видим колко двамата ще издържат така разделени.

В Туитър пишат, че Керем имал да довърши някои работи и до седмица и той щял да замине. А други се майтапят, че Ханде нямала да му каже къде е отседнала и той щял цяла седмица да обикаля Манхатън да я търси.

# 64
Според мен Ханде си знае английски, но не иска да го говори, ако не й се налага.
Виждали сме как е реагирала на Керем, когато говори нещо на английски в някой лайв. Да, не казвам, че го говори като него, но си познайва неща и не мисля, че не би се справила. Може да се притеснява просто.

# 65
Интервюто за Дивинити излезе. Честно казано едвам изтърпях репортера, много се лигавеше и превземаше Joy общо взето нищо ново не каза, освен това , което се върти тези дни , въпроси за Ханде нямаше. Поне не са го дублирали и може да се насладите на английския му Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www.divinity.es/love-is-in-the-air/kerem-bursin-entrevis … 8_3224823028.html

Според мен Ханде знае английски, най-малкото нямаше да каже още лятото, че обмисля заминаване за САЩ или Англия, ако знае 2 думи на английски, нали Joy Също така беше казвала в интервю, че учи и испански.

# 66
Ханде не можа ли да го изчака една седмица и да заминат заедно? Какво ще прави с Бенсу там? Да си кажа, малко ме притесняват тези техни пътувания самостоятелно. Хем не искам да са залепени, хем си ги искам двамата. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имаше едно мини клипче от 2016 с английският на Ханде и бяха на Вие тогава. Smiley За 5 години може и да го е подобрила. Според мен поназнайва доста, но говоренето евентуално е проблем.

# 67
  • София
Сега прочетох, че Керем тази вечер е в Анкара. Работи  на снимачната площадка. Снима нещо.

А Ханде му се плези от N.Y.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 22:46 от БлагаВест

# 68
Помня, че преди години в медиите беше излязло видео от фенове, в което Ханде се опитваше да каже нещо на английски, обаче бъкел не знаеше. След това последва вълна от подигравателни коментари.
Сега обаче мисля, че го е научила. Понякога пише на английски в публикациите си в инстаграм, дори постът й за рождения ден на Керем беше на английски. А и надали щеше да продължи образованието си в Америка, ако не разбираше нищо.

# 69
# 70
  • София
Да гледаме от положителната страна - след няколко дни Керем ще посреща Ханде на летището и репортерите ще ги дебнат. Grinning

Предполагам, че ще заминат заедно, ако престоят в САЩ ще е по-дълъг. Сега вероятно има причина Ханде да е там сама, а Керем - в Анкара. Да, странно ми е, но те си знаят най-добре. Wink

Явно и Керем си харесва тази снимка, качил си я е на пост в Инстаграм (споделих я преди няколко дни с коментар, че припадам по челюстта му). Heart Eyes

Защо обаче последователите му отново паднаха на 9.4 млн? Confused

# 71
Днес и двамата са активни в истаграм. Качват видеа, снимки.  Прекрасни са.

# 72
Бро, паднаха с близо 3000 след като качи поста. И аз се чудя.

# 73
  • София
И двамата са много професионално ангажирани. Имат предварително сключени дългосрочни договори, които няма как да не изпълняват. Опитват се да съвместяват нещата.  Докато снимаха СЧК проблем нямаше, тъй като бяха непрекъснато заедно. Тъкмо са яхнали гребена на славата, точно сега е момента да се задържат на върха. Да продължат професионалното си израстване. Всичко е много хубаво. Но... нека да не взима превес работата над личният им живот. Много млади хора правят тази грешка и после страшно съжаляват. Дано са разумни и да не допуснат това. Защото в момента те са в най-красивият стадий на любовта си. Това си заслужава да се изживее. Няма да се повтори. След това идват децата, семейните задачи и не е същото. Затова аз лично не мисля, че трябва дълго да са разделени. Да не го допускат. Ако Ханде ще продължи своето образование в САЩ при всички случаи то няма да е по-малко от 5-6 месеца. Не го виждам Керем да издържи сам в Турция. Скоро, скоро ще до припка при нея. А и на Ханде няма да й бъде хубаво без него.

Този пост на тази фенка е много точно написан

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 00:10 от БлагаВест

# 74
Отново идвам с наблюдение ,въпросът ми е колко градуса е в Ню Йорк , че нашето момиче се разхожда по потник? Joy
Не се притеснявам от това, че са физически разделени в момента от 1 океан Joy но ми е гадно, че имаха само 1 ден дефакто да са заедно между неговото прибиране от Испания и нейното заминаване. Ако бях на нейно място естествено и аз щях да си прибера момчето от летището Stuck Out Tongue Winking Eye
Интересно защо с Бенсу са заедно , дали са се записали някъде заедно да учат? Thinking
Съгласна съм с Линдето за някои неща , но виждаме , че и двамата си имат свои лични планове за кариера, развитие, малко трудно ще си напаснат графиците да са заедно , но в това няма нищо лошо. Всеки се е ангажирал със своите неща към момента, след 1-2 години просто се събират в 1 държава, в която те решат , правят си 2 бебета , кучетата вече ги имат и всичко е топ! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт