Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 525
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един хубав и спокоен ден.
Бро извинявай, вчера не бях в състояние да вляза в темата, и съм пропуснала купона, но днес на патерици ти честитя. Grinning

# 631
  • София
Сиси, благодаря ти! Hug
Партито продължава, за 30 години така се празнува, като в приказките - три дни яли, пили и се веселили. Хайде, идвай!

# 632
Бро може ли след като правиш 30 г., да го празнуваш 30 дни, защото съм под карантина, а после тъкмо и зелен сертификат ще имам. Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 633
Непокорна, но истинска Еда Елдъз

Керем (невероятен)

Ослепителна Ханде

# 634
Стори от Ханде. Скъсила си е косата и май я е боядисала в черно.😍

# 635
О.А, май в подвита под дрехата, но за цвета не мога да кажа нищо 🤔
Чудя се следното - Кога Керем ще каже на Ханде, че я харесва повече с къдрава коса, за да намажа и аз 😀

Оф, на мен едно око от Ханде ми е достатъчно, за да не видя нищо друго по нея 😳

Сиси, на Бро на партито - сертификати няма да се искат! Нали, Бро? 🤔🤔🤔

# 636
Нова снимка и от Керем

# 637
  • Бургас
Бро, ако купона продължава, можем ли и ние с този Усмивко да се присъединим?
Аз само ще го доведа, че вчера е пропуснал и сега ми реве: "Искаааам.........."! Simple Smile

# 638
  • София
Налбантова, няма как - следваме стриктно мерките. Всички минават един бърз тест, преди да влязат на партито. Sign Exclamation

Тони, Керем ти е паспортът за моето парти. Grinning

А той може ли да качва такива снимки, в които на фокус са ръцете му и то точно пръстите. Налбантова припада по очи и трапчинки, аз като видя красивите Керемови ръце… Scream Имам нужда от изкуствено дишане! Племенника на д-р Куин лечителката дали го познавате? Thinking Joy

И да, предложението на Сиси за 30 дневно парти се приема! Stuck Out Tongue Closed Eyes Tada Champagne

# 639
А за мен може ли това да ми е пропуска Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart
коментара на Дилара под снимката на Керем

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 15:19 от sani1212

# 640
Куинов племенник не познаваме, симпатяго, само внук или пра-такъв. Ама ти е простено, захласнала си се по ръцете Керемови и си пишеш, докато летиш на някой облак 🙃 ( Е, тест, после да не усещам сиропчето, защото съм яла памук преди това… аз ще гледам от терасата 😀)

Ама ми се струва, че двамата играят някаква игра. Ханде качи селфи, след това и той. Сега очаквам Керем да се накъдри, за да видя и Ханде, но той ще заприлича на плачеща болонка пък… 🤪

# 641
  • София
Хайде няма нужда да се къдри Керем. Мога да го сплета обаче, ако иска. Хубави плитки правя. Wink Струва ми се подстриган на мен. Отстрани е скъсил, с чочката вече свикнах и си го харесвам. Simple Smile

Да де да, внука имах предвид. Ама втори ден вече на твоя сироп си казва думата. Grinning

Сани, приема се и този пропуск. Идвайте! Sunglasses

# 642
  • София
На това селфи на Ханде, наблюдателните фенове са забелязали BMW-то на Керем и Defender-ът на Хандето.

# 643
Бък Палмър към Керем: „Хей, братко, дай ми новия си адрес…“,

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 17:08 от sani1212

# 644
Nalbantova, няма да те мислим на терасата, ние знаем защо си избра това място, поне няма да си сама.Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Общи условия

Активация на акаунт