Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Ханде

Преди 1 година

И Керем вече ги хареса

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 17:54 от sani1212

# 646
  • София
Бък Палмър към Керем: „Хей, братко, дай ми новия си адрес…“,

Скрит текст:
Има и продължение :  "Старият не работи... отново"

Този Керем съвсем е забравил за старите си приятели, покрай Бамби...        

# 647
БлагаВест, на мен много ми бие на аудито, което караше Ханде до преди. Ама има и прилика с bmw-то.

Сиси, хубава работа… ако Ханде е на балкона, а Бро вътре, Налбантова си тръгва 😀 Зодията не ми позволява да взема решение, а до която и да избера да отида, то другата ще ми се сърди после 😀 Едната е Скорпион и се сърди лошо, а другата е Стрелец, които са отмъстителни. Остава да си пия сиропа сама 😌

# 648
Nalbantova, нали тук е клуб за взаимопомощ, няколко момичета обещаха на Бро че ще и заведат тоз прекрасен мъж, той ако е там тя други няма и да види.

Защо тогава се отказваш от една чашка "сироп" на балкона с приятна компания. Най- добрите купони са на балкона. Grinning

# 649
И ти си права, къде се “вра между шамарите”. Керем, ако е там, забрави за Бро, забрави и за Ханде .. Ама и сам войнът е войн! Ще пия, ще тъжа, после само ще пия 😀

# 650
# 651
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 652
От сторитата на на Керем и Ханде

# 653
  • София
Добро утро момичета. Нека започнем новият ден с усмивка и едно силно и ароматно кафе.

И една красива и щастлива Ханде...

# 654
Аз съм малко в шок. Скролвам си Фейсбук и виждам това:

В шок, защото страницата не качва неща от турски филми, а някакви готини, тъжни или такива мисли. А да видя Ханде/Еда, използвана за нещо такова в нея.. чак се чувствам горда 😀😀😀
Та така, усмихвайте се 😏

# 655
Подходящо за позитивно начало на деня. Пък аз, вдъхновена от кадъра на който е усмихната, допълвам с една мисъл на Еда от епизода, който се пада да гледаме довечера: "щом слънцето изгрее винаги има надежда". Sunglasses

# 656
Здравейте
Керем във фитнес залата  на Matchbox днес
https://twitter.com/i/status/1458384688607793155

Ханде е коментирала и харесала снимката

# 657
  • София
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички, които следят събитията около нашите любимци!
Като гледам колко са активни Керем и Ханде в соц.мрежи, всеки ден, по няколко пъти на ден
и по най-различни поводи, си задавам въпроса дали те лично правят тези включвания?

Скрит текст:
Имам чувството, че изрязания следващ кадър е целувка по рамото

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 13:00 от Dilemi

# 658
Днес Джанер има рожден ден

# 659
  • София
Здравейте и от мен!
Благодаря на всички, които следят събитията около нашите любимци!
Като гледам колко са активни Керем и Ханде в соц.мрежи, всеки ден, по няколко пъти на ден
и по най-различни поводи, си задавам въпроса дали те лично правят тези включвания?

Скрит текст:
Имам чувството, че изрязания следващ кадър е целувка по рамото
Дилеми, това е от последният лайф на Ханде и Керем след приключването на снимките на последният им епизод през м. август. Още тогава коментирахме, че Керем съвсем беше забравил, че е в ефир и за малко да целуне Бамби по рамото, но в последния момент се усети и спря.   

Общи условия

Активация на акаунт