Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте пак бързам за преговора

Извинението на Серкан Болат

Цветя за Еда..от Серкан.. подредил е цветята със собствените си ръце. Доста е талантлив...Има бележка...

"Приказно момиче, можеш ли да ми простиш?" или  "Цветно момиче, ще ми простиш ли... "

Скрит текст:
Позволявам си да цитирам пост на kukli4ka456  от миналата година:
   На мен, първоначално ми се сториха много цветята в терариума. Но предполагам всяко от цветята наистина има значение.
 Серкан първо сложи някакво червено цвете, прилича малко на кактус - кактусът е издръжливо растение, което процъфтява и в най-тежки условия. Екзотично е като самия Серкан. Мисля, че може да го тълкуваме като силната му любов към любимата жена.

После сложи бяло цвете до него, с нежни бели цветчета - сигурно символизира Еда. Както и белите момините сълзи, които се свързват с традиционни женски ценности като майчинство, чистота, целомъдрие и сладост.

В допълнение сложи някакво зелено растение до кактуса. Това зеленото прилича на някакъв вид сукулент. Те май всичките растения в този терариум, които Серкан подбра са сукуленти...
Сукулентите символизират трайна и вечна любов, тъй като те са упорити растения, които съхраняват вода в дебелите си листа и стъбла.
А малките цветенца изпълниха терариума с цвят. (Както Пъръл и Селин, коментираха - не искат да знаят за цветния живот на Серкан). Но откакто Еда е в него, той наистина се изпълни с цвят.
Фигурките на момченце и момиченце под лампата допълнително персонализираха подаръка.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 20:23 от Dilemi

# 676
По повод изказването на Керем в едно интервю преди време попитаха Ханде дали се е случвало в нейно присъствие той да е бил пиян и да се съблече гол.😂Разбира се, отговори с не.😁
Каза за пътуването до Америка, че просто са решили с момичетата да прекарат време заедно. Било много хубаво, разхождали се и яли вкусна храна. Отново каза, че чете сценарии за някои проекти, но все още няма нищо сигурно. Питат дали са проекти за някоя платформа или за телевизията. Отговори, че за нея няма значение. Керем беше казал миналата седмица в предаването на Анадолу Ефес, че ако не е бил актьор, е щял да стане баскетболист. Попитаха и Ханде тя каква щеше да бъде, ако не беше актриса и тя отвърна, че винаги е искала това да е нейната професия, така че не знае.

Не е скъсила косата си. Права е била Налбантова, че на онази снимка косата й е била подвита под дрехата. Като гледам и цветът също не си е сменила, та съм се заблудила.😁

Пожелавам ви приятно гледане на епизода!

# 677
О.А. много ти благодаря!

# 678

Освен работа, в живота му вече я има и Еда, отразява и цветя...

# 679
Нещата на Еда защо са навън Simple Smile
Супер, Марги започва да ни глези с гифчета Kissing Heart

# 680
Не ми се вярва Сириус сам да ги е разхвърлил, със Сейфи са на страната на влюбените Stuck Out Tongue Winking Eye

Злати, ако не възразявате ще ви залея с гифчета. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 681
Нямам нищо против, даже ще си сваля за спомен.
Страхотна си Simple Smile

# 682
Серкан как знае кое е "слабото звено" в четворката Simple Smile

# 683
Е, как. Симпатиите им са взаимни, само като Мело му каже "зеткоо" и на човека му се приисква още повече да й стане такъв Stuck Out Tongue Winking Eye

# 684
Намери я, значи градините в Истанбул не са чак толкова много Joy
Това много ми хареса, честно Simple Smile
Очертава се - забава Joy

# 685
  • София
Попитаха Ханде дали има нов проект и тя каза, че чете някои сценарии. За пътуването до САЩ с Бенсу тя каза, че са се забавлявали, разхождали се, яли са вкусни храни. Каза също, че мачът на който присъстваха с Кереме бил приятен, а Ясемин е много добра компания. Също така я попитаха, дали Керем се разголва, когато е пиян и тя беше много изненадана от въпроса.   

Ето защо Kерем публикува обърнатата снимка вчера... хората имат сериозни проблеми с мозъка си. Сега напълно подкрепям Ханде за това, че не иска много да говори пред тези измислени журналисти. Най-правилният отговор е този, който би казал Керем -  F&ck.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1458491973803839495

# 686
  • София
още...  
  Еда съобщава на момичетата, че ще остане в къщата, но е сама, Серкан е тръгнал. Разглежда снимки на семейството. Серкан се връща, пътищата са наводнени...
Скрит текст:

Еда облича роклята, купена от Серкан...точно нейния размер.. Боже, боже...
Дъждът продължава да вали, принудени са да останат в къщата. Но ....в къщата започва да капе..
Капе във всички стаи, освен в една. Само тук има едно сухо легло. Проблем ли е да легнат заедно?
Нямат друг избор...
Но Серкан винаги лежи на дясната си страна. Полезно е за сърцето. Но този път ще е по-различно...
За сърцето му...
Не, това е вредно, ще легне по гръб. Но от неговата страна капе, ще легне малко по-близо. Малко.
Капе мръсна вода. От тавана. Може да се разболее...Е: Ако искаш се намокри до кости, Серкан. Остани там.
    На сутринта...

Мело е депресирана, Фифи иска да се „разбере“ с Каан, но къде да го намери...обажда се на Еда...

Скрит текст:
Айфер: Еда, не беше ли сама? Това спалня ли е? ...Г-н-Серкан. Ако ви помоля, може ли по път да се отбиете до службата по вписванията? Може да ни донесете и сватбени бонбони.Ще ги раздадем на съседите. Как ви се струва? Какво ще кажете? Г-н Серкан.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 20:43 от Dilemi

# 687
Тук много го харесвам, нищо не го интересува, освен - любимата жена.
Свиркаме си, животът е песен Simple Smile

# 688

И белезниците отново влязоха в употреба Stuck Out Tongue Winking Eye

# 689
Еда беснее, а нашичкия "бетон". Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Общи условия

Активация на акаунт