Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
В дома на Серкан... Сейфи показва на Серкан клипчето с майка му и Еда:
Сейфи: Какво съвпадение, в небето падна звезда...Всъщност говорех за звездата, която напусна живота ви. Еда Йълдъз. А тя, без вие да разберете вече е изпълнила вашето желание...

Серкан говори с майка си, опитвала ли е отново. Опитвала е. Но не се е получило.Иска ли да опита с него? Иска, много иска. Да вървят тогава...Но пак не може да го направи.

Айдан: Когато е опитах с онази цветарка успях да го направя. В нея има нещо, което ти дава спокойствие.
И в същото време това ме ядосва. Не мога да обясня.
Серкан: Не, разбирам те перфектно.

Трябва да опитва отново, справя се чудесно. Когато поиска, ще бъде до нея. Батко му ще се гордее с нея.
Мамо. Вече трябва да поговорят за батко. Нека не се държим така, сякаш той не съществува. Това също ще бъде стъпка за нас...Мамо, всичко се променя около нас. Независимо дали го искаме или не. Трябва да го приемеш вече.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 21:17 от Dilemi

# 691
Еда промени Серкан, без той дори да подозира и то към добро. За Селин нито е правил подарък каквито направи за Еда само и само тя да му просто от сърце.

Нищо не споменава за заминаването с Керем към края на месеца нали?

Прекрасна

# 692
  • София
Ето реакцията на Ханде, след невероятно тъпия въпрос за Керем...
Какво са очаквали да им каже? Дали се разголва, след като пийне, си е тяхна лична работа. 

# 693

Ах, този Серкан, имало надежда... За човечеството Stuck Out Tongue Closed Eyes Тъкмо реши човек, че прави крачка към Еда.

Изостанах сякаш, но нищо Joy

# 694
Керем и Lipton Ice Tea са номинирани в категорията "Най-добро рекламно сътрудничество на годината" на наградите "Mavi Elma Ödül Töreni". Може да ги подкрепим тук: (№ 17)
https://www.isletmekulubu.com/mavi-elma-odul-toreni/

# 695
Нашите сами в хижата, ау ау ау Wink

# 696
Марги, гифчета под дъжда имаш ли, че този момент ми е любим?

# 697
Чак на мен ми стана горещо, теза двамата са огън Heart Eyes

# 698
Ще се изпокарат ... Романтично Joy

Добре де, може ли да е такъв робот?! Едно извинение се очаква от него, а той пак Каан, работа...

Диамантче, имам ги 🔥🔥

# 699
  • София
В офиса...
Скрит текст:
С: Дойде
Е: Дойдох
С:А ще останеш ли?
Е:Ще остана.
С:Обещаваш ли?
Е:Обещавам. /след пауза/ Договорът ни продължава. Но този път ще бъде по-професионално. Спазвайке всяка една точка.
С: Точно както исках.
Е: Беше прав. Без да се сближаваме твърде, спазвайки границите, ни останаха само 44 дни.
С: 44 дни. Не се знае, може да приключи и по-рано. Ако, разбира се,  Селин се раздели с Ферит.
Е: Или ако се омъжи за него. Тогава всички е край.
   Еда вече ще работи като ладшафтен архитект, затова очаква да е много работлива. И естествено да се държи малко по-професионално. А, между другото...с нейно позволение... слага пръстенът на ръката й.

Скрит текст:

Идват Селин и Ферит... взели са решение...женят се след седмица.

Скрит текст:

Дано не съм ви досадила
p.s.
Скрит текст:
Както казах при „приземяването“ си в темата, от дълго време не съм писала и съм позабравила как се прави туй-онуй. Но ще се поправя, обещавам!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 21:15 от Dilemi

# 700
И сега ще се наложи да спят в едно легло????

# 701
Природата е с него, всичко мокро Joy
И сега ще се наложи да спят в едно легло????

# 702
Аз нещо не мога да си го представя това. Капеше вода, даже течеше на първия етаж. Тоест на 2-рия всичко трябва да е подгизнало, да не кажа наводнено. А  на най-високото място, таванското помещение - сухо. Joy
Карай важното е крайният резултат Sunglasses

# 703
Джанер и Гамзе да не са осиновили Азул, че е постоянно при тях.

# 704
Дилеми, не си досадила въобще. Припомняш и репликите. Simple Smile

Злати, ще се направим на разсеяни Joy Нали се събудиха прегърнати, тя му се усмихна мило...

Следва една много свежа сцена. Различията и общото в мисленето на мъжете и жените. Един започва, друг завършва изречението...

Преди всичко да бъдете приятели с любимия...

Ако не можеш да живееш без нея, то това е любов!

Когато срещнеш истинската любов ще разбереш...

Еда - Той ще те погледне право в очите и ще каже: "не тръгвай!"
Серкан- Тя няма да те погледне в очите и да каже, че ще си тръгне!

Жените са твърде сложни,
а мъжете много елементарни същества. Joy

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 21:26 от Margarita N.

Общи условия

Активация на акаунт