Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 35 090
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Марги, ако ще намазваме така, може по-често да се разделят. Но не за повече от седмица. Satisfied Рожденият ден и аз го чакам и чак се чудя може ли толкова да им се радвам. Нормално ли е изобщо? Satisfied Бро, отсега поста на Керем ще избие рибата и последователите ще скочат. Три милиона прогнозирам. Stuck Out Tongue

# 286
Днес наистина ще съм досадна. Relaxed

Марги, не не е фотошоп. От стори на Керем е. Satisfied Revolving Hearts

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2695864199350869508/

Слънчице, нямам какво да ти кажа, просто те цитирам да си ги гледам и на тази страница Stuck Out Tongue Winking Eye Прекрасните ни те, сладури Heart Heart Heart
А тази снимка от РД на Ханде преди 1г си е направо обявление, че са били заедно още тогава Heart някъде към 16часа , нали така беше Joy

# 287
Ще си кажат те... Следващия път ще вземат да пуснат стори и отпреди рд, защото както подозираме са заедно от по-рано Stuck Out Tongue Closed Eyes

Слънце, по- неразбираемо ми е когато някой е твърде негативно настроен, пък ако се радва просто така с чисто сърце било то и за хора, които не познава лично (както е в случая) - всичко е точно и мога да кажа, че даже не ми е и странно.

Мики, по наши скромни наблюдения 4.10. , а Керем в съответствие с датата посочи и часа - 4 следобед Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 288
  • Кърджали
Леле, аз се чудя що нямам нинакви известия, а то сем пропуснала новата тема. Аферим на мен

# 289
Ашколсун, мислех че другите съфорумки от темите са те вербували на тяхна страна. Satisfied

Ханде му писа в Туитър и той за секунди отговори. Нещо не мога да й възприема насериозно цупенето. Очаквам продължение... Satisfied Май Ханде си търси повод да качва още снимки. Satisfied

"Просто не мога да разбера, започваш война на отмъщение ли?
@KeremBursin, въпреки че това беше просто копнежна снимка вътре в мен."

"Чакай малко, не е нужно да приемаш тази ситуация толкова сериозно. Исках да споделя моята любима версия на теб."

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 15:59 от midnight__sun

# 290
Ако ще има фотовойна или фотоотмъщение, нямам нищо против. Да дават да гледаме снимки
😂💯

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 16:09 от Miraland

# 291
  • Кърджали
Отговора на Ханде
"на това се мълчи"
Има примирие 🤣🔥
Лудетините ми

# 292
Днес при нашите е лудница Stuck Out Tongue Winking Eye
Любов, любов .... , обаче Керем води Wink

Бамби изостава, и за да изравни резултата трябва да ни пусне нещо .... Wink

# 293
Леле, аз се чудя що нямам нинакви известия, а то съм пропуснала новата тема. Аферим на мен
Hug

Ние помислихме да не би да те е посетил Вампира най-накрая и да изчезна с него нанякъде Satisfied

# 294
# 295
О,не, Ханде реши да си ползва и туитъра Joy днес да не е Коледа? Joy

Отново сме в тренда на туитър, някой изненадан ли е ? Joy

# 296
  • Кърджали
Марги, де го тоз вампир.... Три пъти болма лягах от вечно отворената тераса, той пакмме идва. Явно трябва и димни сигнали да му пусна другия пътм🤣🤣🤣🤣

# 297
Нещата започват да се изясняват .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако искате да подкрепите нашите в различните класации (актуални в момента) - всичко на едно място: Wink
https://linktr.ee/hankervote

# 298
[Изгоря ни момичето. Изпепелена е от любов. Какво направи този Керем с нея, не знам.[/size]

Какво, какво....?!! Ами каквото направи с нас.... Хи-хи...Heart Eyes

# 299
Нещата започват да се изясняват .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Ако искате да подкрепите нашите в различните класации (актуални в момента) - всичко на едно място: Wink
https://linktr.ee/hankervote

Здравейте и от мен момичета! Flowers Hibiscus
Значи това на Р.Д. на Керем било дълго чакано сладко отмъщение. Stuck Out Tongue Winking Eye
И не мога да не се изкажа, но за мен не знам има ли по красива жена от Хайде, само се чудя дали това момиче като се събра с Керем не мина само на сливи, много ми се струва поотслабнала.Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 17:31 от Sisi*9

Общи условия

Активация на акаунт