Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 652
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ето как върви състезанието между четиримата.

https://www.instagram.com/p/CV3MHhBAHRB/

А наградата могат да им я изпратят по куриер. И без това е опасно събирането на много хора на едно място, заради пандемията.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 19:49 от БлагаВест

# 496
А наградата могат да им я изпратят по куриер. И без това е опасно събирането на много хора на едно място, заради пандемията.

Да я пратят в офисът на Fox. Нали сме им залипсвали. Satisfied

# 497
Цитирам един пост от Туитър с Гугъл:
"...и изведнъж интересът към наградите на Алтън спадна рязко, след като се разбра, че снощи организаторите са излъгали, че Ханде и Керем ще присъстват на награждаването. Основните герои на вечерта се забавляват семейно и организаторите се чудят как да замажат положението... "

# 498
И какво се оказа-ние докато чакаме нашите да се появят на награждаването, те били по семейно с Гамзе и Джанер.😆
Щеше ми се да присъстват, понеже отдавна не сме ги виждали на събитие заедно. Но пък не съм разочарована изобщо. Освен това въпросните награди не са много престижни.
Аз се глася за наградите Altın Kelebek другия месец. Там вече, ако спечелят и не присъстват, ще се ядосам.😁
Скрит текст:
И пак ви приканвам, ако някой все още не е гласувал, да го направи.🙏Не знам за кой път ще се повторя, но това са едни от най-престижните награди в Турция. Досега каквото са печелили Ханде и Керем е нищо пред келебеците.🙃
Оставям линк за всеки случай:pantenealtinkelebekodulleri.com

# 499
  • София
Мъжете са се мобилизирали и са дръпнали в резултата. Победител е Джанер, следва Керем, а Ханде е последна. Кой ли ще черпи сега.

Макар и днес Ханде да загуби има един човек, който казва: "Не тъжи за загубата, винаги съм с теб, лельо"

А Бамби не се предава лесно...

Цитат
"Идват по-добри дни"

Идва "кошмарът" за съперниците на табла...

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 23:10 от БлагаВест

# 500
Здравейте момичета да попита сега това награждаване има ли линк за гледане или? Че не разбрах много от коментарите а за утре където ще участва Керем дали ще го излъчат и ще публикувате ли линк за гледане ,
Божествено красива

# 501
  • София
Азисия, нашите не са били на награждаването. Така, че няма какво да гледаш. През това време са били в боулинг залата да разтоварват. Ако си пропуснала, върни се няколко поста назад и ще разбереш.

# 502
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с добро настроение и много положителни емоции Simple Smile

# 503
Здравейте хубав ден ви пожелавам
Гамзе е качила това стори и е написала че Ханде едонесла тези обувки за Мави от Америка

и пресата

# 504
Добро утро Heart
Влизам си аз във фб тази сутрин по навикк и какво виждам, госпожата от детската градина на малкия споделила този клип рано-рано сутринта Heart Eyes Вече официално я харесвам повече от другата госпожа Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

И песента и клипчето са хубави. Но забележете , че не е точно фен клип т.е. фен клип е , но самата изпълнителка на песента го е направила и качила Heart

# 505
Добро утро!☀️

Ханде е коментирала това клипче в Тутитър.😂https://twitter.com/spamsck/status/1456318603133870090?s=20

# 506
Слънчев ден, слънчеви момичета Kiss .

# 507
Мики, знае какво се търси на пазара жената. Учила е маркетинг явно, преди пеенето 😀😀😀
Иначе по-добре това да споделя госпожата, отколкото новия хит “1000 пъти” (който е мега як, но не върви да се споделя 😀😀😀)

# 508
Мики, знае какво се търси на пазара жената. Учила е маркетинг явно, преди пеенето 😀😀😀
Иначе по-добре това да споделя госпожата, отколкото новия хит “1000 пъти” (който е мега як, но не върви да се споделя 😀😀😀)

Те в Русия нали са луднали по турски сериали, ама й се е получило, виж колко милиона гледания има Joy
Знаех си, че ще се включиш по въпроса с госпожата Joy Като ти знам вкусовете... страх ме е да проверя какво точно представлява този хит Joy

# 509
  • София
Здравейте, момичета!!!
С някои от вас се „познаваме“ от еуфорията около гледането на един друг сериал преди няколко години, момичета привет!
Не съм писала от много години, дори не бях влизала в bg-mamma, изненадах се дори, че профилът ми още съществува. Но...Просто това нещо наречено живот ме завъртя със страшна сила в центрофугата си, случиха се ужасни, непоправими и непрежалими неща...
Ама...както казва Серкан бей,  когато е трябвало преди около 2 месеца случайно или не попаднах на откъси и клипчета от „Почукай на вратата ми“...и се почна....Cold Sweat
Излъчването беше току-що приключило, финалът ясен. Прекарах няколко дена в почти 24-часов маратон, гледайки сериите... Плаках, смях се, изгледах всичко от началото до края, после по избор и пак и пак и пак...
Уаууу! Уаууу! Уаууу!
Бях изненадана, слисана, смаяна, сразена, удивена, вдъхновена!!! От всичко! Прекрасни Керем и Ханде!
Както и други са казвали при тях има химия, физика, огън и барут, фойерверки, заря от емоции!
Прекрасни! Не мога да им се наситя, искам да ги гледам пак и пак и пак! Толкова е истинско всичко!

За играта на участниците в приказкта „Почукай на вратата ми!“ няма да говоря сега, ще се опитам да кажа мнението си при преговора на сериите, който се провежда сега.
Ще кажа само – Керем.... Уаууу! Уаууу! Уаууу!

Преживяването ме накара да се вгледам в себе си и около себе си, да се разровя в миналото и душата си, да извади на показ дълбоко скрити чувсва и емоции, да си спомня, че и аз съм имала щастието, късмета, болката да преживея такава любов. За мен обаче нямаше втори сезон, моята остана, както казва Кемал бей,  не недовършена, а недоизживяна любов. През годините често съм се питала какъв ли щеше да бъде животът ми Ако...За съжаление няма как да получа отговор. Ама нейсе...

След първоначалата еуфория се „зарових“ в старите теми, започнах от самото начало на излъчването.
Благодаря, благодаря на всички, които са писали и споделяли! Чета всичко, преживявам заедно с вас надеждите, съмненията, изнанадите, предположенията, недоволството, удивлението, възхищението от случващото се в и около сериала. Плача, смея се, ядосвам се надявам се, възхищавам се заедно в вас!
Обаче.. Имам „предимството“ като древната Касандра да зная какво се случва в бъдещето и съм спокойна и доволна!

Та момичета... За мен „Почукайкай на врата ми!“ – историята, играта на артистите, животът им по време и след излъчването на сериала, четенето на вашите коментари, съприживяването заедно с вас на всичко около сериала през тези две години ми подейства като глътка свеж въздух!. Или както казва Айдан ханъм за Еда –върна ме към живота, изрови ме от пепелта.

Затова за мен гледането на сериите, четено на вашите коментари – преди и сега, новините около и за магьосниците, сътворили тази прекрасна приказка са толкова вдъхновяващи, развеселяващи, толкова необходими. Благодаря, че ви има! Благодаря, че ги има! Да са живи и здрави нашите ГГ, гледам, слушам, радвам се за тях! Да са живи и здрави, желая им много, много щастие и късмет!
А аз се връщам...в момента чета и гледам 17 и „чакам“ какво ще се случи в 18 епизод. Почти точно преди година...
Но ... всеки ден, по няколко пъти на ден се връщам при вас и се информирам какво се случва днес, какво предстои да се случи. Така че още веднъж... Благодаря, че ви има, благодаря на всички момичета, които поддържат темата жива!
Стана много дълго, но надявам се да ме извините. Исках да се „покажа“, за да знаете, че има още една душа омагьосана и пристрастена към Приказка ни! До скоро!

ps Позабравила съм как се вмъкват емотикони и картинки, но обещавам да си припомня!

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 10:25 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт