Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 652
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
През 2013 г. Карим казва:  "Не мисля, че мога да бъда с някой, който не вярва на мен и на себе си. За мен би било невъзможно да бъда с някой, който не си гледа работата. Повече от всеки друг искам партньорът ми да ми пази гърба и да бъде до мен независимо от всичко."
Керем преди година след като е срещнал Ханде: "Ако можете да се доверите на партньора си, вие сте най-щастливият човек на света, защото каквото и да знаете, има на кого да разчитате. Това също е любов, нали?"
И аз - случайност е другото име на Господ, когато не се подписва със собственото.
Толкова много имам да пиша, а надничам все тук. Радвам им се като малко дете, което получава подарък без повод.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 16:54 от st_ina

# 481
Ай, Ханде в зелено до тази жълта класика ми е точно Бонд момиче! 💛💚

# 482
Утре Керем ще е гост в някакво предаване на живо. Доколкото разбирам това е страница на някакъв баскетболен отбор. Дали по тв или радио не знам. https://www.instagram.com/p/CV2wlxKqwke/?utm_medium=copy_link

# 483
Здравейте Керем ще участва утре в това предаване преди да започне баскетболния мач

# 484
Епизодът на предаването, в който ще участва Керем, ще се излъчва на живо в канала на спортния клуб Анадолу Ефес от 19:30ч. Линк към него:https://youtube.com/c/AnadoluEfesSK

Започнали са приготовленията за награждаването тази вечер!🏆

# 485
По бълг. време кога започва церемонията и ще я предават ли онлайн?
Някой знае ли

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 16:35 от Diamand_007

# 486
По бълг. време кога започва церемонията и ще я предават ли онлайн?
Някой знае ли

Мисля, че в 7часа наше време, но не гарантирам

# 487
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Ханде призовава всички нейни почитатели, вместо да изпращат подаръци за рожденият й ден, да даряват на деца болни от рак и техните семейства, които все още чакат подкрепа.

Цитат
Благодарение на вас докоснахме живота на стотици семейства за една година. Заедно станахме „герои в живота без рак“. Красиви хора, които се грижат за мен с любовта си и никога не ме карат да се чувствам самотна, радвам се, че съществувате.
Героизмът изисква голяма отговорност и приемственост... Искам да докосна още хиляди животи с голямо щастие и надежда. Нека винаги бъдем герои... Присъединете се към мен. Нека направим заедно най-добрия подарък за рождения ми ден, като дарим на стотици деца с рак и техните семейства, които все още чакат подкрепа. Нека увеличим доброто с вашата подкрепа за кампанията за рожден ден, която открих за асоциацията @kansersizyasam чрез платформата за социални дарения @iyilikpaylas.
Вие сте главните герои...
Безкрайни благодарности

За пореден път Ханде ни показва не само, че е красива, но и с много голямо сърце. Има хора които биха го казали без да го чувстват, но съм сигурна, че при нея идва от сърцето. Това я прави наистина герой в моите очи. Heart

# 488
Любов, Любов, ти все оставаш млада –
до края си след тебе все вървим.
Изгаряме на светлата ти клада,
изгаряме – и пак благословим!

Любов в думи и емотикони...

# 489
Остават двейсетина минути до награждаването! Вече някои от известните личности са там. За нашите нищо не се чува. Едно фенка, която е на мястото, където се провежда церемонията, е писала в Туитър, че няма места с имената на Ханде и Керем и може би няма да присъстват. Не знам колко е вярно, но силно се надявам нашите да са там.🤞🏻

# 490
В ютуб дали няма да пуснат нещо онлайн?

# 491
Ханде и Керем са с Джанер и Гамзе и играят боулинг. Значи по всяка вероятност няма да присъстват на награждаването.

Стори на Гамзе от дома на Ханде и Керем

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 19:33 от Анонимен

# 492
На баджанаците и балдъзите май не им е до награждаване. Ама ако ще им присъждат само едн награда, нека си хвърлят топки там.
Ханде и Керем с по 29 точки, случаЕност?!

# 493
Предпочитам да не присъстват на награди, на които печелят само за "Двойка в ромком сериал". Заслужаваме повече и не може основните пет награди да се печелят от 4 сериала. Несериозно е. Награди от рода "Най-сияйна звезда на годината" ми изглеждат нелепи и събитие като това губи всякаква престижност и тежест. Да ходят нашите, за да има по-голям отзвук събитието им, айде не мерси. Искам да ги видя заедно, но не така. Simple Smile

Гласувам във всякакви измислени класации, защото искам нашите винаги да са първи и от спортна злоба. Но правя разлика, кога печелим реално и кога сайтовете просто искат голям трафик.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 19:43 от midnight__sun

# 494
Те Алтъните това заслужават, с това прецакване .
Нашите заслужаваха да вземат наградите и в 4-те категории, а те за да се харесат на всички ги раздадоха на "наши и ваши" и сега да си носят последствията.
Много ще се радвам ако ни пуснат една снимчица на двамата, ей така семейно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт