Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 654
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Тоя Ердем много нахален, никаква полза от него Simple Smile

# 466
Няколко минути преди края на епизода Simple Smile
Фраг  с бг. суб. на еп. 9

Wink

# 467
Благодаря за фрага Simple Smile

# 468

Всеки трябва да си има такава банда.Joy

# 469
azisiq точно така, по 1 път може да се гласува за наградите Sunglasses Аз също гласувах отдавна , надявам се да оберем поне 3 категории Stuck Out Tongue Winking Eye

Zlati, усетих ти аз бургаския акцент Joy

Оп, какво ми попадна случайно в инста. Това е профилът на някакво турско списание, пуснали анкета и познайте кой води Stuck Out Tongue Winking Eye ама защо така 69% на 31% , трябва да е поне 90 на 10, я влизайте да гласувате Joy не че е важно, просто за спорта Joy

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 23:24 от mikipoli

# 470
  • София
Едсер ми липсват определено. Кираз също ми липсва. Когато много ми залипсват обаче, си пускам някое от фенските видеа. Има много красиви и сполучливи. Heart

Лека нощ! Nature Stars

# 471
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много добро настроение и усмивки Simple Smile

# 472
tiptoe

Да си кажа за 8 еп.: ето такава очаквах да е драмата в сериала през цялото време. Да не задълбават в нея повече от епизод-два и да показват накрая логичен изход от ситуацията, както беше и в случая....
Поне Серкан получи ценен урок, че понякога нещата не са такива каквито изглеждат и просто трябва да се довериш. На сърцето си, защото и разума подвежда. Wink Особено в неговия случай. Той вярва, че подходящата жена за него е Селин, Селин от своя страна вижда в лицето на Ферит идеалния мъж.... Любовта обаче нали не се подчинява на правила, всеки обича неправилния човек Joy Жалко за Ферит. Осъзнавайки, че чувствата му са несподелени пак не може да сложи край на връзката си със Селин ами я оставя да взема решенията за съвместното им бъдеще и да го използва колкото да предизвика ревност у Серкан. Оф Rolling Eyes

Най-накрая Алптекин и Айдан показаха истинска загриженост към Серкан. Не съм сигурна доколко осъзнават, че те са виновни той да е така недоверчив и все пак... Подкрепиха Еда, която донесе промяната в семейството им. Оказа положително въздействие върху всеки от тях. И такъв човек просто няма как да е замесен с такива нечисти дела и да забие нож в гърба на Серкан. Приятелите му и те така - опитваха се да му отворят очите...
Вътрешно и той вярваше в невинността й, накрая реши дори, че доказателства не са му нужни. Но, късно. Тя с гордо вдигната глава му ги предостави и приключи с играта като свали вече и пръстена (безпроблемно!) Stuck Out Tongue Closed Eyes

Злати, следващия епизод е много хубав да знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 473
Привет и от мен! Успешен ден на всички Grinning
Дано довечера нашите да присъстват на церемонията

# 474
Добро утро! 🍀

Коледа 2019 в Хюстън с родителите си и семейни приятели

Дано тази година Керем успее да се прибере при семейството си и да прекара празниците с тях, да прегърне сестра си и племенника си след 2 годишна раздяла. 💗

Родителите на Керем с внука си Тео 💗. Дано един ден се радват на внук/ внучка и от Керем🥰

Между другото съвсем случайно разбрах, че майката на Керем е родена на мойта дата 8.04. 
Хубава дата, хубав месец, хубави хора 😄

Лек и успешен ден! 🍀

# 475
  • София
Връщане в реалността...

# 476
# 477
  • София
Когато душата ти е все още детска...
Ханде и Мави

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 11:48 от БлагаВест

# 478
Ханде Току що го публикува във своя профил

Къде ли се припича на слънце?

# 479
  • София
Ханде призовава всички нейни почитатели, вместо да изпращат подаръци за рожденият й ден, да даряват на деца болни от рак и техните семейства, които все още чакат подкрепа.

Цитат
Благодарение на вас докоснахме живота на стотици семейства за една година. Заедно станахме „герои в живота без рак“. Красиви хора, които се грижат за мен с любовта си и никога не ме карат да се чувствам самотна, радвам се, че съществувате.
Героизмът изисква голяма отговорност и приемственост... Искам да докосна още хиляди животи с голямо щастие и надежда. Нека винаги бъдем герои... Присъединете се към мен. Нека направим заедно най-добрия подарък за рождения ми ден, като дарим на стотици деца с рак и техните семейства, които все още чакат подкрепа. Нека увеличим доброто с вашата подкрепа за кампанията за рожден ден, която открих за асоциацията @kansersizyasam чрез платформата за социални дарения @iyilikpaylas.
Вие сте главните герои...
Безкрайни благодарности

Общи условия

Активация на акаунт