Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 446
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Странно ми е, че са без маски 🤨

# 541
# 542
  • София
Странно ми е, че са без маски 🤨

Сигурно са със сертификати или с PCR  тестове. В едно интервю Ханде каза, че се е имунизирала.

# 543
За Налбантова Joy

Иначе мисля, че и двамата са ваксинирани. При Ханде беше публично , в смисъл бяха я хванали за интервю , пък и един вид дава пример на хората като популярна личност. Керем не помня да са го давали , но май беше казвал, че е ваксиниран.

# 544
С ПСР или тест, пак е желателна маската. На места задължЕ, а бай Керем ходеше с по две  😀 Заради това ми беше странно. Мина ми през ума, че са се боцнали, но това няма значение де.

Не знам за вас, но на мен ми се случи да гледам филм и да се зачудя защо нямат маски. До такава степен свикнах, че ключове за вкъщи не взимам, но поне две маски в джоб трябва да имам 😀

Мики, след като го чуеш, ще си ме спомняш с добро 😀

# 545
Леле, момичета аз днес съвсем бях забравила, че Керем ще участва в предаването на Анадолу Ефес.🙉 Сетих се чак, когато влязох в темата. Тъкмо изгледах епизода. На мен също ми направи впечатление, че не са с маски. И Ханде, и Керем са ваксинирани, но въпреки това е желателно да носят. Още повече, че Керем попринцип държи да се спазват противоепидемичните мерки. Предполагам помните скандалът, който се развихри в социалните мрежи след един от лайфовете му с Ханде, когато каза, че хората, неносещи маски на публични места са глупаци. Та ми е доста странно. 🤷🏻‍♀️
⬆️Едит:Извинявам се, чак сега видях поста на Мики, където Керем е с маска.😁

Иначе в самото предаване не каза нищо особено. Отново беше мъка да го слушам с това Ъ-кане, но пък гласът му е прекрасен. Питаха го какво би дал като съвет за успешна кариера, отговори "Да вярваш в себе си. Може да има много хора, които не вярват в теб, но ако харесваш това, което правиш и ако се трудиш, всичко ще се случи." Вече сте споменали, че когато го накараха да избере 4 човека от кино индустрията, с които да играе баскетбол, каза Ханде и Нилпери. Освен тях добави и Фарах и Метин Акдюлгер. За в бъдеще иска да се развива професионално и в други държави. Също така цели да постигне нещо във връзка с правата на жените и опазването на природата. Има някои сценарии на дигитални проекти и такива за телевизионни канали, които в момента чете.

И нещо, което ми попадна в инстаграм.👻
"Керем, когато стане въпрос за Ханде Ерчел"
Наистина очите му грейват щом чуе името й. Прекрасни са!🤍

Скрит текст:
Между другото, Гамзе днес снима реклама в апартамента на Серкан от първия сезон на СЧК.😊

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 21:36 от Анонимен

# 546

Все едно вашите не грейват, когато го видите, а щом го чувте и …
Ама ми прави впечатление нещо - когато се излъчваше сериалът, не припадахте толкова по гласа му, сега е по-очевидно. Или е есенна депресия, или ви липсва прекалено много 🤪

# 547
  • Бургас

Все едно вашите не грейват, когато го видите, а щом го чувте и …
Ама ми прави впечатление нещо - когато се излъчваше сериалът, не припадахте толкова по гласа му, сега е по-очевидно. Или е есенна депресия, или ви липсва прекалено много 🤪

Сладурана! Аз пък припадах по гласа му още тогава, особено като  пееше на Ханде в колата!

# 548
Аз по ръчички и баклавички не припадах, възхищавам се тихо, но за гласа май и тогава си казвах - едва ли съм се въздържала Joy

# 549
  • Бургас
Ама сега припадам по-качествено и артистично...
То, от Керемджим се уча.............
Хахаха

# 550
Е, не казвам, че не е споменавано, но тогава имаше много материал. Били сте пренаситени 😀 Сега сте братовчедки на Мечо Пух, който бе споменат наскоро..
Ама нормално. Той говори някакви неща на Еда, вие сте зад екрана и искате да сте на мястото на Еда, разтапяйки се като сладолед в средата на лятото. Кое по-напред да отразите - баклава ли, локум ли, коса, брада, ръце… да не говорим за на Бро радарите какво засичаха. Гласът бе на заден план.

# 551
Прекрасни заедно

# 552
Ало, Signal Türkiye къде си? Satisfied Златна двойка имаме! Trollface

Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 22:54 от midnight__sun

# 553
  • София
Колкото Керем засиява, когато споменат Ханде, толкова и тя не може да прикрие любовта си. Очите я издават. Ханде не е тази, която я знаехме до сега. Сдържаната, прикриваща емоциите си. Тя не издържа и открито призна чувствата си към Керем, с онова "липсваш ми" от Ню Йорк, казано цели три пъти. Не знам да го е казвала на някой друг до този момент, така че всички да го чуят. Ето това е любовта, да не можеш да се въздържиш, да се прикриеш, да искаш всеки да го разбере. Това е разликата от предишните й връзки. За мен тя намери истинската, силната и дай Боже вечната любов.

# 554
Ало, Signal Türkiye къде си? Satisfied Златна двойка имаме! Trollface

Sparkling Heart

Напълно вярно..Най-добрите.

Керем дава интервю а нашата е от трибуните и го подкрепя

Общи условия

Активация на акаунт