Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 894
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 210
Сий,12,13,14 ще е  на Хиполенд

# 211
  • София
Мерси много, изтървала съм! 🤗

# 212
След огромния скандал с Грация обувки преди 2 години, когато не пратиха на 60-70% поръчките и нямаше никакво клиентско обслужване, а си завряха главата в пясъка, миналата година нямаха намаления на ЧП. Не разчитайте.
Помня го това. Нямаха наличности, а бяха обявили 50% голям хит накрая 0
Някой от златна рибка да е получил тези дни. Направих поръчка на 26.10 и нищо...

# 213
В петък бях в магазина им в Мол София, много спокойно, подготвяха поръчки. Според мен им пишете.

# 214
Аз дебна за мултикукър TEFAL CY505E30 на цена под 169лв.

Скрит текст:

Гледам в емаг го има в момента на цена от 140 лв с отстъпка с код

# 215
  • в сърцата на децата <3
Емаг (и не само) И тази година се оливат, ама се ОЛИВАТ с вдигане на цените преди т.нар. намаление за ЧП. Отварям си продукти, купени последните 6 мес/1 година, при това не съм целила някакви намаления, а просто са ми трябвали. В момента цените им са двойни на почти всичките.
Например: ръчен цилкуляр Стейнхаус, купих си го за РД средата на юни без отстъпка за 55 лева, в момента е 106 (има 20% промоция, но пак е доста нагоре); Телевизор Самсунг 55", купен в началото на април за 780 лева (беше със стотина лева промоция, значи редовната е била под 900), в момента почти 1200; месомелачка Хейнер купена за 119, в момента е 156 при това намалена...

Лично за себе си съм се убедила, че промоции извън официалните периоди са по-изгодни от силно прехвалените.

# 216
  • Mostly in my mind
И аз имам такива наблюдения за емаг. Миналата година едни елхи коледни следях. Бяха за около 200лв редовна цена, сега са 600. Frowning то верно, че всичко е поскъпнало,  но толкова много...

# 217
  • Някъде в Европа...
Записвам се и аз в темичката. Ще гледам евентуално за съдомиялна - кубче и хардуер за пц...

# 218
  • София
Емаг (и не само) И тази година се оливат, ама се ОЛИВАТ с вдигане на цените преди т.нар. намаление за ЧП. Отварям си продукти, купени последните 6 мес/1 година, при това не съм целила някакви намаления, а просто са ми трябвали. В момента цените им са двойни на почти всичките.
Например: ръчен цилкуляр Стейнхаус, купих си го за РД средата на юни без отстъпка за 55 лева, в момента е 106 (има 20% промоция, но пак е доста нагоре); Телевизор Самсунг 55", купен в началото на април за 780 лева (беше със стотина лева промоция, значи редовната е била под 900), в момента почти 1200; месомелачка Хейнер купена за 119, в момента е 156 при това намалена...

Лично за себе си съм се убедила, че промоции извън официалните периоди са по-изгодни от силно прехвалените.

Всички цени се вдигат - не е само в Емаг. И в другите магазини в момента има увеличение на стоките, които после ще Ви се струват надути за черния петък. Производството от Китай намаля, има проблем с доставките, материалите и горивото поскъпнаха и все някой трябва да плати тази разлика - разбира се това сме ние, крайните потребители. То и миналата година олиото беше до 3лв, сега има и по 5лв.

# 219
След огромния скандал с Грация обувки преди 2 години, когато не пратиха на 60-70% поръчките и нямаше никакво клиентско обслужване, а си завряха главата в пясъка, миналата година нямаха намаления на ЧП. Не разчитайте.
Помня го това. Нямаха наличности, а бяха обявили 50% голям хит накрая 0
Някой от златна рибка да е получил тези дни. Направих поръчка на 26.10 и нищо...
Аз имах поръчка от 29.10 и 30.10 и пристигнаха вече. Обадете им се.

# 220
Преди 2 дни пристигна телефон от Емаг с 50лв по- ниска цена от всички останали магазини. Само с гаранцията не знам как стой въпросът, но дано не се стигне до нея

# 221
  • Далечният изток
Някой ако види намаления в Дайхман, да свирка. Миналата година не помня дали на ЧП или по-рано имаха 50% намаление, та си взех обувки за около 25-26 лв.

# 222
  • София
И аз ще се оглеждам за някой еърфрайер, че не ми се дават много пари. Не знам до колко ще се използва, но ми се иска да заменя обикновения фритюрник.

Ние си взехме от Техномикс и не беше някаква без известна марка (просто е доста голям като размер). Ползваме го с кеф за какви ли не неща.

# 223
  • Mostly in my mind
Тази година кога се пада ЧП?

Странни са ми въпроси, на които гугъл отговаря за секунда newsm78
Колко клавиша щракна?  По -бързо щеше да е, ако напишеш датата. Аман от критици.
Авторът на темата е написал в заглавния пост кога е принципно Черния петък. От уважение към труда за направата на темата, можеше поне той да се прочете. Wink

# 224
  • Тра-ла-ла
Не само Емаг завишават цени. И Вивре са така. Нарочно пишат бомбастични цени, че като пуснат промоции на -40% да се върже някаква приемлива цена. Така един халат за баня гледам...цената му върви от 27лв до около 70лв и нагоре Joy

Общи условия

Активация на акаунт