Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 890
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 240
Юли месец купих Редми ноте 9 за 290 лв.от Емаг, а сега е над 500 лв. Не разбирам изкуствено ли са надути цените заради ЧП или просто всичко върви нагоре
Явно все още хората не правят разлика между търговец eMAG и друг в платформата на eMAG.
eMAG продават в момента Redmi Note 9 Pro и по-новите модели, но не и само 9. Цената не е завишена и е аналогична с други големи онлайн магазини.

# 241
Юли месец купих Редми ноте 9 за 290 лв.от Емаг, а сега е над 500 лв. Не разбирам изкуствено ли са надути цените заради ЧП или просто всичко върви нагоре
Явно все още хората не правят разлика между търговец eMAG и друг в платформата на eMAG.
eMAG продават в момента Redmi Note 9 Pro и по-новите модели, но не и само 9. Цената не е завишена и е аналогична с други големи онлайн магазини.
Добре де, търговец в платформата на Емаг (правим разликата) . Исках да кажа, че очаквах 3 месеца след покупката цената да е паднала, а не да се е увеличила двойно. И да цената е увеличена и в другите сайтове.

# 242
Очаквайте 3 Черни уикенда в Reno.bg!!!
05-07 ноември 2021: ВСИЧКИ електроуреди с отстъпки до -40%!
12-14 ноември 2021: ВСИЧКИ продукти за Поддръжка на дома -40%!
26-28 ноември 2021: ВСИЧКИ продукти за Готвене, Кухня и Сервирана -40%!
Офертите ще са налични от 00:00ч в петък до 23:59 в неделя или до изчерпване.

# 243
Някой да следи за машинка за подстригване? Каква? от Къде?

# 244
Ползваме такава вкъщи. Доволни сме.

Някой да следи за машинка за подстригване? Каква? от Къде?

# 245
Здравейте! Имате ли представа ,,Колев и Колев" имат ли ЧП? Какви отстъпки правят обичайно?

# 246
# 247
Тенденз имат ли Черен петък? Харесах си чанта, на скъпа ми се вижда за изкуствена кожа.

# 248
  • София
Точно за миналата година не помня, но преди са имали и помня, че бяха много добри отстъпките.
Тенденз имат ли Черен петък? Харесах си чанта, на скъпа ми се вижда за изкуствена кожа.

# 249
Здравейте,

Аз ще се оглеждам за телевизор. За съжаление, не съм следила досега как вървят цените, защото не мислех, че ми трябва, но моят се развали преди 2 седмици и така по неволя сега си търся нов. Обмислях да си закупя точно от Емаг на ЧП, но коментарите в темата ме отказват.

В тази връзка, някой, който има впечатления, би ли могъл да каже специално за телевизори кой магазин прави наистина намаления за ЧП?
Ще бъда благодарна Relaxed

# 250
Преди време бях писала, че си търся прахосмукачка. Харесах си от емаг и я добавих в количката и чакам намалението. Цената беше 199лв. ,днес влизам гледам 220лв.

# 251
Emag правят на телевизори, но голямо дебнене пада кога ще ги пуснат и дали ще успееш за купиш.

# 252
Le parfium имат ли черен петък?

# 253
# 254
  • София
Emag правят на телевизори, но голямо дебнене пада кога ще ги пуснат и дали ще успееш за купиш.
Аз купих на миналия ЧП, LG-страхотен, голям 43 инча, за 430 лв., да, разпродадоха го първите 5 мин, но за тази цена наистина си заслужава. Нямам забележки никакви. Доставката беше бърза.

Общи условия

Активация на акаунт