Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 855
  • 3 777
  •   2
Отговори
# 345
Някой знае ли Britax romer дали правят чп? Харесала съм столче за колата, но го намирам смао, при представителя.
Не знам дали ще ви е от полза, но преди 3 г. на ЧП купих доста нов модел (за времето си) от английския Амазон на цена около 40 % от Бг магазините. Доставката до Бг ми излезе малко над 20 лв., което си беше повече от добре. Сега с английския не става, но ако ви се занимава може да погледнете в немския или испанския Амазон.
Гледах, но го няма този модел. В крайна сметка ще го купя на редовна цена, но ако правят намаления защо пък да не се възползвам.

# 346
Всеки в проблемите си! Аз търся плочки за баня. Моля ако някой има инфо за намаления, да сподели. Благодаря!

# 347
  • Beyond the stars
Не знам дали ще ви е от полза, но преди 3 г. на ЧП купих доста нов модел (за времето си) от английския Амазон на цена около 40 % от Бг магазините. Доставката до Бг ми излезе малко над 20 лв., което си беше повече от добре. Сега с английския не става, но ако ви се занимава може да погледнете в немския или испанския Амазон.

Все още става с английския. Има куриери като ГГГБ, а и други. Цените не са като преди, но все пак са опция.

Особено ако е 50% и повече разликата. Старото ни столче е Britax от amazon и беше повече от 50% в сравнение с цените в Бг. Britax в немските сайтове и без да е много намален пак е доста по-добре от тук.

https://www.roshko.bg/britax-romer-evolva-1-2-3-sl-sict-stol-za-kola-cosmos-black
https://www.mytoys.de/britax-roemer-auto-kindersitz-evolva-1-2-3 … lack-4880850.html    127Евро

# 348
Хора,чета че Икеа не участват в ЧП,аз се интересувам от пердета,дали пък Юск участват?

# 349
Имам спомен , че юск и айко правят ЧП.

# 350
  • София
Някой знае ли Britax romer дали правят чп? Харесала съм столче за колата, но го намирам смао, при представителя.

Ние си взехме от Амазон доста намалено. Следете там пускат доста промоции и преди ЧП.

# 351
baby.bg с ранни намаления от четвъртък, сега получих мейл. Малечка90, както ти писаха амазон и mytoy или други английски или немски сайтове са много по-оферта.

# 352

През 2018 купих от Емаг, тогава столчето беше намалено с близо 300 лева.
Взех Britax Romer Kidfix II XP за 350 лева. Много съм доволна от столчето.

# 353
  • Wonderland
Момичета и аз да се включа в темата - знаете ли нещо за Fashion days?

# 354
Заслужава ли си да се купи лего с 30% отстъпка от Комсед или да търся в някой от чуждите сайтове по-изгодни оферти?

# 355
Юск ще имат ЧП, чакаме го. Но по мои впечатления пердета, надм.постелки, матраци и разни други имаха гол.намаление поетапно от септември-октомври насам,имаха 16 г.рожден ден на Юск в България.По едно време плътни завеси бяха под 20 лв.Тези с копринен ефект ги гледах в магазина, мисля на 17 лв., но това беше преди месец и повече.

# 356
# 357
Всеки в проблемите си! Аз търся плочки за баня. Моля ако някой има инфо за намаления, да сподели. Благодаря!

Заповядайте:
  https://baniastil.com/   

# 358
Търся да си закупя кресло. Знаете ли за магазини, който имат черен петък?

# 359
Здравейте! Някой знае ли дали/кога ще има ЧП в Answear?

Общи условия

Активация на акаунт