Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 855
  • 3 777
  •   2
Отговори
# 330
  • София
За Хиполенд чак месец не съм чакала, но бавничко става.

# 331
# 332
Мен повече ме притеснява това,че като поръчаш нещо онлайн ,докато ти скалъпят поръчката и ти я пратят и то взело ,че нещо свършило. Имам спомен,че точно така беше станало с една играчка , но ми се обадиха след 2-3 седмици ,че не е налично.
Някой да каже ,ако има по-прясна информация ,че това беше преди 3-4 години - дали даваха да си избереш друго на -30%, или гориш? ..дописвам се - за Хиполенд става въпрос .

А как стоят нещата с Комсед - идва ли всичко ,което си поръчал или пак така - тука има ,тука няма ? И има ли смисъл да дебна посред нощите за нещо или направо да видя къде ги има повечето неща и да ходя да ги купувам ( в някой мол,че половината неща ги харесаха в единия магазин,а другата в другия Simple Smile ).

# 333
Vivre black Friday вторник вечерта-9 ти🙂

# 334
  • София
Аз съм поръчвала столче за кола и шейна от Комсед, дойдоха си, но това беше преди години. 🤣

# 335
Миналата година проблемът беше с куриерите, не с Комсед. Много магазини имаха същия казус.

# 336
Bobchita, как се вади Лего карта за детските магазини? За пръв път чувам, че има такава карта.
Миналата година поръчките от Хиполенд много се забавиха.

# 337
бихте ли споделили къде и кои фирми да следя за изгодни самолетни билети, дали ще има оферти за ЧП?
Кажи докъде искаш да летиш. Ако няма значение дестинацията и конкретни дати, тогава възможностите са МНОГО и не е нужно да чакаш специални промоции. Цените се менят постоянно.

до Лутън, в края на юни

# 338
  • Beyond the stars
Здравейте, тъй като не съм засичала, да попитам за Икеа. Правят ли Черен петък и на всичко ли или на определени артикули?

И аз това се чудя 🤔

Миналата година или по-миналата се включиха, но само на място и на конкретни неща. Като цяло Икеа не са по намаления та Grinning

Миналата година нямах никакви проблеми нито с Хиполенд, нито с Комсед. Като цяло драмите бяха с куриерите, с наличностите не помня да е имало проблем.

# 339
  • Пловдив
Някой знае ли Britax romer дали правят чп? Харесала съм столче за колата, но го намирам смао, при представителя.
Не знам дали ще ви е от полза, но преди 3 г. на ЧП купих доста нов модел (за времето си) от английския Амазон на цена около 40 % от Бг магазините. Доставката до Бг ми излезе малко над 20 лв., което си беше повече от добре. Сега с английския не става, но ако ви се занимава може да погледнете в немския или испанския Амазон.

# 340
Bobchita, как се вади Лего карта за детските магазини? За пръв път чувам, че има такава карта.
Миналата година поръчките от Хиполенд много се забавиха.
За всеки 10 лв покупка на лего получаваш точка.Събираш 30 точки и ти дават карта,тя има 20% постоянна отстъпка на лего на редовна цена и 7 на намалените .Веднъж годишно е тази кампания,няколко месеца продължава.

# 341
Не знам дали ще ви е от полза, но преди 3 г. на ЧП купих доста нов модел (за времето си) от английския Амазон на цена около 40 % от Бг магазините. Доставката до Бг ми излезе малко над 20 лв., което си беше повече от добре. Сега с английския не става, но ако ви се занимава може да погледнете в немския или испанския Амазон.

Все още става с английския. Има куриери като ГГГБ, а и други. Цените не са като преди, но все пак са опция.

# 342
Скрит текст:
бихте ли споделили къде и кои фирми да следя за изгодни самолетни билети, дали ще има оферти за ЧП?
Кажи докъде искаш да летиш. Ако няма значение дестинацията и конкретни дати, тогава възможностите са МНОГО и не е нужно да чакаш специални промоции. Цените се менят постоянно.
до Лутън, в края на юни
Рано е още. Най-рано 2-3 месеца преди полет се гледа. Сега са твърде високи за юни догодина.

# 343
  • пустинята Гоби
Спиди мизерниците се дънят вече две години здраво.

Икея правят намаления, но не от типа “Черен петък”.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт