Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 238 007
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, знаете ли магазините Reserved, Cropp и House дали и кога ще имат промоции?

# 421
Последните две години от Ориндж съм пазарувала на самия ЧП.Нямам спомен колко дни беше обаче
Резърв имат най-големи намаления декември,на ЧП съм пазарувала на минус 20.

# 422
Някой беше споменал за прахосмукачка циклон , която ще следи за цена, ако може да сподели модел, марка, линк.

# 423
Reserved имат и сега някакво намаление на сайта

# 424
  • Майнатаун
Аз търся смарт часовник Huawei Elegant. Може и да не е точно той, но смарт часовници в намаление ме интересуват. 😁

# 425
Някъде да сте срещали безжичните слушалки Buds Live на хубава цена?

# 426
  • гр.София
И аз чакам за смарт часовник, но детски. Също така ще се оглеждам и за вертикална прахосмукачка. Харесала съм си една на Бош, дано да има намаление

# 427
Аз си търся преса за коса, но от мощните, защото съм с гъста и дебела коса и само такива успяват да ми свършат работа.

# 428
Аз търся климатик и лаптоп.

# 429
  • София
Здравейте, чакам кафеавтомат Philiphs или друг. Ако видите някъде оферта за намаления и черен петък, моля пуснете малко инфо Simple Smile

# 430
Здравейте, чакам кафеавтомат Philiphs или друг. Ако видите някъде оферта за намаления и черен петък, моля пуснете малко инфо Simple Smile
В Кауфланд тази седмица има ,не погледнах модела на Филипс е Simple Smile

# 431
Аз си търся преса за коса, но от мощните, защото съм с гъста и дебела коса и само такива успяват да ми свършат работа.
Аз съм с тази, много съм доволна, то като цяло, всички преси на Ремингтън са добри.

# 432
Харесах си смартфон. Чудя се къде ли ще ми е най-изгоден? Освен Емаг, Технополис и Техномаркет къде другаде ще има намаление? Че с тяхните 10%...

# 433
И аз бях чувала, че всички преси на ремингтън са добре, но не се оказа така. Имам тяхната  ceramic straight 230 и въобще за нищо не става, а не говорим за супер гъста, къдрава коса. Даже сега на ЧП мисля да си взема преса на друга марка. Моята е купувана от емаг преди няколко години на ЧП.

# 434
Изписваш си наименованието на смартфона в гугъл и търсиш, излизат  разни знайни и незнайни сайтове. Аз така си намерих оферта за айфон , пак ноември беше преди две год., сайтът, в който излезе сравнително ниска цена тогава!, бе smartphonite.bg.

Общи условия

Активация на акаунт