Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 820
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 75
Моите наблюдения са, че за 2 години повечето неща поскъпнаха с по 20 и 30%. Давам пример, че нашата детска количка 3в1 я купихме преди около 2г на периодично намаление в Рая Тойс са 850лв, а сега четох, че и за 1200лв се радват. Транспортен хаос, но и брекзит имаше и според мен си оказва влияние. Иначе от Емаг съм си купувала много изодни неща, но не и при черен петък. Просто си трябва дебнене, това е истината.

# 76
Картата за Дъглас е без краен срок.
За да си я направиш дигитална, първо трябва да се регистрираш и след това от профила си да попълниш формуляра. Става за 10-15 мин цялата процедура.

# 77
  • Варна
Аз търся читав лаптоп до 700 лв, за онлайн обучение на второто ми дете.

Вземи втора ръка Lenovo Thinkpad. Аз съм с такъв като го купих от магазин за компютри и ми казаха, че се е използвал в НАП. Та преди 5 години го взех за 250 лева мисля със сменена батерия и в момента ти пиша от този лаптоп. А и миналата година му изгоря хард диска. Това е еднственото, което съм оправял.
От къде го купи?

# 78
Тази година имам личен повод, за който искам да се зарадвам с гривна Пандора, те май също пускат намаления на ЧП?
И аз купих моята на миналогодишния ЧП. 20% имаха намаление. Много често пускат и "вземаш 3, плащаш 2". Най-вероятно ще е едно от двете и тази година.

# 79
На фона на транспортния хаос в световен план и липсата на материали...
Няма такова нещо.

# 80
Точно днес чух по тв, че глобално има проблем с доставките на стоки, а и с шофьорите...не достигали. Та явно има такова нещо...
Как се издава карта в Дъглас и по-точно, има ли някаква минимална сума на покупката, за да издадат карта? Или просто трябва да се попита в момента на касата?
За Черния петък искам малко лакове, нищо по-голямо май не ми трябва точно сега. Може и някакви дрехи за малката (размер 10 г).

# 81
  • София
Няма минимална сума за покупка в Дъглас, за да бъде издадена карта. При плащане на касата се заявява. Може и при покупка онлайн да се отбележи в коментара, че желаеш да ти изпратят формуляр за издаване на карта. Трябва да си регистриран потребител на сайта за целта.

# 82
  • София
Може да си попълните данни за картата и онлайн и да ви бъде издадена витруална карта.

# 83
Аз търся читав лаптоп до 700 лв, за онлайн обучение на второто ми дете.

Вземи втора ръка Lenovo Thinkpad. Аз съм с такъв като го купих от магазин за компютри и ми казаха, че се е използвал в НАП. Та преди 5 години го взех за 250 лева мисля със сменена батерия и в момента ти пиша от този лаптоп. А и миналата година му изгоря хард диска. Това е еднственото, което съм оправял.
От къде го купи?

От магазин, който по-скоро се намира само в моята област и не е из цяла България. Но ако имаш в близост магазин, в който продават компютри и оправят отиди да провериш за втора ръка Lenovo Thinkpad. Сигурен съм, че ще намериш много подходящ. Наскоро търсех за братовчед ми, заради онлайн обучението и му намерих Thinkpad за 600 лева с тъч скрийн екран, но с леки драскотини по клавиатурата.

# 84
Записвам се и аз в темата да ви следя.

Включвам се и аз , искам да се сдобия със сушилня.
Аз също.Ще ми се,обаче,да има и функция за пух.

Препоръка с 2 ръце за този модел https://zora.bg/product/de82g
Имаме я от миналата зима, пробвала съм всички програми, има и за пух. Изпрах и изсуших в нея 2 якета с пух. Минимална разлик консумацията на ел. енергия, според мен е тиха.

# 85
  • София
За плот и фурна се оглеждам да взема,че останах без печка..🥴

# 86
И за хладилник ще следя, че ни се повреди старият.

# 87
Включвам се и аз към вас.
Ще следя Емаг, сиела, фешън дейс, ако изпадне нещо интересно. Blush
От Дъглас доста неща съм набелязала, имам карта издадена от магазин, но нещо се затруднявам да я регистрирам в самия сайт, тъй като иска парола,а не си спомням да са ми давали.

# 88
Сиела имат отстъпка 50% на 1 и 2.11.

# 89
Само в книжарниците или и онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт