Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 897
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 120
Аз търся конвектор, 1500 или 2000 W, Незнам дали големите вериги предлагат добре конвектори. Чудих се Теси дали е добре като марка?

# 121
Аз търся конвектор, 1500 или 2000 W, Незнам дали големите вериги предлагат добре конвектори. Чудих се Теси дали е добре като марка?
Ние преди 6години взехме лъчист конвектор на Атлантик, тогава мениджъра на Технополис ни консултира...та честно казано доста обяснителен беше за киловати между обикновения конвектор и лъчистия, че 1500w при лъчистият отдавал топлина, колкото 2000w при обикновения. Обърна внимание че е по - подходящ за животни да не се опарят, а ние имаме котка.. Вади едни брошури да ни покаже какво пише производителя за продукта си. Та убеди ни че този е подходящ и още сме доволни. Беше ако не се лъжа със 7години гаранция.
Още си го ползваме и не се е развалял...дано и още толкова така да е 😁
Мой колега имаше конвектор Теси, беше го взел за апартамент под наем, където живя известно време, беше го похвалил че има някакъв таймер...ама не помня за какво беше, само помня че той беше впечатлен, нещо си го нагласял 😁

# 122
Аз ще дебна намаленията в Хиполенд, Комсед и Озон за играчки и в Емаг и БГ хлапета за голям батут.

# 123
Нашата прахосмукачка е Ровента, чудесни са, но след като купихме робота се ползва значително по-малко. Конвектора ни е Airelec Tactic Pro с електронен термостат или нещо подобно. Има възможност за крачета.

# 124
  • Sofia
Относно препоръките за прахосмукачка

Виждала съм я в различни магазини на цена между 170-220 лева

Да не ровя сега, но мисля, че нашата е абсолютно същият модел. Мъжът ми я избра преди време. Ами, не ми харесва. Действително, както някой спомена по-назад, машината е една идея по-масивна и трудна за маневриране. Няма и кой знае какви екстри. Не мисля, че оправдава цената си.

# 125
  • Пловдив
  Не бих си купила Теси. Добра (проверена) марка са норвежките ADAX. Три домакинства от години имаме такъв. Една от най-добрите ми покупки - много икономичен, отоплява много добре, тих, не съм забелязала да изсушава въздуха. Другата марка, която ни беше препоръчана са френските Atlantic, но за тях не мога да дам лични отзиви.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 02:03 от sladurka3333

# 126
А има ли дати за  ЧП в Хиполенд и Комсед..
И аз ще се разпиша първо там..с две деца..☺😀

# 127
  • Тук и сега
Благодаря за темата.
Чакам намаленията на Комсед и Хиполенд.
В Емаг съм харесала детска маса и стол, ще дебна и там.
И аз особено на Хиполенд, ще ви следя за повече информация. Иначе в момента Златна рибка имат хубави намаления.

# 128
На мен някъде ми беше излязла дата  13-14.11 за Комсед. Аз ще следя за Лего Simple Smile

# 129
На мен някъде ми беше излязла дата  13-14.11 за Комсед. Аз ще следя за Лего Simple Smile
И аз за Лего чаках, но вчера поръчах много изгодно от Амазон голямата кутия Класик и 6 основи, съвместими с Лего.

# 130
  • София
Аерлек конвектори също са много добри.

# 131
ИКЕА правят ли Черен петък? Изобщо правят ли намаления?

# 132
Три дни ще е в Хиполенд

# 133
И аз за Лего чаках, но вчера поръчах много изгодно от Амазон голямата кутия Класик и 6 основи, съвместими с Лего.

От кой Амазон поръчвате, ако е за БГ?
Може ли линк към изгодните Лего? Благодаря

# 134
За Хиполенд да се допълня -12,13,14 ноември ще е.

Общи условия

Активация на акаунт