Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 862
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Имат всяка година. Помня, че миналата имаха през целия ноември различни отстъпки, за различни категории продукти и марки (по принцип имат пез цялата година най-различни). Купих си скъпа козметика за коса на цена, на която съм я купувала 3 години по-рано - отсъпката беше наистина много добра - за определена марка е мнението ми.

# 256
Миналата година имаха 15 или 20 на всичко и си напазарувах доволно.Следи им цените,че и те вдигат ,свалят ден за ден.

# 257
Има ли код за отстъпка в емаг за рожден ден. Набелязах си едни слушалки на xiaomi и нещо не ми се дават сто лева, пък представете си продукта излиза най-евтино спрямо останалите магазини Grinning

# 258
  • Beyond the stars
Emag правят на телевизори, но голямо дебнене пада кога ще ги пуснат и дали ще успееш за купиш.
Аз купих на миналия ЧП, LG-страхотен, голям 43 инча, за 430 лв., да, разпродадоха го първите 5 мин, но за тази цена наистина си заслужава. Нямам забележки никакви. Доставката беше бърза.

И ние имаме 55" LG smart от черен петък 2017та за 500, разпродадени за 3 мин. Вече четвърта година нямаме забележки.

# 259
Всички електроуреди и телевизори у дома са купувани на черен петък от Емаг и нямам забележки, отстъпките бяха реални, следя цените. Тенденз миналата година имаха 50 %, купих си два чифта ботуши, също доволна.

# 260
  • софия
Знае ли се кога ще е ЧП на Озон?

# 261
Знае ли се кога ще е ЧП на Озон?
Миналата година бяха два петъка.

# 262
Черния Петък в Емаг, ще е на 19ти

# 263
  • Стара Загора
Може би е коментирано, но в сайта на Зара имало ли е ЧП?

# 264
Black Week в Лили Дрогерие от 22 до 28.11.

# 265
Може би е коментирано, но в сайта на Зара имало ли е ЧП?

Концернът Индитекс правят намаления по това време, без изрично да ги наричат Черен петък.

Манго помня, че правеше в седмицата преди черния петък.

# 266
На обувкибг някой помни ли какво беше намалението на предните ЧП?

# 267
  • София
Някой спомня ли си миналата година в eMAG телевизорите с колко бяха намалени?

# 268
Сайт за кожени изделия (дамски портфейл ме интересува) ,който участва в ЧП?

# 269
Някой спомня ли си миналата година в eMAG телевизорите с колко бяха намалени?
С различни проценти.

Общи условия

Активация на акаунт