Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 168
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 180
Ако наистина е така и платени с карта нямат преглед аз смятам директно да я откажа тая поръчка. Ако изобщо дойде. И след това да си търся парите от тия ... идиоти. Сигурно с месеци ще бавят и това. Направо се вбесявам.
Ако не дойде до петък им пиша имейл и след което ще им подпаля телефона. И съветвам всички, които са разочаровани да ги гонят до дупка. Аз лично ще си пусна и жалба в КЗП. Няма да им се размине.

# 3 181
  • София
Недоумявам как може да не ти дадат възможност за преглед на нещо, което вече си заплатил. Плащаш нещо, а реално не знаеш за какво и вземаш нещо, което те са благоволили да ти изпратят. Абсурдно е.

# 3 182
Много магазини са така - Нотино, Уайкики, Синсей, ХМ нямат преглед.
Мейкъп Бг има.
Като казах Нотино - тази седмица са с 15% отстъпка и безплатна доставка над 50 лв и аз пак поръчах ...

# 3 183
Аз пък ще си я взема дори да има липси. После ще им пиша да се разберем.
Не мисля че ще ме ощетят.

Просто...да погледнем глобално, важното е да сме здрави, това са дребни спънки , да не им позволяваме да ни хабят нервни клетки Grinning така мисля..

# 3 184
Аз ако съм сигурна, че ще ми уважат молбата и ако нещо липсва ще ми върнат парите. Ама като не е ясно как ще процедират. Може да се направят на ударени и ако мине номера..
Иначе и аз си искам нещата от поръчката ама някакси е много некоректно да не мога да я прегледам. После как ще доказвам, че има липси..

# 3 185
Току що си прегледах моята поръчка от Лили.
Припомням - платена с карта, като гост, без имейл за изпращането, без опция "преглед".

В кашона имаше касов бон с различна стойност от тази на поръчката и съответно липсващи продукти. Прегледах и сравних внимателно - разликата е точно, колкото е стойността на липсващите продукти. Сега се надявам да ми възстановят парите по картата, без да се налага да им напомням.

Не са изпратени една паста за зъби с джинджър и лайм на Билка, два крема за ръце - на Nuxe и Biotrade, топ лак и два лака на Essie, един балсам на Uriage. Не съм проверявала в сайта дали са налични.

# 3 186
Notino с код ли

# 3 187
  • София
и аз още очаквам пратка от Лили. Направена към 15 часа на 26 ноември.
 Очаквам продукти на Биотрейд от серията Acne out.
Някой от вас получил ли е продукти от въпросната серия, че започвам да се притеснявам дали изобщо ще дойде нещо . Статусът на поръчката е все още чакаща..

# 3 188
Кодът за 15% за нотино беше валиден само вчера

# 3 189
  • Пловдив
Още си чакам тихо Лили. Най-скъпият артикул е One blade body and face, другите неща са пълнежи. Наличен е в сайта, както и спиралите за колежките. Дреболиите не съм проверявала...дано получа всичко,  че като ви чета се отчайвам вече  Sad

# 3 190
Да разнообразя темата малко. Пуснах поръчка от сенсей на 10.12, и сега са ми пратили имейл че продуктите са изпратени. Няма да се очудя ако дойдат преди лилиту

# 3 191
Е че то колко много др.поръчки получихме от други места, чакайки лилитоооо....Grinning

От озон книгите знес си взех.

# 3 192
Да, май беше notino15, но гледам, че сега са го махнали. Поръчах вчера, мислех, че кодът ще важи цяла седмица.

# 3 193
Нека някой да постне отново сайта за жалби, моля! Какво може да произлезе при жалба за липсващи продукти, за което не сме уведомени преди изпращане на пратката, а на сайта са били налични при поръчка и все още са налични?

# 3 194
В Нотино следя няколко продукта ,вчера бяха увеличени с 2-3 лв .Не е голяма драма ако са по 100 лв,но са неща между 15-18 лв бройката.Днес пак влизам,вече са с три лв надолу.Ами аман от техните номера .Хващала съм супер изгодни промота ,но трябва да си отваря човек очите на двайсе с тях.

Общи условия

Активация на акаунт