Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 049
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 465
По повод пожеланията Trollface

# 3 466
Тази година направих поръчки от Никелс, Синсей, Уайкики, Гален, Ансуеар, Хиполенд и Лили.
Повторих поръчки след ЧП от Никелс, Синсей и Уайкики.
Крайно разочарована съм от Хиполенд и Лили.
От Хиполенд поне получих поръчката си.
Но няма да повторя покупки от тези сайтове, а на Лили умишлено ще им избягвам и физическия магазин.
Онзи ден купих бебешки тампони оттам и после видях, че и в Медеа има, та ме хвана яд, че съм им направила 3лв оборот.
И дъвка не заслужават да си купя оттам.

# 3 467
Тамън получих мейл от Спиди, че имам пратка за утре - по Коледа стават чудеса. Само 17.84 лева е надолу от 230, което е нищо и направо нямам право да се оплаквам.

Даже намерих кой продукт е струвал толкова - DOORI Тайни от изтока, 500мл шампоан против косопад. Но балсама от същата серия е наличен, ще спася положението с косата.

Странно как имат наглоста да кажат, че липсва, при положение че в магазина им е в наличност: https://shop.lillydrogerie.bg/protiv-kosopad-500ml

Аз поръчах същия и го получих, от моята пратка липсваше само един спрей на Gliss, но него наистина го пише като изчерпан.

# 3 468
Аз още чакам микровълновата от Емаг, която е в склад на Еконт и май скоро няма да пристигне в близкия ми офис. 10 пъти се свързвах с тях, още няма резултат.
Днес си взех 2 поръчки от Лили, само 4 продукта за мен и 3 за роднини не са успели да ми изпратят. Като цяло съм доволна, всичко беше изрядно и добре опаковано. Дано всеки от вас получи своята или да бъде компенсиран!
Чакам и една поръчка за взимане от магазин на Дъглас.

# 3 469
  • пустинята Гоби
За шампоана не съм сигурна, мое предположение е защото цената му отговаря точно на сумата, която липсва от поръчката ми. Ще видя утре какво-що.

# 3 470
  • София
Добре де, Лилито поне взеха да връщат (избирателно) обаждания, но кажете какво да правя с Уйкикито. Не мърда тая поръчка и това е!
От други сайтове поръчах след ЧП и си получих нещата, че и върнах някои и парите ми възстановиха хората, Уйкики едно голямо ни-що! Поръчах като гост, имам код за намаление 10% за забавяне на имейла и дотам! Отговориха ми само в месинджър - затрупани били от поръчки, ще си ги получим. Ама кога? Не се знае. Това, което съм поръчала е изчирпано отдавна на сайта им, а ми остават 4 работни дни до Коледа (утре не го броя, щом нямам известие днес, значи нямам пратка). Въпросът е как да си получа парите обратно, след като никъде не ми отговарят? Не зная за Лили, но тези със сигурност плачат за жалба!

# 3 471
Аз не съм поръчвала от Лили и в случая се радвам, но за момичетата, които са платили с карта и към момента са в задънена улица с връщането на парите - отивате и в банката си разрешавате проблема, връщат ви парите, а вече банката се разправя с например Лили и даже могат да ги затворят за тези поразии.

# 3 472
Здравейте,може би не е тук мястото да питам,но някой случайно да си е поръчвал големи ластици за тренировка от potrebno.bg и ако да,какво ви е мнението за тях(дали са издръжливи)? Благодаря предварително!

# 3 473
  • София
Имам същите, но от ОЛХ. Здрави са вече 2-ра година.
https://potrebno.bg/produkt/powerbands/

# 3 474
Отдавна искам да си поръчам и доста разглеждах, но навсякъде са с различни цени.Например от Хриси Парова са 90 лв, от Станимир Михов миналата седмица бяха 35 сега видях,че са станали 45 лв и като видях цената в potrebno.bg ми стана интересно да не би качеството им да не е добро, или пък другите са със завишени цени.

# 3 475
  • София
Хриси Парова е страхотна и има хубави програми обаче си поръчва ластиците от АлиЕкспрес и си ги брандира. Същото важи и за дрехите и. Ако искате купете си от тях.

# 3 476
Хриси Парова е страхотна и има хубави програми обаче си поръчва ластиците от АлиЕкспрес и си ги брандира. Същото важи и за дрехите и. Ако искате купете си от тях.
Истината е, че не искам да давам близо 100 лв за нещо от алиекспрес,което даже нямам представа дали няма да се скъса след 2 пъти употреба .Мисля да си поръчам от potrebno.bg и каквото стане,все пак ластиците от там са 14 лв.Ако се скъсат бързо поне няма да ме е яд😂😂

# 3 477
  • София
Ами някои хора иска предпочитат маркови. Просто аз споделям, че нейните съм ги срещала в Алито. Исках и едни нейни клинове и пак там ги намерих. Вероятно са качествени, но надценката и е голяма.

# 3 478
Ами някои хора иска предпочитат маркови. Просто аз споделям, че нейните съм ги срещала в Алито. Исках и едни нейни клинове и пак там ги намерих. Вероятно са качествени, но надценката и е голяма.
Мисля,че клиновете й бяха 120 лв.😂😂
Те даже на Myprotein са по-евтини.
Също така, тя направи едно 40-дневно предизвикателство, в което са включени малки и големите ластици и мисля,че по този начин си направи голям оборот.Доста жени са го направили и може би са си поръчали от нея тези ластици.Но като гледам тренировките й наистина са топ

# 3 479
  • София
Аз точно заради него си взех ластиците от ОЛХ Simple Smile Да си призная заради това предизвикателство си вкарах тялото във форма. Доволна съм много от него, но всичко друго ми е прехвалено.

Общи условия

Активация на акаунт