Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 236 994
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 570
Преди малко си взех кашона . Липсват ми двата комплекта четки и маслото на Doori . Нямам нито каталог , нито подаръци  .

# 3 571
Взех и втората поръчка с все всички липси, главно превръзки и четки за зъби ми бяха отпуснали. Здраве да е. Аз втори път клиент няма да им бъда, Simple Smile, но явно ще ги споменавам цяла година по време на цикъл Joy чорапите не са нещо особено, ще ги прибитам някъде подарък, ама не си струват и намалената цена.

# 3 572
  • пустинята Гоби
Моята пратка беше изсипана с черпака, твърде голям кашон и лангъркащи се продукти. Нищо чупливо нямах, все тая, ама далеч от старателно опаковано.
И при мен беше така.
И аз бях поръчала душ гела с алое на Holika Holika, но във втората поръчка, която не дойде. Добър ли е ли за суха кожа?
Ще чакам отзиви за продуктите на MOMOPURI.
Според мен е подходящ за суха кожа, защото е много лек и не изсушава кожата (не се пени много, но достатъчно). След душ геловете на Korres май ми става любим. Гледам, че в Нотино е намален в момента.

# 3 573
Погледнах, благодаря ти. В Нотино е намален уж от 19 лв, а в Мейкъп на редовна цена е 16. 😼

# 3 574
Хепи, термо ли са чорапите или обикновени?
И аз бях пуснала ,и чорапи, и се чудех защо са ми, както и много други боклучки.
Яд ме беше единствено за дермокозметиката. Вчера гледам e-mail от Алтея, 30% намаление и разбира се поръчах веднага. Ще има подаръци за всички.
Нямам си само сапуни, превръзки и пасти за зъби, а ми трябват, но те са лесна работа.

# 3 575
Мира, какво си поръча от Алтея?
Аз докато се начудя искам ли нещо от тях или не ..

# 3 576
Кремът за суха кожа. Не помня как точно се води, в черно бурканче с роза и един крем/ серум, с помпа. По-късно мога да дам линкове. Simple Smile
Поръчвала съм ги и преди тези продукти, и са доволни.

Този: https://alteyaorganics.bg/shop/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D … B5-bio-damascena/

и този: https://alteyaorganics.bg/shop/био-козметика-за-лице/био-серуми/био-серум-за-лице-роза-и-жасмин/

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 12:07 от Mi Ra 629058

# 3 577
Хайде и аз да се отчета-получих си и втората поръчка от Лилито, която беше пусната първа( и, то според мен само, защото им писах гневен имейл).
Липсват ми един парфюм, който исках да пробвам и се чудих дали въобще да го взимам,
пасти за зъби аквафреш и едни кремове на Лореал, за майка ми.Всичко друго получих, а не беше малко.Доставката ми си остана 12лв, имах доста тежки неща.
Като цяло-много съм доволна, защото ...не съм догледала, че мицеларната ми вода е 400мл за около 2лв-супер, пастите за зъби-големи, за около 1.40...абе...доволна съм🤷‍♀️

# 3 578
И аз поръчих от Алтея, вече е изпратена дори, мисля, че все още може.
От пастите за зъби Лили са пращали само по една, явно е имало голям интерес 😉 детските пасти ми ги бяха пратили всички.

# 3 579
Аз имах пасти и четки за зъби, но не бяха някакви специални и ми ги изпратиха.

# 3 580
и този: https://alteyaorganics.bg/shop/био-козметика-за-лице/био-серуми/био-серум-за-лице-роза-и-жасмин/
Аз имам мостра от серума, да го пробвам значи.

# 3 581
# 3 582
Взех злополучната пратка, разбрах сама какво е станало -  първия път вместо два , са ми доставили един кашон. Единият е бил някъде изчезнал.
Остава ФД да ми върнат пари , мина почти месец. Чакам и поръчка от Марви.
После, ако приключа с чакането, ще запразня.
Дописвам
Нямах извинение, не са ми обещавали компенсационен код и няма да имам такъв, нямам мостри, само каталог, не съм вдигала скандал, не съм заплашвала, но бях делова и настоятелна, напомнях за себе си . Иначе , може би, само едно голямо разочарование щях да имам.

ПП
От недоставените ми  са комплект душ-гелове Жая , L - карнетин,  комплект четки зъби.

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 09:47 от *Камея

# 3 583
Камея, ФД, ако е Фешън Дейс, защо не им пишеш? Аз последният месец съм връщала 6-7 неща и парите ми ги превеждат до 2-3 дни. Чак съм изненадана от бързината им.

# 3 584
Понеже ми стана любопитно, погледнах в Мейкъп - Holika Holika вървят с подарък вв крем в момента (при покупка над 30 лв): https://makeup.bg/news/1946/

Общи условия

Активация на акаунт