https://www.washingtonpost.com/health/2022/04/29/covid-deaths-un … cinated-boosters/
Неваксинираните хора представляват преобладаващото мнозинство от смъртните случаи в Съединените щати по време на голяма част от пандемията на коронавирус. Но това се промени през последните месеци, според анализ на щатски и федерални данни на Washington Post.
С цялото ми уважение - замислям се как влияе на живота и здравето ни политиката да продължават да се твърдят неверни неща, които вече и на практика се доказа, че не са верни и да продължават да се налагат грешни решения.
Който не може да чете информацията от постовете ми - моля, да ги подминава. Опростенчески "послания" може да са по вкуса на някои хора, но не и на мен.
Да, правилен извод е направила потребителката след мен. И, ако човек в оригинал има желание и възможност да прочете линковете, този извод се налага от данните в тях. То си е написано.
Вече си ми правила забележка, че много сложни и нечетими линкове давам

Ами, подминавайте, ги, моля, щом не ви харесват.
Има няколко човека в темата поне, които ги четат и разбират.
Предполага се, че в темата участват и хора, които следят публикациите и разбират за какво става дума - за мен темата е полезна с личния опит, който се споделя и с линковете към публикации. Да се "замазват", омаловажават и крият данните, които "разклащат святата вяра във ваксините" са похвати от една епоха, която уж сме отрекли..
Randomised Clinical Trials of COVID-19 Vaccines: Do Adenovirus-Vector Vaccines Have Beneficial Non-Specific Effects?
https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4072489
Който има желание и възможност, ще си го прочете и ще си направи изводите. Че с Гугъл-преводач пак ще стане сложно и нечетимо

Давам една статистика с данни от вълните, които имахме досега у нас. За Индия още не са във вълна, но имат увеличение точно сега в жегите. Настоящият скок на случаите на COVID признак ли е за четвъртата вълна в Индия? "В доклад екип от изследователи от IIT Kanpur спомена, че се очаква четвърта вълна да удари Индия в средата на юни или началото на юли, което може да достигне своя пик през август. Но, говорейки за текущото нарастване на случаите, правителството заяви, че този скок в числата не може да се счита за 4-та вълна от пандемия на коронавирус, но се очаква запазване на бдителност от всички в страната."
На какъв призив попаднах днес:"Апел!