Професионални серии за коса- тема 151

• 44 377
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
На мен ми е щукнала мухата да си купувам маша. Тези, които имате и използвате, бихте ли ми препоръчали?

Аз имам автматичната на Ровента, много е лесна за употреба и къдриците ми се задържат няколко дни.
Това при условие, че не слагам лак или пяна за фиксация Simple Smile

# 211
И аз много харесвам чи инфра.
Косата ти е толкова лъскава, ще падна просто Heart По принцип ли ти е такава или от CHI?

Скрит текст:
Ако не те мързи, можеш ли да напишеш кои финиши препоръчваш за такъв блясък? Само това още не съм избрала за следващата поръчка и събирам идеи Hug

# 212
  • Някъде там
И аз много харесвам чи инфра.
Косата ти е толкова лъскава, ще падна просто Heart По принцип ли ти е такава или от CHI?

Скрит текст:
Ако не те мързи, можеш ли да напишеш кои финиши препоръчваш за такъв блясък? Само това още не съм избрала за следващата поръчка и събирам идеи Hug
Снимката е с предна камера, без светкавица.
Използвала съм термо Милк Шейк и олио марокан.
Мисля, че по принцип косата ми е доста лъскава.

# 213
Момичета, за запис да си кажа:
1. още съм начинаеща, но установих, че протеиновите серии се харесват на косата ми повече, Керастаз Архитект Ш иМ й е любима.
Хидратацията я прави мека и приятна на допир, но някак по- сплескана и без обем. Все пак редувам, като след няколко измивания с протеин слагам и хидратация.
2. На Кингсли имам само еластисайзер, който е страхотен за моята коса и си го поддържам и гидратиращия шампоан, който пък не ми е нищо особено.
3. Зачетен петък съм си набелязала маска Архитект, Hmilk, Олаплекс 1 и 2.
Ще съм ви благодарна да ми препоръчате продукти за следродилен косопад, с които да се подготвя покрай намаленията, защото в края на декември ще раждам и съм почти сигурна, че ще се сблъскам с този проблем. След първото раждане беше страшна ситуацията, почти си останах без коса.
Нямам никакъв опит с продуктите за скалп, а са ми много интересни. Кой продукт от този тип за вас е незаменим и категорично бихте го препоръчали?

# 214
Може ли да споделите мнение за тази термозащита? Гледам че бързо свърши в Рибата и се зачудих, толкова ли е добра? 🤔

# 215
Olia раждала съм преди векове и тогава нямаше такива серуми,но заставам твърдо зад Меди Целаген.Аз по други причини бях останала без коса последните години,той ми е спасението.
От няколко месеца ползвам тоника на ФК и серума Сериоксил на Лореал.Нова коса в изобилие нямам както при Целаген.Косъмът от към корените се уплътнява и става по-твърд,но тоника съм го смесила с едни китайски серуми,та не знам от кое точно е.Склонна съм обаче да вярвам, че е от лореалския серум.Този на ФК го ползвам след миене,я изчакам да попие,я не.А лореалския на другия ден,нанасям на суха коса,масажче,престоява цяло денонощие...
Бърз растеж обаче, не съм видяла от нищо.

# 216
Бързия растеж е до генетично заложен!
Аз например дори да искам да екпериментирам ,не мога !
Моята расте 1см за 7-8месеца...което от гледна точка на боядисване на корени пък е супер.
Но ако искам да си направя прическа примерно боб да речем...следващите 10г. ще се гледам с ...никаква коса ако искам да я пусна дълга

# 217
Привет.

Включвам се с питане за Olaplex 0 и 3, които ми подариха.

Попрочетох някакви неща как се ползва из интернет.
Питането ми е какво да слагам след това? Възнамерявам да си поспя тази нощ с 3-ката.

Всякакви съвети ще са ми полезни Simple Smile

# 218
  • Varna
Може ли да ми кажете Invigo Nutri-Enrich  хидратираща или протеинова серия е?
https://www.notino.bg/wella-professionals/invigo-nutri-enrich-in … mpoan/p-15786252/

# 219
Matrix Keep Me Vivid Color Lamination и пак го споменавам с добро............надминава Керастазките балсами в пъти. Заслужава внимание от всеки, който търси блясък, поддържане на боядисан цвят, универсален разлигавящ косата продукт.
Пийч поради твоето мнение съм го запазила този продукт, но понеже имах ламиниращата вода MatrixTotal Results High Amplify не съм го купила - мислех че са идентични продукти. В сайта описанието е точно като 2ри продукт след шампоан и с изплакване .
Скрит текст:
For use at home: 1. Shampoo with Keep Me Vivid, rinse. 2. Apply Color Lamination Spray on hair, wait 1-5 minutes. 3. Apply Keep Me Vivid Conditioner, rinse.

Ниското Ph на продуктите е причината за запечатването,.....
Ph на водата е 7, което се води неутрално,но за да се затвори косъмът, Ph-то трябва да е 4,5-5,5/6 най-много....
След боядисване трябва да се ползва киселинен продукт,т.е. с ниско Ph,за да затвори косъма.Така се запазват влагата в косъма и пигментите,цвета по-трудно се отмива,косата не се заплита,защото няма триене.
Един пример са сийлърите , .............  Джойко ......
Ванеса сега ме замисли - JOico Sealer в терапията е упоменат като втори продукт ( преди реконструктора и хидратора )
Ако реша да го ползвам като запечатващ с други продукти , според теб мога да го ползвам след маска ?!?

Това заплитане на тила и вратът зимните месеци ме побърква, косата ми е накъсана като циганска метла там.

# 220
Може ли да ми кажете Invigo Nutri-Enrich  хидратираща или протеинова серия е?
https://www.notino.bg/wella-professionals/invigo-nutri-enrich-in … mpoan/p-15786252/
В описанието от сайта пише, че е хидратираща.

# 221
Някой има ли опит и с двата продукта?

# 222
  • Пловдив
Agent, Ванеса е писала за Целаген малко по-горе. На предните страници също много се коментираха и двата (или пък беше в миналата тема, не помня). С търсачката ще откриеш много мнения със сигурност.
И аз скоро търсих за Нуминокс, но в момента не мога да дам линкове.
Като че ли повече доволни има от Нуминокс.

# 223
Лили, много ти благодаря! Малко и навреме...

# 224
Лили, много ти благодаря! Малко и навреме...
Агент,
Ползвала съм и двата серума на Медисютикъл,в момента съм с Нуминокс голяма бутилка ежедневно. И двата имат сходно действие, леко зачервяване на кожата особено ако излезе извън линията на бретона...минава бързо. Много нови растежи. Страхотни са. Преди това използвах серума Сериоксил на Лореал и ампулите алфапарф, въпреки упоритостта не беше толкова ефективно.
За сравнение другият продукт който използвам и съм много доволна е гела на Давинес,при поставянето му се усеща по силно действие леко пощипване или по скоро охлаждане.
В началото на използването на Целаген и Нуминокс ми се струваше че има нещо като затопляне,сега май не е така осезателно, но пък косата е много много по здрава и плътна.

Общи условия

Активация на акаунт