Професионални серии за коса- тема 151

• 44 648
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Кристал, вэимай кафявата капачка. Тя може да е тежичка, но не омаэнява. Помня от твои постове, че имаш иэрусени краища или се бъркам? При такива щети, колкото и да са в миналото, си каэват думата и аэ бих эаложила на по-хидратиращия вариант на маската. Олиото вече е друга категория, понеже е олио и е беэ иэмиване. Тогава повече би си эаслужавало според мен при по-тънка коса да се вэеме лайт вариант. Но при иэбора на маска, кафявата е по-добра дори эа тънки/нормални като гъстота коси, особено с история на иэрусяване.

# 481
  • виртуално
Предполагам не съм единствената, която е звъняла на xpert тази сутрин.
Complete означава, че е обработена и прехвърлена към програмата на склада за изпращане.
Всичко било наред с поръчките ми и да ги очаквам до седмица

# 482
Аз даже втори имейл получих complete😀..сега си мисля,че тези изчезвания на продукти от нефинализирани кошници вчера,просто продавачът се е усетил и си е дърпал обратно продуктите,преди да е завършена поръчката:)

# 483
  • София
Ето какво са измислили за справяне със ситуацията

# 484
и на мен Rage
за да не ни откажат заявките си измислиха, че няма наличност. Аз ще откажа и останалите неща. Направо съм бясна. Повече няма да поръчвам от този сайт

# 485
Получих същия имейл тази сутрин, но за сериите Genesis и Chronologiste. Няма значение, че вчера поръчах в 8:03 часа и абсолютно всичко беше налично. Няма и проблем, че не искат парите ми Joy
Безпредметно е да ги заплашвам с КЗП. Това ми беше първа и последна поръчка. Изобщо не са подготвени за пазара. Не се постъпва така, а за магазина им в Парадайс вече сте писали по-назад. Пълен минус

# 486
  • София
Ето какво са измислили за справяне със ситуацията

И на мен това са ми написали, но аз ще настоявам да се изпратят при наличност, защото при поръчка пишеше, че са налични.

# 487
Ако ми откажат даден артикул,ще откажа всичко…

# 488
Calabria, ти нали имаш Complete?
При тях Марокан с кафявата капачка излиза към 39лв с разните кодове, ще я изпробвам, на редовна цена не бих я взела, че и за първи път .. Sweat Smile

# 489
Имам complete ,даже 2 имейла,но гледам,че са почнали да шмекеруват,докато не видя,че е тръгнала към мен,да не бързам да се радвам:))..то веднъж и аз нещо да хвана на далавера:))😀…Марокан с кафявата капачка е чудесна за моята бухнала начупена и суха коса…39 лв е супер цена👍

# 490
И аз съм с два имейла complete, нямам извинително писмо че няма да ми пратят комплекта (за руса коса cicaextreme), а този “дефицит на наличност” как се случва като вчера цял ден комплектите с новите високи цени бяха налични, че нутритив е още наличен даже… дано само се разбере по-скоро ще има ли доставка на комплекта или не, защото искам да поръчам друго на негово място… много некоректно

# 491
Аз вече имам втори имейл, че поръчката ми е със статус complete. За сега не са ми писали, че отказват  комплекта на Керастас.
Току що говорих с оператор да ми обясни какво значи този статус, тъй като в сайта им си стои на "обработва се". Значело, че е завършена в сайта и изпратена към склада им, в момента заради кампанията им имало известно забавяне, можело да отнеме до 4-5дни изпращането... Момичето не успя да ми отговори дали всичко от поръчката ми е налично и ще бъде изпратено. Ще ги почакам още малко  да видим какво ще измислят.
По принцип нямат право в сайта си да отбелязват по-голямо количество, от това с което разполагат, така че това с имейла и дефицита на комплектите е доста тъпа причина... Ако получа такъв имейл от склада им ще настоявам, че не коректно и смятам, че е правилно да ги изпратят когато имат наличност. Лично аз няма проблем да изчакам, а и освен това съм си предплатила цялата поръчка...

# 492
На мен снощи в телефонен разговор ми обещаха, че ще пратят всичко, понеже не получавам имейли по някаква причина, току що звънях отново и казаха, че е изпратена за обработване към склада, но били заети и щяло да отнеме време.
Да видим… докато не си получа поръчката нямам никакво доверие…

# 493
И аз имах имейл Complete, но преди малко получих нов, в който се извиняват за липса на наличност. Обадих се, отнемало време да се обработи информацията, затова се получило така, нямат наличност.
Отказах всичко
Питах дали може когато имат наличност да ми пратят (златна рибка така направиха последния път, когато сайта не беше зачел наличността), не можело така.

# 494
на 31.10 си поръчах от тях продукти на Schwarzkopf Professional - от 5 продукта ми пратиха 4 и даже не ме уведомиха с мейл, че няма наличност.
Сега за Керастаз поне ми пратиха мейл... разговарях и аз с оператор и отказах всичко. Повече от тъпия им сайт няма да поръчвам. Ще си ползвам изпитаните, тука за подигравка станахме. Оператрката беше мила, но извинението й за две объркани поръчки в рамките на две седмици не ми върши работа. И хубаво я уведомих как повече няма да ползвам услугите им

Общи условия

Активация на акаунт