Професионални серии за коса- тема 151

• 44 653
  • 735
  •   2
Отговори
# 495
При мен все още няма имейл за отказ, но... очаквам. Жалко, сега ще са на много по-голяма загуба в бъдеще от тази анти реклама, която си спретнаха, отколкото, ако бяха изпратили поръчките.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 13:16 от Princess Sissi

# 496
  • Пловдив
Мélisande, твоята поръчка в колко часа е направена? Защото и аз съм поръчала комплект Nutrive, но все още нямам е-мейл за липси.
Моята е от 8,40ч.

Аз също очаквам да се оправдаят, че няма наличност. Дано да се лъжа.

# 497
Аз смятах да поръчам други продукти от xpert beauty, но щом ни правят на идиоти ще пият една студена вода и от мен. Пълно зачеркване на сайта и да фалират дано мизерници 👎

# 498
И моята поръчка е от 7:30-8:40 там някъде, също нутритив. Ако получа имейл, мисля да им върна отговор, имам скрийншоти на комплектите и как пише, че са били в наличност към момента на поръчката. Ядосах се!!!

# 499
  • София
Обясниха ми, че по едно и също време сме били много в сайта и че не можело да отчете така наличността на продуктите. Пия една студена вода за цицаекстеийм и генезис. Казах им, че щом е поръчана сутринта и е имало наличност са длъжни да ми я осигурят дори със забавяне. И желая при наличност да ми се изпратят. Само да видя, че ги имат, им звъня да ми ги изпратят.

# 500
И при мен дойде този мейл, всичко на керастаз е махнато, оставени са ми само 2 продукта от другите 2 марки.
Достатъчно пълни кошници имам по други сайтове, до реша какво точно искам.
Интересно дали някой въобще ще получи комплектите на тази цена, в случай че никой не се обади, че ги е получил - имало ли е въобще наличност някаква.

# 501
Ето, получих и аз същия мейл, няма наличност, дефицит не знам си какво... Върнах им един отговор, ако не друго, поне да си знаят, че ще си търся правата като потребител и че ме губят като клиент на сайта....

# 502
И при мен дойде този мейл, всичко на керастаз е махнато, оставени са ми само 2 продукта от другите 2 марки.
Интересно дали някой въобще ще получи комплектите на тази цена, в случай че никой не се обади, че ги е получил - имало ли е въобще наличност някаква.
Срам не срам май само аз изкарах някакъв луд късмет. Имам смс от Еконт, че са дошли, но ще мога утре да отида. И все пак докато не си го видя с очите не вярвам, но ще пиша като ги взема.

Моята поръчка е от 7 без 10 и подозирам, че просто е била обработена преди дс включат какво става.

Струва ми се, че някой беше писал, че е поръчал през ноща комплект Генезис, може да се включи да видим там какво е развитието с поръчката.

# 503
Момичета, сета за блондинки го има също в този сайт. Ако поръчате 2 продукта (например единият - нещо от сорта на 1 евро като помпа на Керастаз) има още 11 %отстъпка.

# 504
  • виртуално
този сет е с мини продукти
Inhoud    1 x 80 ml, 1 x 75 ml, 1 x 50 ml

# 505
Аз се опитах да направя поръчка около 00:15 и ми излизаше промото на началната страница,че генезис е 50лв,но като го отворих беше на 64лв. В 6 сутринта опитах пак и всички комплекти вече бяха с голямото намаление. Поръчах 3 и ги платих с карта, към дадения момент съм получила 2 мейла,че поръчката е complete, в сайта си седи на "обработва се",а на запитването дали ще бъде изпълнена не получих отговор.

Срам не срам май само аз изкарах някакъв луд късмет. Имам смс от Еконт, че са дошли, но ще мога утре да отида. И все пак докато не си го видя с очите не вярвам, но ще пиша като ги взема.

Моята поръчка е от 7 без 10 и подозирам, че просто е била обработена преди дс включат какво става.

Струва ми се, че някой беше писал, че е поръчал през ноща комплект Генезис, може да се включи да видим там какво е развитието с поръчката.

# 506
  • София
Моята поръчка е от 7 часа сутринта. Вчера ми бе отказана.

# 507
Смятайте, щом е имало толкова много струпване на хора за тия комплекти и поръчки съответно, колко четат без да пишат. Sweat Smile
Аз все още нищо нямам .. нито е-майли, нито смс от куриер .. квото такова, така или иначе и други неща поръчах от тях, ако не изпратят Керастаз ще ми спестят едни пари ..

# 508
Аз имам 2 e-mail с такова съдържание:

.....................,

Вашата поръчка #.................. е актуализирана със статут на Complete.

Ако имате въпроси относно вашата поръчка, можете да ни пишете на shop@xpertbeauty.bg или по телефона на +359 2 491 7503.
The order status has been updated with the value:

Предполагам, че нищо няма да получа. Дано поне ми върнат парите по сметката, че поръчката ми е платена с карта, а стойността й е изтеглена още вчера Wink

# 509
Ако наистина нямат наличности, защо не ги махнат от сайта. Ако някой си поръча на сегашните цени, сигурно ще се окаже, че има наличности. Това не е ли баш за КЗП?

Общи условия

Активация на акаунт