Професионални серии за коса- тема 151

• 44 663
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На Мароканойл освен маската с кафява капачка, бихте ли  препоръчали нещо за боядисана с балеаж коса? Мерси.

# 526
  • София
Някой ползвал ли е този продукт? Интересува ме дали е траен

# 527
  • София
Някой ползвал ли е този продукт? Интересува ме дали е траен

Имам го отскоро, харесва ми приятен аромат.😊 Чак траен не бих казала, но си мирише с часове, но не натрапващо. Пръскал съм за сега само  на косата си.

# 528
  • София
Аз от ЗР винаги получавах мостри когато пазарувах като ,,гост''( от началото на пролетта до лятото), в момента, в който се регистрирах (юни-юли месец) и спряха и мострите, независимо на каква сума ми е поръчката, което ми е много странно но..  А от Арлен винаги ми даваха преди (скоро не съм поръчвала от тях)
От xpertbeauty са ми пратили мейл,че ми е потвърдена поръчката за комплекта архитект , пък сега в сайта ми показва,че ,,поръчката се обработва'' . Не знам вече Grinning  ще почакам.

# 529
От известно време много се чудя на Олаплекс, като искам да си взема 0,3,5,6,7 и под въпрос е шампоана, в момента има много изгодни комбинации в чуждестранните сайтове.
Като цяло свързвам Олаплекс с боядисани или много третирани коси.
Моята не е боядисвана, не мисля, че я тормозя и с топлина. Суша сравнително щадящо 2-3 седмично.
Има ли дами с нетретирани коси ползващи Олаплекс, ще ми е полезно да прочета вашия опит. Аз планирам да я ползвам веднъж в месеца. Номер 6 и 7 може би по-често.

# 530
Аз съм с горе долу нетретирана коса, но все пак изправям със сешоар и четка около 3 пъти седмично. Имам 3,4 и5 и ги харесвам, но честно казано напоследък рядко посягам към тях, особено откакто имам Hmilk, почти не съм ползвала тройката. Но са хубави продукти и бих искала да си ги поддържам наличнич. Имах и 6,но го продадох. Не ми хареса никак. Даже, ако прекалях с количеството, косата ми ставаше на мазни клечки. 0 и 7 не съм ползвала още,за да споделя за тях.

# 531
Здравейте,момичета.Отново пиша с въпрос.Тези от вас които имат уредите на GHD от къде сте си ги купили? От чуждестранни сайтове или има български такива където се продават? Видях че в официалния сайт на Сефора се продават,но има ли ги и в магазина в България?

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 23:31 от Вилислава Николова 621077

# 532
Благодаря Viktoriai, благодаря ти !
В look fantastic ми се струват добри цените

Относно казуса с Xpert beauty
Много удобно са си променили общите условия. Вчера ги четох и този параграф липсваше :
Скрит текст:
Представените цени са валидни, докато не бъдат отменени, след като бъдат изтрити от публичния уебсайт. Също така, ако говорим за промоционална кампания, трябва да знаете, че цената на продукта, представен онлайн, ще бъде валидна само за периода, посочен на сайта или е в наличност, според случая.
В случай на грешно показване на цената, ние ще предприемем всички мерки за отстраняване на грешката възможно най-скоро. Ако цената е доста под нормалната стойност за такъв продукт, тя ще се счита за несериозна и невалидна, съгласно член 1665 от Гражданския кодекс, и всяка поръчка, направена въз основа на тази цена, ще бъде отменена.

# 533
  • Пловдив
Относно казуса с Xpert beauty
Много удобно са си променили общите условия. Вчера ги четох и този параграф липсваше :
Скрит текст:
Представените цени са валидни, докато не бъдат отменени, след като бъдат изтрити от публичния уебсайт. Също така, ако говорим за промоционална кампания, трябва да знаете, че цената на продукта, представен онлайн, ще бъде валидна само за периода, посочен на сайта или е в наличност, според случая.
В случай на грешно показване на цената, ние ще предприемем всички мерки за отстраняване на грешката възможно най-скоро. Ако цената е доста под нормалната стойност за такъв продукт, тя ще се счита за несериозна и невалидна, съгласно член 1665 от Гражданския кодекс, и всяка поръчка, направена въз основа на тази цена, ще бъде отменена.
Това обаче би следвало да важи занапред, т.е. за кампании след промяната на условията. Стига да може да се докаже кога са променени.
Интересно е и как се даказва, че една цена е "несериозна", защото е значително по-ниска, след като е обявена като промоционална 🤪

# 534
  • София
Ее не те вече наистина се гаврят. Опротивя ми честно казано много сайта.
А досега винаги съм била доволна от тях 😩
Такива “хитринки” и желание да минат метър и да ни правят на балъци е доста грозничко.
Първо измислиха това с адвокатите и продажната цена че била ниска.
Като получиха гневен отзвук че това си е техен проблем казаха уж че ще доставят (явно докато слалъпят по-достоверно оправдание).
След това измислиха тази лъжа с наличността но и на нея получиха гневен отзвук и казахме че ще чакаме отново да са налични - a това са коледни комплекти все пак и точно сега им е сезона, ще им е неизгодно да не се появяват повече и тогава измислиха това с параграфа.

Нямам думи.

Преди работех за канадска верига.

Когато имаше забавяне на доставката по Коледа им пращахме артикула безплатно.

А те не искат да си изпълнят ангажимента за няколко комплекта.

Ако някой е поръчал 20-30 с цел да препродава разбирам да анулират.
Ама ние си поръчахме за нас си и какво и това не мога да имам .

Мн съм разочарована. Мислех си че веднъж съм ударила черния петък а ударих на камък 🙈

# 535
  • Някъде там
Пийч, коя боя на Джойко използваш.
На мен ми дойде поръчката от агора(боя Ланза без амоняк в цвят 6 (пепелно).
Края на декември ще се правя с нея Simple Smile.
За ЧП планувам да взема ФК гланц за боядисана коса и шампоан, колебая се между напура и бослей.

# 536
Вчера се беше появил търговец в olx с керастазки комплекти на 60 лв,същите коледни…имаше и balmain,което е много странно?

# 537
Въздържах се да се включа в цялата сага около xpertbeauty, въпреки че имам поръчан комплект на Kerastase, който с доставката излезе към 50 лв мисля.

Не съм си правила труда да чета общите им условия и политики, но постът на Pinki направо ме втрещи. Виждали сме десетки пъти случаи на скандално ниски цени, особено покрай парфюмите. Дали нарочно, дали не, все тая. Никой никога, мисля, не е постъпвал по този грозен начин. За да не бъда голословна, спомням си как notino пуснаха Nomade Absolu когато беше чисто нов за 50 лв, 50 мл. И си го изпратиха Simple Smile

Аз лично нямам желанието и енергията да си търся правата, но искрено бих се радвала ако получат поне няколко жалби и една данъчна проверчица, ей така, за разнообразие.

Никъде другаде по света това не би останало без последствия. На никой не му е за прословутите комплекти и вярвам, почти всички могат да си ги купят на редовни цени. Но не е в това въпроса..

# 538
  • виртуално
Тези нови условия все едно първокласник ги е писал.
Нямам развитие на моята поръчка от там, два мейла за complete и нищо повече ... чакам.

# 539
И аз само 2 имейла complete …но вече ми е все тая.

Общи условия

Активация на акаунт