Професионални серии за коса- тема 151

• 43 969
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
mili как с дрогерийни бе душицо Flushed нали си изрусена...
Шампоана на OGX и олиото Aussie ги познавам,и двете бих ги изхвърлила,нищо чудно, че косата ти стои на клечки.То фул евтини силикони и химии.
Кокосовото масло е много коментирано,вече ще се не повторя, а подесетя,за мен не е за руси коси.Пробвай 1-2 пъти със зехтин,да видиш че има разлика в косата.
За продукти какво да ти кажа.Ползваш Тиги,не ги познавам,там другите да дадат съвет.
Не знам какъв ти е бюджета,но маски гледай да купуваш на Керастаз,Джойко,Редкен.От балсамите имаш по-голям избор,освен споменатите марки,можеш да разгледаш Чи,Мароканойл,Ланза,Алтерна...Шампоаните гледай да са по-чисти за да не ти утежняват косата и да не дразнят скалпа.Освен форумните любимци Напура и Меди,Ланза,Алтерна,Редкен и Джойко...Това са за мен марки,които работят при изрусени коси
Не можеш да изкупиш всичко на веднъж,затова се насочи към една марка и като начало избери една хидратираща маска,една протеинова,един хидратиращ или балансиран балсам и шампоан,който да е по-универсален.Ако мислиш че няма да се справиш,посочи ни марката и ние ще ти предложим продуктите.Хаотично да купуваш продукти от различни марки,най-вероятно няма да ги уцелиш

Агентче,аз чаках 4 месеца Райънеър да се натуткат да ми върнат парите.Поне 10 мейла съм писала и няколко разговора Rolling Eyes

# 631
Здравейте, момичета! Първо искам да ви благодаря, че споделяте опита си тук и за съветите, които давате! Аз се регистрирах сега само заради вас и темата за пресите за коса, за да мога да се посъветвам с вас Simple Smile  чета ви от известно време, върнах няколко теми назад, за да открия подходящите за мен неща и да не задавам излишни въпроси, но само разбрах, че нищо не разбирам Sweat Smile има неща, за които не бях чувала, честно Grinning много ще се радвам ако някой ми помогне в избора на продукти и по-точно как да ги съчетавам, защото се притеснявам да не объркам нещо и положението да стане по-лошо. Моята коса- чуплива, средно гъста, но с много тънък и мек косъм. Имах много дълга коса последните години, но започна страшно да цъфти по почти цялата дължина. Мия я най-често два пъти седмично, и всекидневно ползвам преса. Преди няколко месеца бях болна няколко седмици, пих няколко антибиотика и нещо се случи с косата ми. Първо си мислех, че е от болестта и антибиотиците, получих страшен косопад, на снопове. След това се появиха под горния слой огромно количество кичури около 5 см, които не мога да установя дали израстват след тези, които паднаха или са изгорени, защото са твърди и изглеждат точно така. Търсех причина и в сешоара и в пресата, купих друга-кератинова, никакво подобрение. По същото време заради цъфтежите реших да си взема от фризьорката ми професионални шампоан и балсам, но малко след това се случи всичко, което описах. Досега търсех причина само в пресата и сешоара, но сега като ви четох намерих и може би друга причина. Шампоана и балсама са кератинови с арган и аз ползвах само тях 2 пъти седмично, а от вас разбрах, че ако прекалиш може да има обратен ефект. Подстригах косата с 10 см преди няколко месеца с надежда да стане по-добре, в корените расте, на дължина не мърда. И е изключително слаба, изтощена и няма помен от гъстота. Много съм претеснена, че не мога да намеря решение, и наистина се надявам да ми помогнете да се справя. И онзи ден видях за намалението, за което говорехте.. влезнах и аз в сайта и почнах да пълня количката на посоки като видя нещо, познато по име, че сте коментирали тук Grinning и изведнъж се оказах с количка за над 1000 лв Joy в това време видях тук за проблема с керастаз, извадих всичко от тях от количката, и в крайна сметка поръчах хидратиращ и възстановяващ комплект на moroccanoil, няколко маски, серуми...получих един е-майл, че се обработва поръчката ми и от тогава нищо! Извинявам се за дългия пост, опитах се да бъда максимално кратка Hug

# 632
  • София
На мен 2 от труте поръчки са ми анулирани с ваучер за 10 лв и смятам да не си поръчвам нищо повече.
За третата нямам нищо, нито номер на товарителница, нито каквото и да е известие.
Ще подам жалби навсякъде където намеря и ако може някой да и изпрати на лично скрийн шот на промоцията ще съм благодарна. 🙈
Не че ми е за комплектите но мразя евтини номерца и лъжи

# 633
  • виртуално
От днес рано сутрин имам товарителница за моя комплект. Ще видя в понеделник какво ще получа.

# 634
Здравейте, аз също поръчах комплект на Керастаз, първо получих complete, после нямало наличност, писах им на имейла...получавам фактура на имейла и на сайта и на двете места комплекта фигурира, но днес получих съобщение от Еконт с наложен платеж 15 лв. Тези 15 лв са, за да имам безплатна доставка. И преди съм купувала от тях, бях доволна от обслужването им, имаха хубави промоции с малки подаръци и т.н.

Изгубиха ме като клиент с тези "ще ги пратим, няма да ги пратим заради адвокатите, няма наличност и 10 лв ваучер....

Ако е имало проблем с отстъпката, можеха да спрат сайта, да се извинят, че е техническа грешка, да анулират/ откажат поръчките и да подарят по 25 лв ваучери компенсация....А не да трият комплекти.

# 635
Gd123, много съжалявам за това, което се е случило с косата ти, най-вероятно е комбинация от системно горене с преса и болестта.
Сега, като за начало, дай почивка на пресата за известно време, носи си косата къдрава. Ако много държиш да е права, пробвай с четка и сешоар.
Второ, трябва да подхраниш корените, за да ти израсте по-бързо нова, здрава коса.  За целта ти трябват :серум за скалп или ампули. Има богат избор за сееумите:Епруваж, Алтерна, двата на Медисуитикалс - Нуминокс и Целаген, Ланза или ампули :Аминексил на Лореал, Напура Стамиген или Анаген, Нугела и Суле. Също ще е добре да си вземеш шампоан с насоченост към скалпа. Такива са шампоаните на Меди: Фолиген, Биокленц, Хидрокленц, както и Напура Стамиген и Анаген, като последните два са по-скоро преуоши, отколкото шампоан очи, т.е трябва ти измиване с още един шампоан след тях.
И сега за грижа за косата, Ванеса много подробно е описала около 3 поста по-нагоре. До колкото разбрах ти си поръчала вече разби неща. Аз бих те посъветвала да си вземеш Oway Nurturing drops, много помага в борбата с цъфтежа.
И накрая подготви се, че възстановяването на косата ти ще е един дълъг период, първо трябва да израсте всичко изгоряло и да се отреже и после вече се отглежда здрава, хубава коса.

# 636
Здравейте, момичета! Първо искам да ви благодаря, че споделяте опита си тук и за съветите, които давате! Аз се регистрирах сега само заради вас и темата за пресите за коса, за да мога да се посъветвам с вас Simple Smile  чета ви от известно време, върнах няколко теми назад, за да открия..............и изведнъж се оказах с количка за над 1000 лв Joy в това време видях тук за проблема с керастаз, извадих всичко от тях от количката, и в крайна сметка поръчах хидратиращ и възстановяващ комплект на moroccanoil, няколко маски, серуми...получих един е-майл, че се обработва поръчката ми и от тогава нищо! Извинявам се за дългия пост, опитах се да бъда максимално кратка Hug

Здравей, от написаното не видях да използваш термозащитни кремове/серуми преди изправяне на косата.
Марките предлагат серии специално за къдрави/чупливи коси, които защитават косата преди изправяне.

Подкрепям горното мнение, че трябва да спреш да си изправяш косата, купи си няколко неща само на една марка и си прави домашни маски за коса.

# 637
Аз бих ти препоръчала да си вземеш Шампоан Анаген на Напура - за по- бързо израстване на косата, ако прецениш има и ампули такива, но са си скъпички. Предлагат ги в ЗР.
За протеинова серия Керастаз Терапист, уплътнява много хубаво и Керастаз Генезис Шампоан /за тънки коси/ и балсам, за да ги редуваш с тераписта. Ако си прочела по-назад има обява в олх за коледни комплекти и Генезис го има там в комплект с термо /само че щели да са налични евентуално отново другата седмица/. За терапист може да дебнеш в Нотино, пускат ги на хубави цени.
П.С. Забравих да кажа, че можеш да пробваш с един нормален еластисайзър как ще ти се отрази. А в експертбюти има много хубави комплекти на Марокан олио с душ гел /аз даже го получих/, на теб може би ще ти се отрази добре леката версия.
А .. и друг вариант за протеинова серия ти е възстановяващите продукти на Лалга отново от ЗР, наскоро ги пуснаха на 30%, предполагам, че за ЧП отново ще ги включат.
Скрит текст:
Здравейте, момичета! Първо искам да ви благодаря, че споделяте опита си тук и за съветите, които давате! Аз се регистрирах сега само заради вас и темата за пресите за коса, за да мога да се посъветвам с вас Simple Smile  чета ви от известно време, върнах няколко теми назад, за да открия подходящите за мен неща и да не задавам излишни въпроси, но само разбрах, че нищо не разбирам Sweat Smile има неща, за които не бях чувала, честно Grinning много ще се радвам ако някой ми помогне в избора на продукти и по-точно как да ги съчетавам, защото се притеснявам да не объркам нещо и положението да стане по-лошо. Моята коса- чуплива, средно гъста, но с много тънък и мек косъм. Имах много дълга коса последните години, но започна страшно да цъфти по почти цялата дължина. Мия я най-често два пъти седмично, и всекидневно ползвам преса. Преди няколко месеца бях болна няколко седмици, пих няколко антибиотика и нещо се случи с косата ми. Първо си мислех, че е от болестта и антибиотиците, получих страшен косопад, на снопове. След това се появиха под горния слой огромно количество кичури около 5 см, които не мога да установя дали израстват след тези, които паднаха или са изгорени, защото са твърди и изглеждат точно така. Търсех причина и в сешоара и в пресата, купих друга-кератинова, никакво подобрение. По същото време заради цъфтежите реших да си взема от фризьорката ми професионални шампоан и балсам, но малко след това се случи всичко, което описах. Досега търсех причина само в пресата и сешоара, но сега като ви четох намерих и може би друга причина. Шампоана и балсама са кератинови с арган и аз ползвах само тях 2 пъти седмично, а от вас разбрах, че ако прекалиш може да има обратен ефект. Подстригах косата с 10 см преди няколко месеца с надежда да стане по-добре, в корените расте, на дължина не мърда. И е изключително слаба, изтощена и няма помен от гъстота. Много съм претеснена, че не мога да намеря решение, и наистина се надявам да ми помогнете да се справя. И онзи ден видях за намалението, за което говорехте.. влезнах и аз в сайта и почнах да пълня количката на посоки като видя нещо, познато по име, че сте коментирали тук Grinning и изведнъж се оказах с количка за над 1000 лв Joy в това време видях тук за проблема с керастаз, извадих всичко от тях от количката, и в крайна сметка поръчах хидратиращ и възстановяващ комплект на moroccanoil, няколко маски, серуми...получих един е-майл, че се обработва поръчката ми и от тогава нищо! Извинявам се за дългия пост, опитах се да бъда максимално кратка Hug

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 11:30 от krystall

# 638
Теряапист също го има в олх, но травъл размер, което е ок за проба.

# 639
Може ли линк?

Теряапист също го има в олх, но травъл размер, което е ок за проба.

# 640
Момичета, благодаря ви, че се отзовахте, ще се снабдя с продуктите, които ми препоръчахте. Днес получих и е-майл от експертбюти, че поръчката ми е обработена и предадена, да видим... Това, което поръчах от тях е- комплекти за коса morrocanoil on to go hydration и repair, лосион Moroccanoil Mending Infusion за възстановяване на цъфтящи връхчета, терапия за коса Kerastase Resistance Serum Extentioniste, Серум за коса Chi Biosilk Therapy, Терапия за коса Chi Keratin Silk Infusion и Chi Silk Infusion ( последните три са мънички опаковки, за проба) ,Шампоан Joico K-Pak Clarifying за увредена коса, Маска за коса Alfaparf Milano Semi Di Lino възстановяваща и Moisture Nutritive. Стрелям малко на посоки, защото още не мога да се ориентирам, но реших да почна от някъде. За тези капки на oway прочетох, че има много доволни от вас и съм ги набелязала да ги взема, както и еластайзера екстриим на philip kingsley. Мислите ли, че той е подходящ за мен? Victoriai, това за скалпа го бях пропуснала, но сега като ме насочи, наистина имам чувството, че ме боли направо и ще ми е много полезно. Feyre, за термозащита ползвам един крем, който се води 10 в 1 за защита, възстановяване... и след това още един крем само термозащита, но да си призная, когато много бързам сутрин се случва и да го пропусна.krystall, от тази серия анаген на напура, достатъчно ли е да взема шампоана и ампулите или препоръчваш и спрея от серията?

# 641
Достатъчни са ти Анаген шампоан и ампули, спрея от тази серия не съм го използвала и не мога да дам отзив.
Спрея за растеж, който използвам аз е на Медисютикълс - Нуминокс, от него съм си доволна. Друго което използвам за растеж е тоника на Ф. Кингсли.
В никакъв случай не са ти задължителни да ги купуваш наведнъж шампоан, ампули, спрей и серуми за растеж. Поетапно пак става.

# 642
Искам да взема на дъщеря ми някакъв хубав комплект. Проблемът е, че е със себореен дерматит, с който трябва да се съобразя. Дълга коса, твърда, гъста и тежка  коса, дехидратирана от медицински шампоани, с мазни корени и суха, уж си прави балеаж, но са си кичури, последният път излязоха оранжеви, което беше и повод за включването ми в тази тема. Фризьорката казала, че ще я матира след 2 седмици. Не разбирам от изрусяване и кичури, но доколкото знам това се прави след боядисването. Оправихме положението с препоръчано тук.

# 643
Момичета, имам код за арлен
Кодът е за 15% отстъпка и е валиден САМО до 15.11.2021г вкл.
*Koдът не се комбинира с други кодове за отстъпка и действащи намаления.
Кодът не важи за марките: Esthederm, Filorga, Parlux, Kevin Murphy и преса за коса SteamPod 3.0
Ако някой го иска, аз няма да го ползвам.

# 644
  • Някъде там
Момичета, имам код за арлен
Кодът е за 15% отстъпка и е валиден САМО до 15.11.2021г вкл.
Кодът не важи за марките: Esthederm, Filorga, Parlux, Kevin Murphy и преса за коса SteamPod 3.0
Ако някой го иска, аз няма да го ползвам.
Koда в арлен мисля,че не е персонален.Дъшеря ми също получи този мейл от арленците.
ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО!

ГРАБНЕТЕ 15% ОТСТЪПКА С ПРОМО КОД: NCD15 с валидност за всички* продукти, които харесвате, обичате и желаете.

*Кодът е за 15% отстъпка и е валиден САМО до 15.11.2021г вкл.

*Кодът не важи за марките: Esthederm, Filorga, Parlux, Kevin Murphy и преса за коса SteamPod 3.0

Желаем ви приятно пазаруване в света на красотата и ARLEN.BG

Общи условия

Активация на акаунт