Професионални серии за коса- тема 151

• 43 971
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
HKl, не нямам протокол. Куриерът ми подаде пратката и изчезна. Питах за преглед - нямало.

Много са им объркани нещата на този сайт. В потвърдителния е-мейл за изпращането фигурират всички продукти, а във фактурата, която получих - комплектът го няма.

# 616
Русалки,
Не губете време, защото тези “експерти” в момента печелят време.
Можете да получите бързи насоки в тази тема: https://m.bg-mamma.com/?topic=1345650

Междувременно, напишете и съобщение до Керастаз.
Едно хубаво обезщетение за всеки излъган и за сайта - солидна глоба и точно 0 възможност да продават продукти на марката…
Имате и свидетели в темата, така че… решението е във ваша полза. Да, ще отнеме време, но ще си струва.

# 617
Аз си получих Генезиса днес /5кг по описание, а то един висок кашон и вътре само комплекта/. Другия комплект няма развитие и сигурно ще се размина с него, той е в отделна поръчка, а същевременно имам още 2 отделни поръчки, които вече са предадени на куриер и имат товарителници.
Предполагам, че до няколко дни ще се разбере дали ще го получа /Блонд абсолю/ и ако не, аз също ще се присъединя към жалбата.

# 618
Аз по телефона казах че приемам измисления извинителен ваучер, тъй че не съм годна да се включа в жалбата (въпреки че още не съм го използвала де).

Въпрос за олиото Olaplex 7 -струва ли си, има ли някакъв впечатляващ ефект? С кое  олио бихте го сравнили? Търся леко олио с термозащита и по възможност лечебен ефект. Със средно третирана, боядисвана коса съм, нормален косъм и гъстота, стилизирам 2 пъти седмично със сешоар.

Иии да похваля два продукта за обем на Tigi :

Спреят ползвах в корена преди сушене, а лосиона по дължините. И двете се водят за обем, спреят има средна фиксация, лосиона също, но без косата да лепне, скърца, седи на клечки и т.н. Лек е като вода, косата се усеща по-стегната и двойна като обем. Косата ми не държи форма, косъма се изправя и седи много мек, особено след полиране със сешоар. С тези два продукта докарах желаната прическа и най-вече се задържа цял ден, а втория ден е все така обемна жива и стилизирана. Прикачвам снимка на косата, причестака е постигната със сушене с кръгла четка и горната част беше навита с велкро ролки.

# 619
Тези expert beuty, ще излязат много измислен сайт, щом няколкостотин лева от комплектите на керастаз ще ги съборят, вместо да са коректни към клиентите.
Още не съм си говорила с тях, но като ви чета ще е изнервящо, а и може би е е по-добре да не взимам въобще остатъка от поръчката щом няма преглед.

# 620
  • София
Не са много измислен сайт, все пак имат магазин в Парадайз отдавна, цените винаги са доста надолу от редовните Wink. Ботът им е омазал цените на комплектите според мене, но платформи като Нотино § Парфимо ако не отбелязват и не ги бутат 20-50 подобни продажби с безумно ниски цени, тези явно ги удрят сериозно. Тъпо постъпиха, длъжни бяха да пратят тези 20-30 комплекта, пък дори и продукт по продукт /извън комплектовка/ Wink.

# 621
Отговориха ми на въпроса от сутринта дали са изпратили комплекта. Не са, извиняват се и.... ваучер 10 лв с ограничен срок. Щели да възстановят разликата по картата ми. В какъв срок, не казват. Ако не бях писала, кой знае...

# 622
Търся леко олио с термозащита и по възможност лечебен ефект. Със средно третирана, боядисвана коса съм, нормален косъм и гъстота, стилизирам 2 пъти седмично със сешоар.

Иии да похваля два продукта за обем на Tigi :

Спреят ползвах в корена преди сушене, а лосиона по дължините. И двете се водят за обем, спреят има средна фиксация, лосиона също, но без косата да лепне, скърца, седи на клечки и т.н. Лек е като вода, косата се усеща по-стегната и двойна като обем. Косата ми не държи форма, косъма се изправя и седи много мек, особено след полиране със сешоар. С тези два продукта докарах желаната прическа и най-вече се задържа цял ден, а втория ден е все така обемна жива и стилизирана.
Подкрепям Simple Smile И двата съм ги имала, а първият (лосионът за изсушаване) все още не съм се отказала да го купя пак (имам остатък), но нека малко понамалеят наличностите. Имам лошият навик да ползвам продукти по серии/брандове.

Олио с термозащита  и леко... замислих се!

PS Ровя за ревюта на една боя, която ме интересува и се смея с глас на тази хубавица - когато си родена блондинка е голяма мъка да се поддържаш почти брюнетка Wink
https://irecommend.ru/content/kak-ya-potratila-5000-rublei-na-od … mylos-cherez-3-ne

# 623
Аз се бях отказала вече от надежда да си получа комплекта и до 11ти не получих нито обаждане, нито анулация, само 2 мейла complete и статус в процес на обработка. Пуснах им едно мейлче все пак да питам какво става и получих номер на товарителница, че пратката е изпратена. Оставам с усещането, че ако не бях попитала, нямаше и нищо да получа... как да е. Поръчката ми е само за един комплект и нищо друго, направена в 7.30 и предплатена. Да видим какво ще получа...

# 624
Аз от сутринта "чакам" имейл от операторката им, че ще пратят все пак комплекта отделно, както твърдеше тя като звъннах да проверя какво се случва... Явно е много заета дамата, абсолютно безумно е цялото нещо с този сайт... До сега не ми се беше случвало такова нещо. Ядосах се още повече, като чета как при всеки клиент действат различно и си правят каквото си искат.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 17:53 от Stella D

# 625
Аз също имам номер на товарилница и имейл че поръчката ми е изпълнена. Имах поръчани 3 комплекта. Честно казано докато не ги получа и отворя им нямам много доверие.
Всичко това ми костваше доста нерви. Звънях и разговарях с дамата поне 10 пъти. Писах подробен “заплашителен” имейл и накрая звънах в румънския им офис, за да подам оплакване от българския и да кажа че освен кзп ще сезирам и европейската комисия за защита на клиента.
След всеки разговор исках и имейл с писмен отговор от тяхна страна, за потвърждаване черно на бяло на това което са ми казали. В еконт все още няма инфо за номера на товарилницата. Силно се надявам всичко да е наред.

Много неприятно впечатление прави факта, че нямаш право на преглед при получаване. Не мога да си спомня при предишни поръчки от тях дали е било така.

Аз честно казано съжалявам дамата на телефона. Само с нея съм се свързвала до сега и май е само една. Като знам аз колко я натиснах и като знам, че не съм единствена, а тя е само посредник между нас и xpert.
Силно се надявам, тези на които им е хрумнала идеята да не поемат отговорност и да се опитат да ощетят клиентите си по този начин да бъдат глобени.  

PeachHoney Аз също съм хвърлила око на олиото на Олаплекс. До колкото четох навсякъде препоръчват да се ползва заедно с номер 6. Ще чакам и аз отзиви и скоро мисля да си взема цялата терапия.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 17:50 от Pinki

# 626
Един въпрос за Напура - някой ползвал ли е ампулата против косопад всеки ден, а не само след измиване? Стана ми чудно, защото при мен така Аминексил само след миене са ми нищоправещи, но като почнах всеки ден по половин ампула и видях сериозна разлика  Grinning
От гела на Давинес не виждам подобрение като го мажа всеки ден. Не очаквам чудеса, все пак се боря със следродилен косопад, но ми стана интересно  Simple Smile

# 627
Проведох и аз разговора. Директно ме отсвириха за вероятност да ми изпратят комплект - незнае ли какво ще получат, но ме били компенсирани с 10 лв.
Казах че директно отказвам цялата поръчка. Сега дано не ги чакам 2 седмици да върнат парите.

# 628
Леко оффтопик, но покрай безобразието с този сайт се сетих как през Юни Луфтханза ми канселира един самолетен билет, което взриви внимателно построената схема за нашата ваканция и доведе до купуване на 2 други самолетни билета, престой в хотел и трансфер между 2 летища. И за капак не ми връщаха парите и аз им звъня бясна... ледено учтива и зла Grinning И каката ми вика "а, до няколко седмици ще си ги получите ВЕРОЯТНО"! И аз "Екскюз МИ!?!??!" И тя: "А, не се безпокойте, доскоро беше къде къде по-зле! Покрай този Ковид някои клиенти чакаха по 6+ месеца!" И тук аз вече не издържах и избухнах в смях Grinning Grinning Grinning Горката жена, какво може да направи тя! Което ме подсеща, че аз мога да се завра в Интернет банкирането си и да проверя върнаха ли ги тези пари все пак или да им звъня да си хортуваме и смеем дружно отново Wink

PS Проверих... 5 седмици им е отнело на Луфтханза да ми върнат парите!

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 21:05 от Agent Provocateur

# 629
Аз вече имам товарителница и за Блонд абсолю, но в сайта на еконт е със статус "Очаква предаване към Еконт".

Общи условия

Активация на акаунт