Априлски бебчета 2022 - тема 3

• 39 679
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Моят работодател знае от седма седмица,в колектива съм от една година.Нито ми е съвестно,нито съжалявам че съм в болничен,но ми е втора бременност.С първата ми беше по съвестно,сега нямах търпение да имам почивни дни само за себе си.След две години майчинство и година с дребния преди вкъщи не съм оставала сама не помня от кога преди болничния 😁.Така че гледайте си бременността и въобще не си го слагайте на сърцето.

# 256
Здравейте, момичета днес по график се настаних в АГ и утре сутринта ми е процедурата. Минавам с две хубави новини. Първата, че нямам ковид 🥳 и по-хубавата, че от две пишлета минаваме на едно пишле и на една пъпна връв между краченцата на една госпожица. 💙💞💙💞💙💞💙💞 Радвам се многоо и се надявам да си остане така.

Аз на моите работодатели им казах още като започнахме ин витро, но трябваше да знаят, защото аз спрях и да ходя на работа още април при започването на инжекциите. Радвам се, че ме разбраха и подкрепиха.

# 257
  • Sofia
О, Krasi, супер!
Момченце и момиченце накуп 😍! Това е страхотно.
Стискам палци утре всичко да мине без проблем.

# 258
Красиииии:heart:HeartHeart новините ти са страхотни, стискам палци за утре Blush

# 259
Краси, страхотно 💙💓 Успех утре, всичко ще бъде наред!

# 260
Прекрасно 💗💙 Честито Краси!

# 261
Честито Краси! Стискаме палци и за процедурата утре!

Аз минавам само да се оплача от съседните ни. Имат куче, което редовно оставят само в апартамента по цели нощи и това животно НЕ СПИРА ДА ЛАЕ!! Това се случва поне 2 дни в седмицата - обикн точно почивните…. В момента е почти 1, детето ми се събуди от кучешкия вой и плака. Мъжа ми се опитва да го приспи, а съседите най-нагло казват, че не е тяхното куче и няма какво да направят. Същите съседи преди седмица имаха купон до 6:30 сутринта, от който детето се събуди окончателно в 4, а аз не съм мигнала изобщо. Иде ми да отида да спя в колата.

Ние също имахме куче до скоро (почина за жалост) и никога не е било такова нещо… обичам животните, ама това според мен е истински тормоз - и върху кучето, което е зарязано редовно само, и върху нас, които не можем да спим.

Контракции получих от нерви.

# 262
Краси, честити шаренки ❤️💙 Стискаме палци! Всичко да минава лекичко!
БМР, разбирам те! А не бихте ли могли да се оплачете на домоуправител примерно, за да им направят забележка? То това си е психически тормоз и несъобразяване с другите хора.

# 263
Кучето спря да лае в 6 сутринта. Аз приспивах детето 3 пъти през нощта и не можах да мигна. Дремнах малко от 6:30 до 8:30. Днес гости ще ни идват да черпим за РД на сина ми и имам да чистя, да готвя 😁 труден ден ще бъде.

Иначе опакахме се на домоуправител, на тях лично, в една вайбър група, която имаме на входа, но като цяло съседите тук са много пасивни и никой нищо не казва, не присъстват на събрания, даже домоуправителят сега се самоуволни и никой не иска да заеме мястото му, нито са съгласни да се наеме фирма и сега няма пари за тока на входа, та чакаме да го спрат, защото не се плащат сметки. Кучето снощи така лаеше, че със сиг се е чуло и на по-горните етажи - коридорите на блока кънтяха.

Замисляме се да продаваме и да си купим къща. Ама мн сложна работа е това особено с едно малко дете и второ на път

# 264
Краси, честито синьо и розово Blue HeartSparkling Heart Стискам палци за днес Hug
BMR, според мен можете да се обадите на полиция за нарушаване на обществения ред. В нашия блок съседите много често викат полиция когато някой тинейджър прави купон цяла нощ и намаляват музиката. Реално нямат право да шумят цяла нощ - нито куче, нито музика.....

# 265
В коя седмица се правят повторно пкк, урина, цитонамазка?

# 266
BMR много гадна работа е да имаш кофти  съседи, без значение с куче или не.. Под нас живее една двойка, момичето е редовно пияна, скандали, викане до сутринта, блъскат и аз не зная какво толкова има за блъскане в един дом. По фрапантното е, че в апартаменте живее 90г жена на легло бивша педиатърка. Понякога пускаха музика до сутринта и то на много силна уредба (уж не са заможни от къде я имат не зная).. Всичко се оправи с постоянно звънене в полицията. Ходих и пусках жалба, обясних, че не е нормално възрастна жена да търпи такава диващина. Е идваха полицаите всяка вечер, накрая ги глобиха и всичко приключи. За съжаление не можем да направим нищо за възрастната жена, защото майката на младежа е съдия изпълнител. Та изчезна ни и жалбата.. Поне не вфигат шум за сега..
За къща съм с две ръце, а за децата е рай двора.

# 267
BMR аз съм кучкарка обичам кучета, самата аз имам две, но това е вбесяващо. Отделно, че мъчат кучето Disappointed обаждай се, пускай жалби, скъсай им шортите, заслужават го.

Да ви кажа за къщата… ние от 4г. живеем в къща, ами същата работа като в апартамен, но някак по разстлано в пространството. Съдеда до нас има 4 старопланински кучета, има нощи, в които се замислям да си взема кучегон, за да ги накарам да млъкнат… съседката с/у нас има едно сладко куче, което е мега своенравно и като си реши започва да лае без да спира с часове. Другия ни съсед се занимава с коли, няма събота, в която да не включи винтоветра в 8:00. Може би тези неща на някой няма да му накриеят шапката, но мен ме побъркваха в началото. Вече свикнах, но… и в къща, и в апартамент все има откачалки. Предвид, че 30г съм живяла в Люлин, където в 3:00 някой решава, че ще слуша Азис на макс и ще пее с него-на макс Joy
Иначе за деца е смазващо разкошно, батут, басейн, догодина ще правим площадка с пързалка, люлка и пясъчник…рай е. Аз си гледам и градина-био храна Heart Eyes

# 268
Жоржи, звучи супер да си имаш къщичка. Точно за това си мечтаем и ние. Вашата къща как е купувана - на старо, нова или сте си я строяли вие? Много се чудим какво да направим.. но миналата година в локдауна страшно много ми липсваше дворче. Представям си как каним приятели на барбекю, как празнуваме детски рождени дни. Гледаме подправки и разни лесни за отглеждане зеленчуци. Въобще идилия. Някой ден се надявам да я осъществим.

BMR аз съм кучкарка обичам кучета, самата аз имам две, но това е вбесяващо. Отделно, че мъчат кучето Disappointed обаждай се, пускай жалби, скъсай им шортите, заслужават го.

Да ви кажа за къщата… ние от 4г. живеем в къща, ами същата работа като в апартамен, но някак по разстлано в пространството. Съдеда до нас има 4 старопланински кучета, има нощи, в които се замислям да си взема кучегон, за да ги накарам да млъкнат… съседката с/у нас има едно сладко куче, което е мега своенравно и като си реши започва да лае без да спира с часове. Другия ни съсед се занимава с коли, няма събота, в която да не включи винтоветра в 8:00. Може би тези неща на някой няма да му накриеят шапката, но мен ме побъркваха в началото. Вече свикнах, но… и в къща, и в апартамент все има откачалки. Предвид, че 30г съм живяла в Люлин, където в 3:00 някой решава, че ще слуша Азис на макс и ще пее с него-на макс Joy
Иначе за деца е смазващо разкошно, батут, басейн, догодина ще правим площадка с пързалка, люлка и пясъчник…рай е. Аз си гледам и градина-био храна Heart Eyes

# 269
О,не заменям къщата за нищо.Преди пет години се преместихме в родната къща на мъжа ми.Родителите му са починали преди много години и почти 30 години не беше живяно в нея.Но първия етаж е камък,втория и третия тухла.Направихме цялостен ремонт на първия,сменихме тръби и кабели,изолации,дограма,вътре всичко ново и стана супер.Двора стегнахме и заравнихме,разрушихме бараки де що има и засадихме овощна градина,малка оранжерия и разбира се детски кът.Остана място и за цветя и беседка.Много труд вложихме и средства,но си заслужаваше.Миналата година почнахме и втория етаж и покрива,но още работа си има и там.Третият ще е след години.И аз живях в Люлин 2 5 години,но с кротки комшии.Тукашните са възрастни от трите страни,само едните са млади и диви.Като прекалят с купона,пускам ролетните щори и се спи без проблем.Не я заменям за нищо къщата.

Общи условия

Активация на акаунт