Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 658
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Амбърче, да  ти е жив и здрав младежа!

# 181
  • София
Да е честито името му, да е честит и той!

# 182
  • София
Здраве и много късмет на именика и от мен!

# 183
  • София
Честит да е младежа, Амбърче! Heart
Виви, добре си се завърнала! Heart
Ние за бала говорим чат-пат Simple Smile Почнахме да се оглеждаме за рокля. Ще видим каква ще я свършим. За почерпката изобщо няма идея. Аз искам да е нещо тип коктейл, а не кръчми и софри. Не знам къде да се насоча, идея си нямам, а и не се знае изобщо как ще бъдат нещата тогава. Накрая ще наема някъде място за партита и ще си събера хората Wink
Галена?!?! .. направо съм... Scream

# 184
Честито на патерица и от мен на Светльо! Да е жив и здрав!
Честит празник и на днешните празнуващи!
Само лекичко ви следя, тези емоции ни бяха на дневен ред преди година Simple Smile

# 185
  • Русе
Бети, нека Косьо ни бъде агент. Казвай как вървят нещата при него, че да се ориентираме навреме Simple Smile

# 186
И ние сме до никъде с бала, а аз почнах да се притеснявам, че досега не съм купувала костюм и не знам изобщо дали ще стане бързо или се провлачва във времето като балните рокли.

# 187
  • България, София
Честити  да са днешните именици! Да бъдат здрави и благословени!
Честит празник на всички бургазлии, рибари и банкери!

Бети, ще бъде много полезно да споделиш опита с организацията на това важно събитие.
Нищо не съм мислила още, с нищо не съм се захванала, а времето си тече. Започвам да се плаша да не увисна с нещо и после да ме е яд.

# 188
  • Пловдив
И ние нищо не сме гледали за бала. Смятам, след НГ, да замъкна набора в някой МОЛ и да се огледаме какво се предлага и той как точно се вижда облечен на бала. И да пробва, евентуално нещо.
Досега освен дънки, анцузи, суитчери и маратонки, друго не е обличал. Аааа, и униформената на училището риза на празници.
А е и огромен - 2 или 3ХЛ -почти 2метра и 120кг. Знам, и че с обувките ще имаме проблем -47 номер. Уффф!

# 189
И ние нищо не сме гледали за бала. Смятам, след НГ, да замъкна набора в някой МОЛ и да се огледаме какво се предлага и той как точно се вижда облечен на бала. И да пробва, евентуално нещо.
Досега освен дънки, анцузи, суитчери и маратонки, друго не е обличал. Аааа, и униформената на училището риза на празници.
А е и огромен - 2 или 3ХЛ -почти 2метра и 120кг. Знам, и че с обувките ще имаме проблем -47 номер. Уффф!
Dizzy Face Моичкия значи е "бръмбърче" спрямо него! Към 176-178см, S размер на повечето серии, панталони/дънки 28 стават с колан. Поне е малко по-широк в раменете от брат си, че има все някакъв шанс да влезе в нещо готово... Ама ще видим.
От днес са на училище, още не е стигнал, обаче Wink

# 190
  • Русе
Бенджи, голямо момче си имаш Simple Smile По мъжките магазини има номерация. Аз се притеснявах за моето, че е ниско и кльощаво, а веднага се намери размер. И с обувките беше така. Успех Hands Pray

# 191
  • София

Бенджи, като намерите най-вашите магазини за обувки и костюм на бъдещия XXL абитуриент, сподели опит, за да се възползвам и аз. Simple Smile

Моят младеж продължава да учи онлайн за момента. Планът е да не се връщат на училище присъствено скоро.
Какви времена, а? Да смяташ ученето в клас за губене на време...

# 192
  • Русе
Какви времена, а? Да смяташ ученето в клас за губене на време...
 Надали някой смята така. Обаче има една приказка
"Кажи ми и аз ще забравя. Научи ме и ще запомня. Накарай ме да го направя и ще се науча."
 Проблемът е,че системата не се е променила много в тази насока от столетия. А децата ни са 19 годишни в един нов и много по-динамичен свят и не е толкоз необичайно,че не искат да стоят на един стол часове и да слушат.

# 193
Девойката е на училище от днес. Има сертификат и няма да се тества. Естествено, че не искаше да ходи - класно имат тази седмица по БЕЛ. Иначе с бала напреднахме - капарирахме рокля. Сега се търсят обувки за да могат да я подкъсят, колкото трябва. Шофира вече самостоятелно /все ми прескача сърцето, като каже, че ще излиза с колата/. Нещо обаче, курса на който сме я записали по БЕЛ не върви. Не разбирала, какво обяснява господина / ха сега де!!/. Пишат някакви уводи, на които тя все има 4-ки. Записах я днес за изпит по английски - таксите са батални...

# 194
  • София
Здравейте,
Амбър да ти е жив и здрав именика,нека му се чува името високо и надалеч!
Ние сме с  две деца в присъствено обучение от денс. Simple Smile На малкия всички са в клас/6 клас/,наборката се връщат към 20 деца,другите остават онлайн по собствено желание.
С бала напредваме-купена рокля,капариран фотограф,запазен гримьор и фризьор и днес гледахме ресторант,който е много близо до нас.
Чакам наборката да си напише мотивационното писмо и CV и сме готови да пускаме кандидатурата в желания от нея университет в Холандия.
Малко ще е натоварена тази година...съня не ми достига въобще Rolling Eyes  Flushed

Общи условия

Активация на акаунт