Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 072
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
То и изпити много не би трябвало да има. Нали в повечето специалности приемат с ДЗИ?

# 361
Изпити в СУ има само за медицина, фармация, специалностите във факултета по математика и специалностите във физически факултет. За всички останали специалности се ползва ДЗИ и приемни изпити от СУ няма.

# 362
  • София
За математиката питах, да. Simple Smile

# 363
  • София
С аутфита за бала сме на кота 0. Преди Коледа влязох в "Теодор" . Жената беше много лежерна, каза, че зареждали за абитуриенти през март.  Зарадвах се, взех визитка и си тръгнах. До март си имам оправдание да не мисля по този въпрос.

# 364
  • Русе
С аутфита за бала сме на кота 0.
Ние сме на кота под 0. Никой не се интересува. Ако не е баща му, който подозирам ще иска като другите,най-вероятно нямаше да отразя изобщо събитието. Не ми влиза в обхвата на интересите и това е. Няколко фирми искат да му шият, но от него зависи зали ще се организира.

# 365
  • София
Май сме готови за бала Simple Smile
Часовете за грим и фризьор са записани. Роклята на абитуриентката е избрана и вече се шие. Съвсем случайно се сдоби и с обувки - подарък от братовчедка и.
Още се чудя дали да събирам роднините, но в най-скоро време трябва да взема решение и да резервирам място.

# 366
  • Русе
Онлайн пробна матура тази седмица за желаещи

https://www.moreto.net/novini.php?n=452401&fbclid=IwAR2pR94d … rQneVivdur3ELJnV4

# 367
Здравейте, братовчед ми гледа СУ. Някъде пише ли дати за кандидатстване?

# 368
  • София
Само ресторант съм резервирала за бала.
Собственикът (съпруг на моя приятелка, значи - и мой приятел) се смя много като му се обадих в началото на декември. Ама като четох тук из темите, чак се притесних, че много закъснявам с организацията и току виж ресторантите в София свършат. Simple Smile
Иначе - мястото е много специално за нас. В този ресторант мъжът ми е събрал приятели, за да почерпи за раждането на Иво, затова и там  отпразнувахме и 18-тия му рожден ден. И решихме че ще е чудесно там да отбележим и прелистването на новата страница в живота му.

# 369
  • Чикаго / София
Ехаааа вие за бала се готвите. Дени въобще не се интересува от него и не иска и да чуе за каквито и да било подготовки. Не знам кога ще е, когато му дойде времето - две-три седмици преди датата Joy И датата не знам.

# 370
  • столицата
Нищо не сме подготвили за бала.Зное дата, място. Платила е капаро

# 371
  • Русе
Тази седмица ще плащаме ресторанта за бала, както и албумите. Късно снощи бях информирана. Както и някакво събиране на класа на вила, но той пак категорично отказа да се събира с класа. И албум не искал, ама го натиснах.

Проведохме снощи и разговор относно бъдещите намерения. Много е объркан, не знае точно какво иска, но и отговори не търси Sad

# 372
Нищо не сме подготвили за бала.Зное дата, място. Платила е капаро
При нас е абсолютно същото. Единствено вече се е ориентирал кой ще е университета, в който ще продължи обучението си, но специалността тепърва предстои да уточни.

# 373
  • София
Вие пак някаква дата знаете.... аз и това не знам Dizzy Face

Той със зор и ежедневните дрехи купува, а за костюм хич не ми се и мисли къде, кога и как ще се случат нещата.
3-4 юни, някъде там. Ама точно коя дата, нямало значение. 😃
За СУ - в план-приема за тази година като балообразуваща има оценка от изпит по АЕ, НЕ, ФЕ и т. н., така че изпити трябва да има. И аз чакам дати за предварителна сесия, да я запиша моята за изпит по АЕ.

Последна редакция: вт, 11 яну 2022, 13:22 от yovanka

# 374
Здравейте и от мен : )
Последното ми включване при вас беше, когато наборите бяха 7 клас Simple Smile
Сега с новите вълнения се надявам да съм по-редовна. 
Подготовката за бала на дъщеря ми до момента се свежда до запазен час за гримьор и фризьор. Заведение резервирах по телефона, тези дни ще платим капаро. Много исках събирането с гостите да е в деня на бала, но няма да се получи така. Викат ги за фото сесия в 15:30 ч и просто няма кога. 
Относно СУ, моята информация е, че за повечето специалности приемни изпити няма да има. Ще се кандидатства с оценките от матурите и общия успех от дипломата...?

Общи условия

Активация на акаунт