Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 077
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
Пожеланието за здраве тази година е много актуално.  Да се кара леко и скоростно,че да си заминава и да не повтаря.

Наборът тази година имаше свободата да кара Новата Година самостоятелно, докато ние посрещахме Годината под върховете и редувахме освежаващи разходки в планината с горещи бани. Водехме си и докорка за всеки случай в пълно снаряжение. Снощи се прибрахме . Нямаше поражения в къщи. Даже миялната беше подредил доста по-старателно от мен.

# 346
  • София
Леко протичане на вируса при всички заразени!
При нас има немалко карантинирани паралелки - както в училището като цяло, така и във випуска и провеждането на присъствено обучение става сложно  - едни класове са на училище, други - у дома, а за сборните часове по втори чужд език се събират по няколко деца, останалите са карантинирани. При това в АК немалък брой ученици са ваксинирани. Нашите чакат тест на дете от класа и ще видим дали от утре и те няма да са в карантина.

# 347
  • Чикаго / София
Честита, здрава и нормална да ни е новата година! Много успешна да е за наборите!

Ние всички в нас изкарахме Ковид по празниците. Тръгна от Лъчезара, която се разболя баш на Бъдни Вечер и така си изкарахме празниците в нас, падайки един по един в битката с Ковид. Завършихме с Дени, която прояви симптоми на 31 Декември. Вече всички сме добре. Много леко го изкарахме, като обикновена настинка.

Много болни има, почти всеки с който се чуем е болен, или е бил болен. Поне повечето го карат леко.

Бързо оздравяване на всички болни!

# 348
Някой знае ли дали от МОН вече са утвърдили образците на документи за ДЗИ през учебната 2021/2022 година? Става въпрос за:
   - Заявление за явяване на ДЗИ;
   - Инструктаж на зрелостника за ДЗИ през учебната 2021/2022 година.
Питам защото все още няма яснота дали тази година изпитите за ДЗИ ще са на модули, както беше миналата година!

# 349
  • София
Оммммммм…

# 350
  • гр.Варна
   И вино,мноооогооо вино.

# 351
  • София

Е, все пак пита за първи път тази година Joy

Честита нова година, момичета. Пожелавам да е по-добра от миналата.

# 352
  • София
Момичета, правите ли вече някакви подготовки за предстоящия бал?

Дочувам, че някои моми вече имат рокли за заветния ден. Аз като майка на момък още с нищо не съм се захванала.
Имате ли идея в кои магазини може да се накипрят младежите? Ама си го представям така- влизаме, пробва каквото трябва, купуваме и излизаме.
Да стане от раз. Simple Smile

# 353
  • Русе
Моят младеж е облечен вече. Точно така се получи при нас. Влязохме, пробвахме, тръгнахме си с всичко, което трябва. Виконте е магазина, от който напазарувахме. Не знам дали имат по другите градове.
Имаме и избор на заведение и трябва да се разходя до там да питам за условията.

# 354
  • София
Нищо не сме правили още за облеклото за бала. Човекът не искал костюм. Какво иска не е ясно. Като си го познавам, тегава ще е тая работа с обличането и пазаруването.

# 355
  • София

Имате ли идея в кои магазини може да се накипрят младежите? Ама си го представям така- влизаме, пробва каквото трябва, купуваме и излизаме.
Да стане от раз. Simple Smile

Ей така при нас. От Monni. Едва го спрях да не купи и обувки, че да пообиколим още малко. След мола направо минахме през кварталното заведение, където сме редовни, и запазихме едното помещение за съответната дата. И така, готови сме за по-малко от час. Добре, че останаха обувките! Sweat Smile

# 356
  • sofia
Вие пак някаква дата знаете.... аз и това не знам Dizzy Face

Той със зор и ежедневните дрехи купува, а за костюм хич не ми се и мисли къде, кога и как ще се случат нещата.

# 357
Ние сме до никъде, признавам си. След два месеца ще подава документи за кандидатстване и това ни е на дневен ред , но ако се бавим костюма вероятно ще си го купува и избира сам, защото няма как никой да влезе с него заради ЗС.

# 358
  • София
А кога ще обявят датите на изпитите в СУ? Гледах, че миналата година е имало някакви още през април, после май, покрай баловете, юни май е нямало...

# 359
  • Русе
Март отваряли новата кампания

Общи условия

Активация на акаунт