Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 103
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, два дни нямах време да ви чета, сега наваксвам.
 Да сменя минорния тон: Вчера разбрах, че приятел на сина ми е приет в Йейл! От "неелитно" държавно училище. Не знам подробности, моят не е говорил още с него, от учителя му разбрах. Много, много се радвам за такива деца! Не всички са мързеливи и неориентирани. Simple Smile Това дете специално е изключително упорит и трудолюбив, но същевременно е много усмихнат, контактен и забавен. От всичко по много , дето се казва.

# 286
  • Русе
Не всички са мързеливи и неориентирани. Simple Smile
 Някои не са мързеливи, а погрешно ориентирани .
   Иначе да, в семейството ми имаме вече почти завършил Иейл  от държавно училище(МГ - Бургас), вече е четвърта година. Той искаше Оксфорд, но не му отпуснаха стипендия. Защото в тези университети има и такъв момент. За Иейл получи.Сега малко недоволства за стажа , който е в някаква престижна финансова фирма в Манхатън. Обаче той искаше да е анализатор, а пък бил не знам си какъв, не запомних. Но той е доста талантлив математик.  
   Има разбира се изключително упорити и целенасочени деца. Докато беше състезател Светослав, срещнах невероятни деца в отбора - имаме бъдещ лекар и ветеринарен лекар(спортното училище)
  Въпросът е какво да правим с нашите деца. Светослав никога не е бил мързелив, винаги е имал цели и се е борил за тях. Обаче неговите цели, не винаги ги одобрявам, и не са в негов интерес . В момента целта му е финансова независимост веднага.А не е като да е лишаван от нещо материално.Уредил си е и работата.
  При него има е нещо в характера. Иска да е първи и според мен малко го е страх от провал.
Скрит текст:
Спортът и годините там като че ли имаха обратно въздействие на общоприетото. Доста години беше звезда и номер 1 , възлагаха му надежди за световно ниво. Всичко му ставаше лесно, с труд, но успехите идваха веднага и сигурно. На 10 години правеше елементи, които на другите костваха много години труд. Мисля, че още не може да преодолее страха от неуспех и разочарование.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 07:54 от A m b e r

# 287
  • София
Не всички са мързеливи и неориентирани. Simple Smile
  Някои не са мързеливи, а погрешно ориентирани .

Амбърче, аз за моето говорех. Simple Smile Не вярвам да има по-мързелив, неамбициозен и "заспал" младеж от него. Много си го обичам, но мога да полудея с него. В последната година дишам дълбоко и се стремя да гледам филосовски на нещата. И пия вино.
  Но пък много се радвам за другите- и тези в темата, и тези в реала. И сега с нетърпение чакам да почат да споделят- кой, къде. Хубаво ми е! Simple Smile

# 288
  • Русе
Не вярвам да има по-мързелив, неамбициозен и "заспал" младеж от него.
Ама те умните често са така. То племенникът , ако не беше майка му да го подгони от 6 клас, щеше най-вече да играе баскетбол и да се разхожда по плажа предполагам.
   И в темата има за хвалба. Ирина си трае, но ще имаме повод за поздравлиния. И други ще има.

Въпросът е обаче ако можем да открием и подкрепим възможно най-добрият избор за неоринтираните , че вече нямаме толкова възможност, а няма как да не искаме.

# 289
  • софия
Днес моята дъщеря става пълнолетна.Пожелавям  ѝ  да бъде много здрава и щастлива и  животът ѝ  да  е красива приказка!

# 290
  • Русе
Днес моята дъщеря става пълнолетна.Пожелавям  ѝ  да бъде много здрава и щастлива и  животът ѝ  да  е красива приказка!
  Така да бъде. Нека заедно с Габи се радвате на всеки един ден много години напред.  Flowers Bouquet CakeChampagne

Ако още го иска ,мога да ви изпратя зетя. Само здрава ръка му трябва. Не яде много

# 291
  • Русе
Габелас, да ти жива и здрава, много успешна и най-вече ориентирана Simple Smile (в духа на темата и предстоящите избори на наборите)

# 292
Честит празник на рожденичкаат! Да ви е жива и здрава!

# 293
  • София
Честита рожденичка! Да е здрава, успешна и щастлива.

# 294
  • София
Честита да е! Пожелавам ѝ усмивки и сбъднати мечти! Heart

# 295
  • софия
  Така да бъде. Нека заедно с Габи се радвате на всеки един ден много години напред.  Flowers Bouquet CakeChampagne

Ако още го иска ,мога да ви изпратя зетя. Само здрава ръка му трябва. Не яде много
Пращай! Моментното  ѝ хоби е да готви гурме. Не е важно да яде много, важно е да дегустира.Yum

# 296
  • София
  И в темата има за хвалба. Ирина си трае, но ще имаме повод за поздравлиния. И други ще има.
Лелее, Амбърче. Аз защо не знам, че имам да се хваля? Нямаме с какво да се похвалим, за съжаление, освен с покрито ниво по АЕ, но то беше отдавна. По същество нямаме нищо интересно. Дори още не е кандидатствал никъде младежът. Blush

# 297
  • София
Чета, чета... После защо ни побеляват косите, а?

# 298
  • София
Честита да ви е пълнолетната госпожица   Gabelas. Hug Flowers Hibiscus
Да е здрава и да сбъдва мечтите си с лекота!
Ние оше пуйчим над мотивационното писмо Close
Всичко друго е преведено,качено и готово за кандидатстването.
Нещо ми  киселее,но не казва причина,уж се старая всичко да й  е ток а жици Confused
Малкия в момента ми гаси тока с неговия учебен процес ,та не съм на център да се включа адекватно по никоя тема No Mouth Rage Triumph

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 16:41 от Enigma

# 299
  • Русе
И съм установила: Това момчетата, нямат нищо общо с момичетата. Причина и следствие са непонятни неща за тях, както и много други. Поривите им не подлежат на обяснение, различно от- Защото така- даже това е бая изчерпателно и многословно. Ако съдя по опита ми с пораснали момчета - общо взето няма голяма разлика, освен че някои се научават да изпълняват за да не им се стъжни живота.Иначе, ако не ги стреснеш докат се пред компютъра са доста мили и грижовни. Но ако са пред компютъра и им поискаш обяснение или недай боже, ги накараш нещо - все едно да измъкнеш кокъл от устата на гладно куче.

Общи условия

Активация на акаунт