Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 005
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
...Опреснявам за момента - Подаване на заявления за допускане до ДЗИ/ДИППК
издаване на служебни бележки  03.02. –  18.02.2022 г.
Thinking Това значи, че тази седмица трябва да се подават, щом служебните бележки са след 10 дни.
Отивам да ровя, не ми харесва!
 Туй всичкото е на един ред. Значи подаване и бележките трябва да станат от 3. 02.  Делта Т - подаване заявление и издаване на служебни бележки клони към 0. Ти, Пенева ще разбереш.

# 511
  • София
Приятел на сина ми беше при нас за изследвания миналата седмица, че и той ще заминава за Москва.
Емонка, да кажеш после дали е успяло момчето. Аз нещо не мога да намеря читава група на кандидатстуденти или студенти в Русия. Има една във фейса, дето се пише 2 пъти годишно...
За тия подробности с матурата няма ли да кажат в училище?

# 512
  • Русе

Би следвало те да организират процеса. Все пак сигурно в училището ще се издават тез бележки. На онлайн родителската среща, класната прочете с ракетна скорост туй изречение и когато искахме подробности смутолеви нещо за сайта на МОН.  Та би трябвало, ама открай време съм разчитала с по-голям успех на форума за навреме и точно информиране.

# 513

Би следвало те да организират процеса. Все пак сигурно в училището ще се издават тез бележки. На онлайн родителската среща, класната прочете с ракетна скорост туй изречение и когато искахме подробности смутолеви нещо за сайта на МОН.  Та би трябвало, ама открай време съм разчитала с по-голям успех на форума за навреме и точно информиране.
Амбър, коригирах си поста назад, виж там за служ.бележки.

Аз на училището на големия син разчитах за всичко по сроковете, но тук за набора - не смея! Ще ме информира на 18ти, че е получил служ.бележка за ДЗИ по избор - английски и толкова.... на мен ми е важно да се обмисли добре дали и (ако трябва) кои ДЗИ по желание да се заявят.

# 514
  • Русе

ПП: Проверих датите 03.02. –  18.02.2022 г. е периода за "Подаване на заявления за допускане до ДЗИ/ДИППК,
регистриране на заявленията в софтуерния продукт и издаване на служебни бележки"
А срока "до 17.05.2022 г." е за "Допускане до ДЗИ/ДИППК и издаване на служебни бележки за допускане" и за "Обявяване на списъци с разпределението на зрелостниците по училища, сгради и зали"

ПП: Внимание - тази бележка от 17,05, е за допускане до изпита и служи за "пропуск", не трябва да се губи в никакъв случай! Сканирана цветно с високо качество, ако случайно между ДЗИ се загуби са се ползва, чеееее...
  Благодаря за усилието. Цитирам го, че да се вижда.

# 515
  • столицата
При нас само задължителният минимум ще е- БЕЛ и НЕ. Енергоспестяващо. За другите три профила би трябвало да положи повечко усилия, а не е необходимо.
ДЗИ-тата не влизаха в  общия успех от дипломата, нали? Само средноаритметичното от средноаритметичните от задължителни и от профилиращи?

# 516
  • София
Ох, не може ли тези бележки да си ги качват в телефоните,  нещо като електронните сертификати. Егати чудото, ако не е на хартия.

# 517
Предходните две години можеше бележката да е на електронен носител. Тази година не са ми попадали инструктажите, но не съм ги и търсила поради липса на време. Скоро ще поправя този пропуск.

# 518
  • Чикаго / София
Ехаааа, каква голяма група се е събрала за Нидерландия! Дано всеки бъде приет там, където иска да е.
Дени се отказа за Нидерландия. Специалността и там се преподава на холандски и няма смисъл тепърва да го учи. За магистратура може и да се пробва, тя е на английски.

# 519
Знам, че вече може да Ви става досадно с този въпрос, но някой може ли да покаже как изглежда образеца на заявлението за допускане до ДЗИ? Питам защото все пак изпитите за ДЗИ на децата ще са по нови правила и все пак може да има някаква промяна в образеца на заявлението!

# 520
  • София
Както и да изглежда заявлението, едва ли ще изисква някакви специални знания и/или предварителна подготовка, за да се попълни.

# 521
  • София
Знам, че вече може да Ви става досадно с този въпрос, но някой може ли да покаже как изглежда образеца на заявлението за допускане до ДЗИ? Питам защото все пак изпитите за ДЗИ на децата ще са по нови правила и все пак може да има някаква промяна в образеца на заявлението!
Не Ви ли работи гугъл? И да, адски е досадно вече.

# 522
  • столицата
Много сте неотзивчиви значи😉

# 523
  • София
Похвалвам се с първи прием във Фонтис в Айндховен. До 1 юни трябва да представи IELTS. После и дипломата. Този университет му е второ желание. Първо му е Бреда, а трето Саксион. От тях още няма отговор.
Поплаках си тайничко да не ме види детето.

# 524
Честито! Дано скоро дойде потвърждението и за първото желание!

Общи условия

Активация на акаунт