Стара Загора 17 - Вечните щастливи усмивки...

• 12 825
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Сватя, ако се видим преди Никулден, може да се сдобиеш с един чифт за снахата. Пак са домашно плетени Wink
Сватя, надявам се да ве видим преди Никулден. А чорапи не носи - снощи бабите измъкнаха отнякъде един чифт, закърпихме положението.

# 91
  • Стара Загора
Днес по обяд...? Накъде...?
Светотатство ще е да не употребим хубавото време навън...

# 92
  • Стара Загора

Ако сте навън моля някой да ме уведоми на смс, че аз съм на зъбар и после мисля малко да изведа Славун навън.

# 93
Ах, колко е сладък тоя Слави, бе ... Grinning Heart Eyes
Аз тия дни пак изчезнах щот нали знаете-понеделник туй, вторник-онуй, пък днеска мама има рожден и имен ден. Ама утре-нема къде да ми избягате, ще ви следя Laughing

# 94
  • Стара Загора

А дали ще става за Бирхала? хубаво ми се струва времето...
Някой излизал ли е?

# 95
Ами май аз ще се класирам. Злати иска да си остане у дома, но днеска се поядосах доста из дебрите на НОИ, така че ще се радвам да се посмея малко. Дори и за моя сметка, както най-често се случва напоследък, де.

# 96
  • Стара Загора
Ами май аз ще се класирам. Злати иска да си остане у дома, но днеска се поядосах доста из дебрите на НОИ, така че ще се радвам да се посмея малко. Дори и за моя сметка, както най-често се случва напоследък, де.
Надявам се че сте се насмели за твоя сметка и утре и аз да се присъединя към вас.  Laughing

# 97
  • Стара Загора
...ще се радвам да се посмея малко. Дори и за моя сметка, както най-често се случва напоследък, де.

Айди, айди... Сакън... Най-често простотията е повсеместна... Както днес например... Чак Жадиния се възмути... А Херолайн не моеше да смогне да запушва ушенцата на Слави и Сержи... Оплакваше се, че нямала 4 ръце...

# 98

http://www.dnes.bg/article.php?id=29536

http://www.vbox7.com/play:b087dd48?r=be4a88c34428acaa&m=3735

Последна редакция: ср, 08 ное 2006, 21:01 от ИвА_АвИ

# 99
Момичета ИЗДИРВАМЕ Емилиян. Моля ви погледнете снимките, дали не сте го виждали някъде?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=140192.new#new

# 100
  • Стара Загора
Туй като комшийката на свекито ми Mr. Green Само дето комшийката на свекърва ми е жена с две големи деца и мислела, че червата и къркорели Shocked Rolling Eyes

# 101
  • Стара Загора
Чак Жадиния се възмути...

Ами ти се оля с глупости днес... ако бях вулгарна като теб щях да ги опиша  Mr. Green

# 102
  • Стара Загора
Чак Жадиния се възмути...

Ами ти се оля с глупости днес... ако бях вулгарна като теб щях да ги опиша  Mr. Green

# 103
  • Стара Загора
Ще пиете ли кафе днес на Бирхалето?

# 104
Леле, явно много интересни неща съм пропуснала Joy
Верно, ще пиете ли днес кафе на Бирхалето?

Общи условия

Активация на акаунт