Добър ортопед в София?

• 11 643
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Не препоръчвам Сашо Асьов.
Преди 5 години Сашо Асьов ми направи операция на рамото, която в последсвие се разбира, че е била абсолютно не нужна.
Операцията не беше спешна или належаща, но въпреки това Сашо Асьов не предложи да изчакаме 20 дни, а насрочи операция за следващия ден.
Случай като моя след мен видях много и в дори по лошо състояние и всички без операция са в перфектна кондиция.
До ден днешен заради огромната грешка на Сашо Асьов или може би алчността му да ме оперира, аз имам проблеми с рамото и има някои дни в които ми идва направо да си отрежа ръката.
За да си лекар е призвание, това по никакъв начин не отговаря за Сашо Асьов.
Да лъжеш и да бързаш да правиш операция е само присъщо за безкрупулен касапин, без нищо човешко и нормално в този човек.

# 16

Бях опериран от Доц. Сашо Асьов без да има реална и истинска медицинска причина.

Към онзи момент, мислех че съм оставил здравето си в ръцете на професионалист. Всъщност бях осакатен и използван за източване на здравната каса.

За съжаление медицината свършва там където се появяват парите.Случай като моя се лекува НЕоперативно или поне се прави ядрено-магнитен резонанс.
Доц. Сашо Асьов обаче, мигновено реши да ме оперира  на следващия ден, само от една рентгенова снимка.

Просто някой реши, че парите тежат повече от етиката!!!

Всички знаем колко са високи цените на подобни операции, затова ни слагат под ножа - не за да ни лекуват, а да осребряват, все едно сме някакви банкомати. Този човек ме разряза, не защото беше нужно, а защото му се плащаше.

Нямаше диагноза, имаше сметка.
Под упойка направиха сделка.
За тях няма пациенти, пациентите са транзакции, но сметките ги плащат пациентите с тяхното здраве и здравната каса.

Под маската на Доц. Сашо Асьов не стоеше лекар, а хищник търговец, който безкруполно правеше оборот с нож в ръка.

Общи условия

Активация на акаунт