Добър ортопед в София?

• 11 643
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте!

На 22г съм, след изследване с ЯМР установиха, че имам рядко изкривяване на шийните прешлени.
GP-то ме насочи към ортопед и ми препоръчаха болница Бойчо Бойчев в Горна баня.
Имате ли мнение за тази болница и специалистите там или за други ортопеди?

# 1
Здравей, нямам идея за болницата, но мога да ти препоръчам ортопед-травматолог Иван Гьорев. Преди беше в държавна болница, но сега мисля че се е преместил в частна. Мога да ви дам негов номер и имейл

# 2
Здравей, нямам идея за болницата, но мога да ти препоръчам ортопед-травматолог Иван Гьорев. Преди беше в държавна болница, но сега мисля че се е преместил в частна. Мога да ви дам негов номер и имейл

Здравейте, записах час при доц. д-р Сашо Асьов, доста хора са доволни от него. Ще споделя мнение за него по-късно, тъй като виждам, че във форума темата последните години не е особено активна.

# 3
Ако е за смяна на става, д-р Неди Цекулов към Отделението по ортопедия и травматология-МБАЛ Скин Системс.

# 4

Здравейте, записах час при доц. д-р Сашо Асьов, доста хора са доволни от него. Ще споделя мнение за него по-късно, тъй като виждам, че във форума темата последните години не е особено активна.

Бихте ли споделили мнение? Как мина прегледа, лечението? Имаше ли опити за нерегламентирана търговия Simple Smile ?

# 5
Здравейте!

На 22г съм, след изследване с ЯМР установиха, че имам рядко изкривяване на шийните прешлени.

В никакъв случай не стъпвайте в тази болница и най-вече при доцент димитров и професор георгиев! На нас гледат като на касички и нищо друго.

# 6
Здравейте, първо се извинявам ако не е тук мястото в което трябва да задам въпроса си
Искам да попитам за мнения за мнения за ортопеди
д-р Алексиев- София
д-р Гоновски Пловдив
Става въпрос за дете на 7 години, което има поставена диагноза късо ахилесово сухожилие и плоскостите, насочиха ни към операция след 2 години опити със супинатори. Имаме консултации и с доц. Пачева от Пловдив - невролог ( ако може мнения и за нея).
Благодаря предварително

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 13:39 от MegiGD

# 7
д-р Кехайов от клиниката в Горна Баня, се занимава с детска ортопедия.
Само на преглед сме ходили, но ми направи много добро впечатление.

# 8
д-р Кехайов от клиниката в Горна Баня, се занимава с детска ортопедия.
Само на преглед сме ходили, но ми направи много добро впечатление.
благодаря

# 9
Здравейте!

Здравейте, интересувам се как се разреши вашия случай, кои специалисти посетихте и какво лечение предписаха?

# 10
В никакъв случай не ходете при д-р Асьов. Пълен мошеник и измамник. Оперира хората за пари и не го интересува здравето на хората. Аз лично пострадах от този лъжец преди 4 години.

# 11
На този доктор баща му ме оперира за пари буквално, д-р Сашо Асьов
Нямах никаква нужда от операция и ме излъга че е необходима операция. Вече 5 години страдам заради тази операция. Най вече не мога да си проста факта, че бях излъган по толкова долен начин.
Дано да е изкарал хубави пари от моята операция. Не знам що за човек трябва да си за да оперираш и да не те интересува качеството на живот на този човек до края на живота му, за да може ти да вземеш няколко хиляди лева. За мен Асьов е пълен измамник и ме оперира за да вземе парите. След това се покри и ме избягваше изобщо да говори с мен. Не препоръчвам Асьов за доктор в никакъв случай. Бъдете здрави

# 12
За мен д-р Сашо Асьов е пълен измамник и лъжец. Не препоръчам.
Имах леко извадена ключица, при което ме насочи на следващия ден за операция, без да се изчака и да се установи дали наистина има нужда от операцията. Минаха 4 години от операцията и се запознах с 5 случая като моя, които бяха много по зле от мен. Без операция и всичките 5 от тях нямат никакъв проблем след 20-30 дни след травмата. Аз до ден днешен имам огромни проблеми с рамото и ключицата посредством тази операция. Ходя на рехабилитации и масажи постоянно, правя снимки и ЯМР и нищо не помага. Така че в никакъв случай не съветвам никой да се доверява на д-р Сашо Асьов, защото най малко което можеше да направи е да изчакаме няколко седмици и да видим дали съм наистина за операция или не. Д-р Асьов просто по една снимка прецени на момента че съм за операция. Няма такава алчност и наглост.
Не препоръчвам за лекар Сашо Асьов в никакъв случай.

# 13
  • София
Здравейте много ви моля дали някой се е сблъсквал с диагноза" Остеонекроза" втора фаза на тазобедрена става.Търся добър специалист предполагам ортопед.Става въпрос за мъжът ми,  наскоро му направиха ЯМР .Сега пие веднъж в месеца някакво лекарство Bonviva.Моля ви да помогнете , ако някой има мнения или се е сблъскал с това заболяване!

# 14

Здравейте, доц. Сашо Асьов е пълен измамник и гледа да оперира хората за пари и не го интересува човешкия живот. Поне при мен беше така. Докато се направи операцията Сашо Асьов се подмазваше и правеше всичко за да ме убеди че ми е нужна операция. За съжаление след това разбрах че е била абсолютно ненужна операция, заради която ще страдам цял живот сега. Сашо асьов е един касапин за мен и нищо повече, след операцията се покри и не разговаряше дори с мен.

Общи условия

Активация на акаунт