За тези, които четат любовни романи № 40

• 60 096
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Третата така и не я дочетох. Другата ѝ поредица Ново начало по - бива. Поне всяка книга е със самостоятелни герои и предходните само се споменават.

# 706
  • Бургас
Аа, за Руби,Джеймс и бременната му сестра.
Аз пък от серията за новото начало  съм чела са първата книга- за съквартирантите

# 707
Третата така и не я дочетох. Другата ѝ поредица Ново начало по - бива. Поне всяка книга е със самостоятелни герои и предходните само се споменават.
кофти  е тая книга. Пък за свързани 3 книги въобще не си заслужава.. не довърших втората. Другите поредици със самостоятелните книги са ми от най-любимите!

# 708
Игра на омраза има филм, не е лош. Има ли други скорошни филми по книги?

# 709
Здравейте! Прочетох серията "Стъкленият трон" на Сара Дж Маас, но историята не свърши в седма книга. Не намерих други след това. Знаете ли нещо ? Има ли следващи книги въобще в тази поредица дори да ги няма преведени? Много се дразня така , като не стигам до края на историята 😁

# 710
  • Бургас

Не знам колко са нови  и дали въобще стават за гледане,но в Ютуб ми излизат трейлъри на доста филми по книги които знам. Сигурно има и за книги ,които не знам Simple Smile Има за серията "Перфектна химия" на Симон Елкелес, Красиво бедствие, Адът на Геибриъл, Екстаз и Еурофия на Силвия Дей.
В канала на Passionflix в Ютуб е пълно  с трейлъри  https://www.youtube.com/channel/UCqCvjD4HezKIO03ASdlYWmA

# 711

Не знам колко са нови  и дали въобще стават за гледане,но в Ютуб ми излизат трейлъри на доста филми по книги които знам. Сигурно има и за книги ,които не знам Simple Smile Има за серията "Перфектна химия" на Симон Елкелес, Красиво бедствие, Адът на Геибриъл, Екстаз и Еурофия на Силвия Дей.
В канала на Passionflix в Ютуб е пълно  с трейлъри  https://www.youtube.com/channel/UCqCvjD4HezKIO03ASdlYWmA
wow къде могат да се гледат? Надали ще попаднат в Замунда или по българските кина, нали?

# 712
Здравейте! Прочетох серията "Стъкленият трон" на Сара Дж Маас, но историята не свърши в седма книга. Не намерих други след това. Знаете ли нещо ? Има ли следващи книги въобще в тази поредица дори да ги няма преведени? Много се дразня така , като не стигам до края на историята 😁

От "Стъкленият трон" седмата книга "Кралство на пепелта" е последната от поредицата, в нея всъщност си завършва  всичко
Скрит текст:
побеждават Ереван и Маев и т .н.
и си е много добре завършен финал. На хартия ли я чете, защото на български последната книга е разделена в два тома и от там може да ти изглежда незавършена, ако ти е попаднала само първата книга от тях.

# 713
  • Бургас
Dodo85 ,няма никаква идея Simple Smile
Адът на Гейбриъл ми излезе тук, например   https://filmisub.com/filmi/54496-gabriels-inferno-adt-na-geybril-2020.html

# 714
Аз съм се отказала да гледам филми направени по книга , не ми харесват. Развалят ми вкуса от книгата.
На скоро четох ,,Време да убиваш,, на Джон Гришам , след нея реших да гледам и филма , еми на 30мин се отказах...
Гледах филма ,, Адът на Гейбриъл,, като изкуствен ми беше , не ми хареса, това ме отказа и книгата да прочета.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 12:58 от snow22

# 715

От "Стъкленият трон" седмата книга "Кралство на пепелта" е последната от поредицата, в нея всъщност си завършва  всичко
Скрит текст:
и си е много добре завършен финал. На хартия ли я чете, защото на български последната книга е разделена в два тома и от там може да ти изглежда незавършена, ако ти е попаднала само първата книга от тях.
Да.На хартия. И завърши като Дориан тръгна за Морат, Манон събра вещиците, а Елин тъкмо тръгнаха за Терасен. Значи има втора част така ли?

# 716
  • Варна

wow къде могат да се гледат? Надали ще попаднат в Замунда или по българските кина, нали?
Passionflix се занимава с екранизирането на романтични книги, ако ти се дават пари може и в техния сайт да ги гледаш https://passionflix.com/  но няма превод. Някои ги има по торенти, но повечето нямат превод.

# 717

От "Стъкленият трон" седмата книга "Кралство на пепелта" е последната от поредицата, в нея всъщност си завършва  всичко
Скрит текст:
Да.На хартия. И завърши като Дориан тръгна за Морат, Манон събра вещиците, а Елин тъкмо тръгнаха за Терасен. Значи има втора част така ли?

Да, така завършва първия том от книгата, във втория том всичко си идва на мястото.

# 718
  • Варна
Интересно. Те не се ли продават в комплект двата тома. Когато аз ги купих от озон дойдоха заедно. Мисля и целофан имаха.

# 719
По принцип би трябвало да е така и моите когато ги поръчвах бяха опаковани двата заедно.

Общи условия

Активация на акаунт