За тези, които четат любовни романи № 40

• 60 084
  • 751
  •   2
Отговори
# 735
  • Бургас

Empire of Hate (Empire #3) by Rina Kent за 3-ти март Yum
Качиха я във вк. Започвам я още днес. Много съм happy

# 736
  • Бургас
Къде я качиха ?
Едит: намерих я
https://bg1lib.org/book/19273529/b3c782

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 17:59 от lina_bs

# 737
Здравейте, аз съм нова в четенето и току що завърших трилогията "Аз преди теб" на Джоджо Мойс. Може ли да ми препоръчате други подобни завладяващи книги? Благодаря Blush
След като прочетох първата книга от трилогията,  бях много разстроена и се зарекох да не чета нещо от този автор. След време ми попадна друга нейна книга, не помня заглавието и промених мнението си за нея. Много ми харесва стила й на писане и вече прочетох всички преведени на Бг нейни книги. Така че мога да ви препоръчам "Повелителката на  конете", " Корабът с булките", " момичето което бях ", " Последно писмо от любимия ", "Един + един" .Дано не бъркам заглавията, но бях впечатлена от историите.

# 738
  • София
Отзиви за поредицата "Целуни звездите"?

# 739
  • Бургас

Малко, да не кажа много, странен начин на писане има авторката. Първата книга не ми хареса. Втората беше една идея по-добре. Третата не съм я чела.  Най-много ми харесва последната

# 740
  • Плевен / София
Не помня нищо от първите две книги...Третата още не съм я чела.

# 741
  • София
Значи засега съм пас.

# 742
Препоръчвам "Хипотеза за любов", на мен ми хареса, лека и приятна за четене, нямаше драми. Joy

"Целуни звездите" я зарязах още преди средата, определено не е моят автор. Не ми хареса изобщо как представя героите, техните чувства, разговори, пълна боза за мен.

На Penny Reid съм пробвала да чета само една книга, ето тази https://www.goodreads.com/book/show/59639228-homecoming-king , но ми стои на 21% , чака си втория шанс. 😅

# 743
Здравейте, може ли малко помощ, за да се сетя как беше името на една трилогия! Тя е фен превод до колкото си спомням.
Той е спортист  в колежа, тя е момиче с лоша слава(леко поведение). Той и предлага пари, за да му е гадже когато отива за празниците при баща си и мащехата му. По спомен, май имаше връзка с мащехата си и искаше момичето да му е параван, за да се спаси от нейните ръце. Може и да греша, но и сестра имаше момчето, която се беше удавила или нещо такова. Двамата главни започват връзка и т.н. Надявам се, някой да се сети, коя е авторката и поредицата.
Честит трети март!

# 744
Моника Мърфи - Гадже за една седмица?

# 745
  • Бургас

Empire of Hate (Empire #3) by Rina Kent за 3-ти март Yum
Качиха я във вк. Започвам я още днес. Много съм happy

Е? Как е?
Забравила съм какво ставаше в история на Астрид и Леви, но сега се припомних Simple Smile

# 746
На мен ми харесва Целуни звездите, жалко че са се отказали да издадат следващите книги.
Прочетох "Преди да те видя" и не ми хареса. Много натоварваща и депресиращата, чета любовни романи за релакс, но тази ми отряза главата. Добре че поне в епилога се видяха... Подарявам книгата ако някой я иска

# 747
  • Бургас
Разгледах Моника Мърфи - Гадже за една седмица. В Рулит има някакви преводи, но те  са ...нямам думи Simple Smile Интересна е историята. Ще и дам шанс

# 748
  • Бургас
Е? Как е?
Забравила съм какво ставаше в история на Астрид и Леви, но сега се припомних Simple Smile
Супер е! Още вчера отметнах половината, Днес цял ден съм навън и довечера чак ще продължа. Много ми харесва Hearts

# 749
  • Бургас
Яна.....Пу,първа Wink
Историята за Даниел и Никол е най-добрата  засега.

Общи условия

Активация на акаунт