За тези, които четат любовни романи № 40

• 60 478
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Лина, в чат страницата на Рина К всички говорят, че 4-тата книга ще е за тях. Аз авторката да го е написала не видях, но понеже книгите са за двамата съдружници и двамата адвокати /акционери, водещи адвокати? не си спомням как бяха описали Нокс и Даниел/, а за трима се знае кои са книгите, остава 4-та да е за тях. Ако обаче направи като Шен в Boston Belles, докато всички очакваме книгата  за Килиан  и Бел, хоп - Килиан и Персефона.

Гледам, че на Дяволът носи черно съм дала 5 звезди, а на Dirty Headlines 4, пък тя май повече ми хареса.

# 121
  • Бургас
Според мен ще е 3-тата. Тя е със заглавие Empire of Hate - пък не се долюбват хич Simple Smile
А за книгата за Нокс-мислих че ще се заиграят с Джейн, пък то някаква Анастасия ( по български)?!?

# 122
  • Бургас
Според мен ще е 3-тата. Тя е със заглавие Empire of Hate - пък не се долюбват хич Simple Smile
А за книгата за Нокс-мислих че ще се заиграят с Джейн, пък то някаква Анастасия ( по български)?!?
Тя Джейн е Анастасия. От мафиотска поредица, която обаче не съм чела.

# 123
  • Бургас
Брейй,те навързани като свински черва Joy

# 124
Прочетох 4 книги от тази поредица тези дни. Не са нещо кой знае какво, първата си е леко четиво за навлизане в света на мафията, няма много дарк елементи. Но на 3-та книга голям рев падна, не беше лоша. Единствено не ми хареса пресиления секс, сякаш редакторите са казали на авторката "слагай на всяка страница секс сцени", съжалявам, но не вярвам, че обикновените хора правят секс по 5 пъти на ден.
https://www.goodreads.com/series/172678-boston-underworld

# 125
Прочетох 4 книги от тази поредица тези дни. Не са нещо кой знае какво, първата си е леко четиво за навлизане в света на мафията, няма много дарк елементи. Но на 3-та книга голям рев падна, не беше лоша. Единствено не ми хареса пресиления секс, сякаш редакторите са казали на авторката "слагай на всяка страница секс сцени", съжалявам, но не вярвам, че обикновените хора правят секс по 5 пъти на ден.
https://www.goodreads.com/series/172678-boston-underworld
Поредицата има ли я преведена?

# 126
  • Бургас
Queen V, не, няма преведени.
В момента чета Чайната на ъгъла. Добър рейтинг има има в ГР, обаче нито ми е романтична /вече минах средата/, нито ми е съвсем чиклит. История за втори шанс, за любовта към книгите - тук малко прекалено ми идва, 70 год комарджия, пенсиониран хирург индиец, проблемно хлапе четат и обсъждат  Дж.Остин и В.Бронте заедно с още 3 дами. И уж е написана с чувство за хумор, пък съдбите на героите все едни тежки ... починала дъщеря, починала съпруга, починала от левкимия в младостта си сестра, единият герой израсъл по приемни семейства ...... а, бе мъка. Да видим какво ще излезе до края. Иначе харесвам стила на писане, но до момента не ми е никак романтична и е в пълен дисонанс със сладникавата корица.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 17:23 от . Яна .

# 127
Здравейте! Някой знае ли дали книга 5 и 6 от поредицата "Тенекиени номади" на Девни Пери я има някъде преведена на руски език ?

# 128
  • Бургас
Здравейте! Някой знае ли дали книга 5 и 6 от поредицата "Тенекиени номади" на Девни Пери я има някъде преведена на руски език ?
попитайте в темата за ел.книги

# 129
Последно приключих Destructive King на Rachel Van Dyken и честно казано изобщо не ми хареса. Нито като история, нито стил на писане, може би и това че не съм чела предишните от поредицата си оказа влияние. (Може да бъде прочетена и като самостоятелна история, но има твърде много вметки и герои.)

Дадох още един шанс на Шен като автор и останах изненадана. The Devil Wears Black много ми хареса.

Хареса ми, че са инкорпорирали това с писмата от майката и изобщо цялостното значение на цветята и метафорите с тях. 🌸

# 130
Аз изпреварих Сиела и приключих Off campus на Ел Кенеди на английски. Даже и спин офа Briar U опатках. Хубава колежанска поредица.
Сега пак ще търся нещо за четене.

# 131
  • Бургас
В момента чета тази: https://www.goodreads.com/book/show/50365912-not-my-romeo
Засега ми харесва.
На Шен Devil wears black също ми хареса
Off campus и Briar U също ми харесаха.
На Тижан също и дадох втори и трети шанс.Ми.......не

# 132
  • Euskal Herria

Цитат
Горди сме да ви представим първата книга, с която бележим началото на издателство "Горгона".
Пригответе се за една история, която ще ви разтърси из основи и дълго ще остане в мислите ви! Емоциите ще ви връхлитат като вихрушка и няма да ви оставят до самия край! "Мъглите на Серенгети" събира в себе си чистата магия на Африка и суровата реалност на модерния свят! Това е история за две сърца, свързани от един трагичен следобед, които заедно се учат да живеят отново!

🌎 Очакваме ви за предварителни поръчки на www.gorgonabooks.com
📬 С безплатна доставка до офис на Спиди.

# 133
  • Плевен / София

Цитат
Горди сме да ви представим първата книга, с която бележим началото на издателство "Горгона".
Пригответе се за една история, която ще ви разтърси из основи и дълго ще остане в мислите ви! Емоциите ще ви връхлитат като вихрушка и няма да ви оставят до самия край! "Мъглите на Серенгети" събира в себе си чистата магия на Африка и суровата реалност на модерния свят! Това е история за две сърца, свързани от един трагичен следобед, които заедно се учат да живеят отново!

🌎 Очакваме ви за предварителни поръчки на www.gorgonabooks.com
📬 С безплатна доставка до офис на Спиди.
Благодаря. Направих поръчка.

# 134
  • София
Много се радвам, че книгата най-накрая излезе на български. Наистина се отличава от масовката. Знам, че съм я хвалила много, но... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт