За тези, които четат любовни романи № 40

• 60 172
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Здравейте, Бенет Мафия самостоятелна книга ли е или има втора част?
Самостоятелна книга е.

# 496
Поредицата "Момиче от календара" интересна ли е?

# 497
  • В къщурката на хълма на феите
много интересно звучи .. дано да я бива книгата ..

снощи прочетох Свалката .. миии много ми харесаааааа .. ох направо не исках да свършва .. сега следва 5тата на Номадите .. и после пак голямо чудене ще падне какво да чета .. много ми е трудно напоследък ..

# 498
  • Бургас
Здравейте, Бенет Мафия самостоятелна книга ли е или има втора част?
Самостоятелна книга е.
Има някаква новела от 200 страници за Джона, но първата може да се чете самостоятелно..... Ненавиждам Тижан, не зная дали има друга книга на която съм дала ЕДНА* . Чудя се как получава такива високи рейтинги.

п.п. погледнах за звездите - има, и то абсолютно заслужена

# 499
  • Бургас
снощи прочетох Свалката .. миии много ми харесаааааа .. ох направо не исках да свършва .. сега следва 5тата на Номадите .. и после пак голямо чудене ще падне какво да чета .. много ми е трудно напоследък ..

Много е хубава Свалката. Може би най-добрата от тази серия и от следващата серия Briar U

# 500
Поредицата "Момиче от календара" интересна ли е?
[/quote
Лично на мен ми хареса поредицата,  по спомен май четвъртата книга ми беше мудна.

# 501
  • В къщурката на хълма на феите
Много е хубава Свалката. Може би най-добрата от тази серия и от следващата серия Briar U
дано да доживеем да ги видим на български

# 502
  • Бургас
От издателството казаха,че четвъртата книга ще я превеждат. Но за Briuar U май не е ставало дума

# 503
  • София
много интересно звучи .. дано да я бива книгата ..

Да измамиш джентълмен и на мен ми хареса резюмето.

Свалката е за Дийн и Али, нали?

Скрит текст:
Али не умираше ли във втората поредица (за децата им)?

# 504
  • Бургас

Скрит текст:
Дано грешиш и си мислиш за Дийн и Роуз?! на Шен

# 505

Скрит текст:

Скрит текст:
Мисля, че бъркаш поредиците с тези на Шен, там имаше разни деца и умрели родители. Joy Втората поредица Briar U не е за децата им , а за другите хора, които се настаняват в къщата на момчетата след завършването им.

# 506
  • София
Ами, да! Прави сте, момичета. Благодаря за разяснението. Значи ще се чете.

Скрит текст:
От толкова поредици, настана каша. Relaxed

# 507
  • Бургас
Дийн и Роуз са на Шен.
Дийн и Али са на Ел Кенеди. Briar U е за сестрата на Дийн и Фиц, за дъщерята на треньора на отбора и за още едни момчета,които забравих в кой момент се появяват Simple Smile

# 508
Дийн и Роуз са на Шен.
Дийн и Али са на Ел Кенеди. Briar U е за сестрата на Дийн и Фиц, за дъщерята на треньора на отбора и за още едни момчета,които забравих в кой момент се появяват Simple Smile
Оллл, звучи интересно. Дали ще доживеем да ги прочетем на български.... Laughing

# 509
Някой чел ли е тази книга?

Общи условия

Активация на акаунт