За тези, които четат любовни романи № 40

• 60 172
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Враца
Идвам да препоръчам The Devil and the Deep Blue Sea. На мен лично много ми хареса, като за 5 звездички в Goodreads. Двамата герои първо се мразят, отделно тя е била с брат му. И са коренно различни, тя е поп принцеса, той лекар, който работи в Сомалия.

# 616
  • София
Звучи добре, отбелязах я.
Авторката ми е напълно непозната.

# 617
Момичета, търся идеи за любовни романи с военни, полицай. Няма значение, дали ще са тип съвременна история или исторически роман. Трябва ми за подарък. 🌺

# 618
  • Бургас
https://chitanka.info/text/17346-ne-me-zabravjaj
Аз харесвам тази серия, за тюлени е. Но само 4 книги са преведени

# 619
  • София
Това ме подсети за книга, на която не мога да се сетя заглавието. Той беше морски тюлен и тя го изкара ранен от морето. Той живя с нея, влюбиха се, даже го прикриваше. Беше част от поредица.

# 620
  • Плевен / София
Това ме подсети за книга, на която не мога да се сетя заглавието. Той беше морски тюлен и тя го изкара ранен от морето. Той живя с нея, влюбиха се, даже го прикриваше. Беше част от поредица.
Книгите са четири.
https://chitanka.info/serie/kel-sejbin

# 621
  • Бургас
Може ли тук да пуснете линка. Не съм я срещала, а възбуди любопитството ми.

# 622
  • Плевен / София
Може ли тук да пуснете линка. Не съм я срещала, а възбуди любопитството ми.
Коригирах и сложих линк в поста

# 623
  • София
Книгите са четири.
https://chitanka.info/serie/kel-sejbin
О, да! Диамантеният залив. Heart Exl

# 624
  • София
снощи прочетох Свалката .. миии много ми харесаааааа .. ох направо не исках да свършва .. сега следва 5тата на Номадите .. и после пак голямо чудене ще падне какво да чета .. много ми е трудно напоследък ..

Много е хубава Свалката. Може би най-добрата от тази серия и от следващата серия Briar U

Момичета, от къде четете Свалката? Само в хартиен вариант ли?

# 625
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, тази вечер случайно гледах "След" по книгата на Анна Тод. Книгите стават ли? Имам някакви смътни спомени, че са коментирани, обаче не помня подробности.

# 626
  • Велико Търново
Момичета, тази вечер случайно гледах "След" по книгата на Анна Тод. Книгите стават ли? Имам някакви смътни спомени, че са коментирани, обаче не помня подробности.
О, книгите са в пъти по-добри от филмите, естествено. Аз последната част, която излезе по кината трудно я и изтърпях даже, надявам се сега финалът поне да е една идея по-добре

# 627
  • София

Нищо общо с филма. Книгите са много добре написани. Едни от любимите ми.
И героите са по- красиви Joy

# 628
  • Бургас
На мен "След" не ми хареса. Не знам защо ,дразнеха ме и двамата.
 Ketito, аз съм я чела на английски

# 629
  • София
На мен "След" не ми хареса. Не знам защо ,дразнеха ме и двамата.
 Ketito, аз съм я чела на английски

Аз съм я чела с много лош превод.
Само това ме дразнеше. Иначе ми е увлекателна и много спомени ми събуди Hug

Общи условия

Активация на акаунт